- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Bende zaten ona kendin bilirsin çünkü öyle. Bu nedenle blöf mü yapsam acaba rest mi çeksem diyorum. Çünkü gerçekten evlenmeyecekse devam etmek anlamsız. Ama gurur yapıyorsa başka.
amin çok teşekkür ederim de boşanan ben değilim de lütfenNe guzel ya, masallahdaim olsun mutlulugunuz huzurunuz
Akıllarını sonradan baslarına geldıgını bosanırken gordum bende
Malesef bu cok dogru
Benımamin çok teşekkür ederim de boşanan ben değilim de lütfen
iyi olmana sevindim fakat, ben seni 17 li yaşlarda düşünüyordum, deli dolu şenşakraksın maşallah diyeyim. O yüzden çok genç sanıyordum fakat sen evlenmiş bir de boşanmışsın şaşkınlığım o yüzden. Senin gibi hatunun kıymetini bilememiş. Büyük aptalmış :))Benım
Yeni olmadigi ıcın artık gectı ve iyiyim
Insallah konu sahıbı de seni beni, ayrıl diyenleri dinler uzulmez.
Evlenmem diyen adam evlenmez cunku 20 yasında degılse.
35 yasındayımiyi olmana sevindim fakat, ben seni 17 li yaşlarda düşünüyordum, deli dolu şenşakraksın maşallah diyeyim. O yüzden çok genç sanıyordum fakat sen evlenmiş bir de boşanmışsın şaşkınlığım o yüzden. Senin gibi hatunun kıymetini bilememiş. Büyük aptalmış :))
Aynen düzelen hiçbir şey olmuyor, karşıdaki isterse törpülüyor değiştiriyor kendini. Bazen kendimde sevmediğim şeyleri değiştirmek için çabalıyorum, kendim istememe rağmen o bile zor oluyor.35 yasındayımbence 17 sayılır Hahahahaha
Cok mutlu oldum böyle dusunmene
Öyle.. Kaybeden utansın
Iste sonunda Bosanmamak ıcın ıyı dusunmek lazım. evlilige adım atarken bazen böyle hersey gozumuzun onunde oluyor, asıgım dıyıp duzeltırız sanıyoruz
Hayır, duzelmıyor olmuyor
"Ben birini sevip de evlenecek biri değilim" Bu cümleden anladığım kadarıyla erkek arkadaşınız sizi sevmiyor. Boşuna vaktinizi harcamayın.Öncelikle merhaba. Derdim tüm gün aklımı kurcaladı içimi yedi bende biriyle paylaşmak istedim. Akıl vermenize ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla bir tartışma yaşamadık aslında ama şöyle ki konuşma esnasında söyledikleri beni biraz üzdü ve aklımı kurcaladı. Yaşlarımız henüz genç olduğu için aslında evlilik pek gündemde değil şansa bugün açıldı konusu. Erkek arkadaşımda bana ben evlenmeyeceğim öyle bir düşüncem yok belki çocuk olursa dedi. Bende evet evlilik meraklısı değilim ama ileride tabi ki düşünüyorum aile kurmak. Bu nedenle o zaman beklentilerimiz farklıymış dedim üstüne bana ben birini sevip de evlenecek biri değilim çocuk istersem belki dedi yine. Bende pek bozuntuya vermedim ama bozuldum. Evlilik meraklısı gibi görünmemek için bir şey demedim ama içimde kaldı sonuçta ilk ciddi ilişkim ve ben ciddi düşünüyordum böyle gezip tozup ayrılacak bir insan değilim. Şimdi aklımda doğru düzgün toparlayıp inceden mesaj vermek istiyorum hatta gerekirse bitebilir kafasında olduğumu belirtmek istiyorum. Ama sorun şu ki acaba diyorum işsiz olduğu ve durumu parasal açıdan iyi olmadığı için mi böyle konuştu. Çünkü ilk zamanlarımızda bana parasız evlilik düşünmediğini para kazanınca birikim yapınca evlilik düşündüğünü söylemişti. Bilmiyorum belki de kendimi kandırıyorum objektif yorumlara ihtiyacım var.
Kusura bakmayın çok moralim bozuk biraz karışık oldu ama duygusal bir anımdayım.
Bak nasıl olacaksınız biliyormusunuz.Peki ne yapmalıyım sizce nasıl bir konuşma yapmalıyım direkt bitirmeye yönelik mi olmalı? Kafam çok karışık.
ben anlamadım. Türkiye’de böyle mi oluyor artık. Bir erkek karşınıza geçip ben evlenmem. Evlilik düşünmüyorum . Çocuk için belki diyebiliyor. ( derdi parasızlık olsaydı ona göre konuşurdu. İş bulana kadar falan istemiyorum derdi ) sonra aynı erkek bu ilişkinin devam etmesini bekliyor.
ben eskilerden siz gençlere uyarı ( 32 yaşındayım) . bu resmen gönül eğlendirmek. Bizim erkeklerimiz o kadar çağdaş değil. Gayet modern görünümlü ama eski kafalılar. entelektüel bir bakış açısı evliliğe ne gerek var gibi bişey değil.
Hayatı , insanları değerlendirirken yaşadığımız coğrafyanın gerçeklerinden uzaklaşmayın. Sonra çok üzülürsünüz.
bunu diyen bir adamın sevgisine inanıyorsanız gerisi önemli değil zaten. sevgiyi adam hiçe saymış ve çocuk yaşta da değil. evlilik düşünmemesinden ziyade size karşı gerçek bir sevgisi olmadığı söylediklerinden anlaşılıyorben birini sevip de evlenecek biri değilim çocuk istersem belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?