Evlilik düşünmeyen erkekler

Masmavi85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2017
430
207
103
44
Daha tanışmadan bile evlilik düşünmesini söyleyen erkeklerle hiç zaman kaybedilmemeli mi şans verilmeli tecrübeli hanımlar

“Daha ilk tanışmada ben evlenmek istemiyorum diyen erkeğe şans verilmeli mi? Yoksa zaman kaybı mı olur?”
Demek istemiş sanırım hahshshshs
daha tanışamadan merhaba diyince bile evlenmek istemediğini bağıran birisini; tanıştıktan sonra evlenmeye ikna edebilir miyim diye mi sormuş yani?

Daha tanışmadan bile evlilik düşünmesini söyleyen erkeklerle hiç zaman kaybedilmemeli mi şans verilmeli tecrübeli hanımlar
niyetin evlenmekse hic zaman kaybetme. niyetin önce tanimaksa , keyifli zaman gecirip "zamanla ne olursa olur " diyorsan devam et.
benim niyetim evlilik değildi, hayatimdaki insanin da evlilik gibi bir dusuncesi yoktu. 1 sene flört flört takildik, 1 sene hic konuşmadık, derken ciddi ve resmi iliskiye gectik, tam ikinci senemizde de evlenecegiz insallah birkac aya.
yani oyle bir düşüncemiz de yoktu, "asla evlenmem ben evlilik insani degilim" düşüncemiz de yoktu.
tanıdıkça tanidikca anladik hayat ne kadar harika beraberken diye, zaman icinde ne teklif ne birsey, yolumuz oraya kendi kendine gitti .
bence bu en sagliklisi. huyunu suyunu bilmedigin, bazi özelliklerini zamanla taniyip sevmediğin insanla ilk gunden ne evlilik dusuncesi?

Eşim “ben evlenilemem” diye bişi bulmuştu o derece uzaktı mevzuya. Sonrasında kaç kez evlenme teklifi ettiğini sayamadık kendisinin. Ama ben de istemiyordum evlenmek. Bu adamı ikna ederim diye çıkmadım yola. Sonra onun beni ikna etme çabasına döndü olay.

Yani evlenmek istiyorsanız tabi ki zaman kaybetmeyin. Ama sizin de kafanızda çok evlenme düşüncesi yoksa iyi bir ilişki de çıkabilir.

Daha tanışmadan evlilik düşünmediğini söylemesi çok tuhaf değil mi?
Durduk yere evlilik istemiyorum mu dedi? Daha tanışmadan?
Siz mi sordunuz yoksa?

Artık böyle, erkekler peşinen yiyelim içelim gezelim yatalım kalkalım ama öyle ciddiyet falan bekleme benden diyorlar. Valla böyle yani toplulum sütü bozuldu yazıyorum her konuya :KK51:

niyetin evlenmekse hic zaman kaybetme. niyetin önce tanimaksa , keyifli zaman gecirip "zamanla ne olursa olur " diyorsan devam et.
benim niyetim evlilik değildi, hayatimdaki insanin da evlilik gibi bir dusuncesi yoktu. 1 sene flört flört takildik, 1 sene hic konuşmadık, derken ciddi ve resmi iliskiye gectik, tam ikinci senemizde de evlenecegiz insallah birkac aya.
yani oyle bir düşüncemiz de yoktu, "asla evlenmem ben evlilik insani degilim" düşüncemiz de yoktu.
tanıdıkça tanidikca anladik hayat ne kadar harika beraberken diye, zaman icinde ne teklif ne birsey, yolumuz oraya kendi kendine gitti .
bence bu en sagliklisi. huyunu suyunu bilmedigin, bazi özelliklerini zamanla taniyip sevmediğin insanla ilk gunden ne evlilik dusuncesi?
Yengenç sen hayatın olağan akışında tanışıyorsun normal flört ediyorsun.
Konu sahibi kimbilir hangi tuhaf eşleşme sitesinden sanal bir şey bulmuş. Zaten kadın direkt evleneceğim diye günde on konu açan bir insan, verdiği enerji de böyle.
Sizin gibi akışta bir ilişki yaşayamaz.
Biz de eşimle konu sahibinin evde kaldık diye paniklediği yaşta bir kalabalık doğumgününde tanıştık. Üç ay içinde sevgili olduk. İlk bir sene takılıyoruz ya diye gezdik. 3. Senemize evli girdik. Niyetimiz yoktu ikimizin de ama zamanla uyum sevgi oraya taşıdı.
Ama konu sahibi olsa 6. Ayın sonunda evlilik diye daralmaya başlardı, olmazdı yani.
Kadın farklı kafalara girmiş

Back
X