Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
“Daha ilk tanışmada ben evlenmek istemiyorum diyen erkeğe şans verilmeli mi? Yoksa zaman kaybı mı olur?”Türkçe çevirisi yüklenince haber verin.
Çevirisi bu sanırım.Türkçe çevirisi yüklenince haber verin.
Daha tanışmadan bile evlilik(düşünmesini)düşünmediğini söyleyen erkeklerle hiç zaman kaybedilmemeli mi şans verilmeli tecrübeli hanımlar
daha tanışamadan merhaba diyince bile evlenmek istemediğini bağıran birisini; tanıştıktan sonra evlenmeye ikna edebilir miyim diye mi sormuş yani?“Daha ilk tanışmada ben evlenmek istemiyorum diyen erkeğe şans verilmeli mi? Yoksa zaman kaybı mı olur?”
Demek istemiş sanırım hahshshshs
yani evet shhdhdhsdaha tanışamadan merhaba diyince bile evlenmek istemediğini bağıran birisini; tanıştıktan sonra evlenmeye ikna edebilir miyim diye mi sormuş yani?
niyetin evlenmekse hic zaman kaybetme. niyetin önce tanimaksa , keyifli zaman gecirip "zamanla ne olursa olur " diyorsan devam et.Daha tanışmadan bile evlilik düşünmesini söyleyen erkeklerle hiç zaman kaybedilmemeli mi şans verilmeli tecrübeli hanımlar
bi çay içsinler bence belki çay içerken hipnoz olup evlenesi tutar kim biliryani evet shhdhdhs
Eşim “ben evlenilemem” diye bişi bulmuştu o derece uzaktı mevzuya. Sonrasında kaç kez evlenme teklifi ettiğini sayamadık kendisinin. Ama ben de istemiyordum evlenmek. Bu adamı ikna ederim diye çıkmadım yola. Sonra onun beni ikna etme çabasına döndü olay.Daha tanışmadan bile evlilik düşünmesini söyleyen erkeklerle hiç zaman kaybedilmemeli mi şans verilmeli tecrübeli hanımlar
Daha tanışmadan evlilik düşünmediğini söylemesi çok tuhaf değil mi?
Durduk yere evlilik istemiyorum mu dedi? Daha tanışmadan?
Siz mi sordunuz yoksa?
Yengenç sen hayatın olağan akışında tanışıyorsun normal flört ediyorsun.niyetin evlenmekse hic zaman kaybetme. niyetin önce tanimaksa , keyifli zaman gecirip "zamanla ne olursa olur " diyorsan devam et.
benim niyetim evlilik değildi, hayatimdaki insanin da evlilik gibi bir dusuncesi yoktu. 1 sene flört flört takildik, 1 sene hic konuşmadık, derken ciddi ve resmi iliskiye gectik, tam ikinci senemizde de evlenecegiz insallah birkac aya.
yani oyle bir düşüncemiz de yoktu, "asla evlenmem ben evlilik insani degilim" düşüncemiz de yoktu.
tanıdıkça tanidikca anladik hayat ne kadar harika beraberken diye, zaman icinde ne teklif ne birsey, yolumuz oraya kendi kendine gitti .
bence bu en sagliklisi. huyunu suyunu bilmedigin, bazi özelliklerini zamanla taniyip sevmediğin insanla ilk gunden ne evlilik dusuncesi?
Ne demek istediniz tam olarak?Daha tanışmadan bile evlilik düşünmesini söyleyen erkeklerle hiç zaman kaybedilmemeli mi şans verilmeli tecrübeli hanımlar
Yok düşünmedimNe şansı vereceksiniz?
Siz de takılırız evlilik istemiyorum diyorsanız ok. Değilse neyin şansı bu? İkna ederim, kendime aşık ederim diye mi düşünüyorsunuz?
ben ilk konusma nasıl gerceklesti onu merak ettim.bi çay içsinler bence belki çay içerken hipnoz olup evlenesi tutar kim bilir