- 20 Ekim 2009
- 7.705
- 11.701
- 823
E
o zaman bunu sormanızın manası ne?Yok düşünmedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman bunu sormanızın manası ne?Yok düşünmedim
eger evlilik düsünüyorsan tabii ki yol ver böylesine. Bosuna zaman kaybi olurDaha tanışmadan bile evlilik düşünmesini söyleyen erkeklerle hiç zaman kaybedilmemeli mi şans verilmeli tecrübeli hanımlar
Sizin kafa kadar farklıYengenç sen hayatın olağan akışında tanışıyorsun normal flört ediyorsun.
Konu sahibi kimbilir hangi tuhaf eşleşme sitesinden sanal bir şey bulmuş. Zaten kadın direkt evleneceğim diye günde on konu açan bir insan, verdiği enerji de böyle.
Sizin gibi akışta bir ilişki yaşayamaz.
Biz de eşimle konu sahibinin evde kaldık diye paniklediği yaşta bir kalabalık doğumgününde tanıştık. Üç ay içinde sevgili olduk. İlk bir sene takılıyoruz ya diye gezdik. 3. Senemize evli girdik. Niyetimiz yoktu ikimizin de ama zamanla uyum sevgi oraya taşıdı.
Ama konu sahibi olsa 6. Ayın sonunda evlilik diye daralmaya başlardı, olmazdı yani.
Kadın farklı kafalara girmiş
Sen evlenmek istiyor isen zaman kaybı olmaz mı senceDaha tanışmadan bile evlilik düşünmesini söyleyen erkeklerle hiç zaman kaybedilmemeli mi şans verilmeli tecrübeli hanımlar
+Merhaba, evli misin?ben ilk konusma nasıl gerceklesti onu merak ettim.
+merhaba evlenmeyi düsünüyor musun?
-hayir.
olarak mı ilerledi acaba.
Böylesi olmayan nerden bulunacak .eger evlilik düsünüyorsan tabii ki yol ver böylesine. Bosuna zaman kaybi olur
27 olucamKonu sahibi kaç yaşındasın?
Evliliğe kafayı takmışsın. Bu kadar saplanma. Sonunda yanlış seçim kurbanı olursun. Çünkü artık nolursa olsun moduna girmişsin. Evet ara, evet tanış konuş ama bu kadar üzülme ve hayatını evlilik odaklı yaşama. Bekarlık sultanlık.
Evlenenlerden bu lafı yemekte ayrı tuhafEvlilikle kafayı bozmuş bir arkadaş![]()
Konu sahibi 27 yaşında ancak profil yaşını 44 yazmayı tercih etmiş bir üye.Konu sahibi kaç yaşındasın?
Evliliğe kafayı takmışsın. Bu kadar saplanma. Sonunda yanlış seçim kurbanı olursun. Çünkü artık nolursa olsun moduna girmişsin. Evet ara, evet tanış konuş ama bu kadar üzülme ve hayatını evlilik odaklı yaşama. Bekarlık sultanlık.
Ben 32 yaşımda evlendim hiçde evlenme meraklisi değildim 7 senenin sonunda baei evlenelim dedik bak bidaha yazim 7 seneEvlenenlerden bu lafı yemekte ayrı tuhaf
85lide olabilir yani 40 içler dışlar çarpımı yapalimKonu sahibi 27 yaşında ancak profil yaşını 44 yazmayı tercih etmiş bir üye.
senin mesajindan sonra eski mesajlara baktim tanidim uyeyi, ben normal bir üye sandim:)Yengenç sen hayatın olağan akışında tanışıyorsun normal flört ediyorsun.
Konu sahibi kimbilir hangi tuhaf eşleşme sitesinden sanal bir şey bulmuş. Zaten kadın direkt evleneceğim diye günde on konu açan bir insan, verdiği enerji de böyle.
Sizin gibi akışta bir ilişki yaşayamaz.
Biz de eşimle konu sahibinin evde kaldık diye paniklediği yaşta bir kalabalık doğumgününde tanıştık. Üç ay içinde sevgili olduk. İlk bir sene takılıyoruz ya diye gezdik. 3. Senemize evli girdik. Niyetimiz yoktu ikimizin de ama zamanla uyum sevgi oraya taşıdı.
Ama konu sahibi olsa 6. Ayın sonunda evlilik diye daralmaya başlardı, olmazdı yani.
Kadın farklı kafalara girmiş
Bulmak zorunda mısınız?Böylesi olmayan nerden bulunacak .
Sevgi falan kısmında değil zaten.senin mesajindan sonra eski mesajlara baktim tanidim uyeyi, ben normal bir üye sandim:)
yani bilmiyorum, tanimadan etmeden ilk günden evlenmek istiyorum diyen cok sacma geliyor bana
demek ki sen evlenmek istiyorsun, benle evlenmek istemiyorsun. "iş var, araba var, herkes de evlendi bir ben kaldim" zihniyeti. "sen olursan olur, olmazsan bir sonraki tanistigim kisiye de teklif ederim" insani.
boyle biriyle laf olsun diye evlenecegime onurumla bekar kalirim daha iyi:)
insan evlenecegi kisinin karakterini sevmeli - onu digerlerinden ayiran bir noktasini bulmali ve mutlu bir yuva kurmali bence. ilk günden kaşini gözünü, sadece meslegini ailesini bildigin insanla ne evliligi