- 8 Kasım 2016
- 962
- 609
- 103
- 29
- Konu Sahibi lanadelmilav
-
tam olarak herşey..Çekilen kredi ile tam olarak neleri karşılayacaktınız? Ev eşyaları, gelinlik/damatlık, düğün, balayı? Hepsi mi?
çalışıyorum elbette.Daha dusuk miktarlarda borc almayi deneseniz?
Calisiyormusunuz geliriniz ne kdr ?
Elbet baska yol bulunur hakkinizda hayirlisi olsun
ailemin üzerine hiçbir şey yokBaşka banka deneyin
Teminat olabilecek birşeyler varsa ona da bakın tarla vs aile üzerine
İkinizin geliri birleşince verebileceklerse onu sorun
Son çözüm de biraz daha ucuzundan alın taksitle alın
haklısınız..Bazi seylerden vazgecip paranizin yettigi kadarini yapin. Hersey ilk gunden dort dortluk olacak diye birsey yok. Biz balayina gitmeyecektik mesela. Hediye edildi oyle gidebildik. evleneli 2 ayi gecti. Koltugumuz daha gecen hafta geldi. Huzur olduktan sonra eksikler yavas yavas gucunuz ayda neye yetiyorsa ona gore tamamlanir.
Merhabalar herkese..
O kadar hayal kurmuştuk ki, kredi çekecektik evlenecektik eşyalarımızı balayımızı herşeyimizi ayarladık..
Herşey hayal ettiğimiz gibiydi. Evimizi bile tuttuk. Eşyalar beğenildi, kredi çekip gidip alacaktık.
Herkese düğün mayısta dedik.
Bugün bankaya gittim. Kredi borcum , kredi kartı borcum olmamasına rağmen istediğimiz miktarda kredi alamadık.
Sebebi de, son zamanlardaki yüksek tutarlı borçlarım. Bu borçlarım bir gün bile gecikmedi. Hatta erken kapattık , fakat banka niçin vermedi anlamadık.
Hayallerimiz hayal oldu kaldı, ne yapacağız bir çaremiz yok. Ertelenmesini hiç istemiyorduk. Çok zor durumdayız. Dokunsanız ağlayacağım resmen.
Tefeci bile düşündü nişanlım ama asla.
Yapabileceğimiz bişey var mı?
Öneriniz..
İnanın çok moralim bozuk..
tam olarak herşey..
haklısınız..
maaş aldığım banka.Maaş aldığınız banka mı? Çok saçma olmuş. Esas kredi kartınızdaki harcamalarınızın olması düzenli ödenmesi sizin kredinizi yükselten şeyler. Banka bir şey demedi mi? En fazla ne kadar kredi çekebileceğinizle ilgili bir şey dedi mi? Nişanlınız kredi çekebiliyor mu? Kredi kartı limitinizi arttırıp eşyaları kredi kartından alamaz mısınız?
biz düğünümüzü ordu evinde yapacağımız için düğün bin tl masraflıDüğün mesela illa olmazsa olmazınız mıdır? Bir günlük bir şey için neden borç yüklenesiniz, günah. Eğer çok takıntılı değilseniz düğün yapmayın mesela, nikah yapın. Evinizi kurun. Balayını biraz bekletin? Ertelemek istemiyorsanız bazı şeylerden vazgeçip, bazılarını da ertelemeniz gerekiyor. Bir de yanlış anlamayın lütfen nişanlısınızı tanımıyorum ama burada bir üye vardı, evlenmeden önce kredi çekmiş, sonra işler tersine dönmüştü evlenince ve o kredi borcu yüzünden boşanamıyordu. Tek başınıza yüklü borca girmeyin diyorum ben, ortak olsun resmiyette de. Hayat bu.
Eşiniz ve siz yarı yarıya çekmeyi deneyebilirsiniz. Yada daha uzun vadeye bölünmesini talep edebilirsiniz. Biz kredi çektiğimizde de ilk başta onaylanmamıştı. Sonra eşimin patronu bir dilekçe yazmıştı bankaya. Kendisi şu kadar süredir burada çalışıyor geliri şöyle arkasında ben varım kredi verin diye. Ve vadeyi uzatarak vermişlerdi krediyi. Mutlaka bir yol bulunur. Vardır bunda da bir hayırMerhabalar herkese..
O kadar hayal kurmuştuk ki, kredi çekecektik evlenecektik eşyalarımızı balayımızı herşeyimizi ayarladık..
Herşey hayal ettiğimiz gibiydi. Evimizi bile tuttuk. Eşyalar beğenildi, kredi çekip gidip alacaktık.
Herkese düğün mayısta dedik.
Bugün bankaya gittim. Kredi borcum , kredi kartı borcum olmamasına rağmen istediğimiz miktarda kredi alamadık.
Sebebi de, son zamanlardaki yüksek tutarlı borçlarım. Bu borçlarım bir gün bile gecikmedi. Hatta erken kapattık , fakat banka niçin vermedi anlamadık.
Hayallerimiz hayal oldu kaldı, ne yapacağız bir çaremiz yok. Ertelenmesini hiç istemiyorduk. Çok zor durumdayız. Dokunsanız ağlayacağım resmen.
Tefeci bile düşündü nişanlım ama asla.
Yapabileceğimiz bişey var mı?
Öneriniz..
İnanın çok moralim bozuk..
maaş aldığım banka.
Hiçbir gün ödemede gün gecikmesi yaşamadım
aralıkta kredi çektim 13 bin
2 ay düzenli ödedikten sonra 3üncü ayda tamamını kapattım
faiz indirimiyle
bugün daha yüksek meblada çekmek için gittim olumsuz
sebep olarak son zamanlardaki yüksek borçlanma
ama hiç gecikmemişti
kredi kartımı sanırım o kadar yükseltmezler.Bankalar genellikle önden kredi kapatılmasını sevmezler. Acaba sebep bu mu?
Son zamanlardaki hangi borçlanma demediniz mi? Peki çekebileceğiniz maximum tutar neymiş?
Kredi kartı limitini yükselttirebiliyor musunuz? Dediğim gibi eşyalar kredi kartından olabilir.
Nişanlınızın maddi durumu nasıl? Onun kredi kartı limitleri müsait mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?