evlilik erteleniyor mu.. hayaller iptal mi..

Ertelemeyi gercekten istemiyorsaniz cozum gayet kolay. Ayaginizi yorganiniza gore uzatacaksiniz. Biz oyle yaptik, her seyimiz cok mutevazi ve borc olmadigi icin kafamiz cok rahat.

Yalniz nisanlin tefeciden para almayi dusunebiliyorsa evlenmeyin bence. Cok sacma.

Ya delimisiniz siz. Bu kadar üzülecek ne var.
Alın yatak odanızı çamaşır makinası buzdolabı fırın acil ihtiyaçlarla geçin evinize. Sonra yavaş yavaş alırsınız.
O kadar borca ne gerek var ayrıca. Takılarla belki diğer eksikleri tamamlarsınız. Gençsiniz çok herşeyiniz olur.

Hazirliklari abartmayin ve ayaginizi yorganiniza gore uzatin.Eksiklerinizi sonradan aydan aya alirsiniz.

Evlilik neden hep yeni eşyalar salon düğünü şeklinde olmak zorunda ! dış çekimler konseptli kınalar falan ..neden başkalarını memnun etmek için kendi hayatımızı mahvediyoruz ?anlamıyorum.yapın nikahınızı tutun evinizi yavaş yavaş alın eksiklerinizi üzülmeye değer mi ? bu şekilde olunca mutlu olunmuyor mu

Her bütçeye göre imkanlar var.. mayısa kadarda daha var zaten.. balayi ve ertelenebilcek şeyleri erteleyin..ben evlendikten sonra da bir çok şeyi tamamladim..Takılı kalmayın herseyin dört dörtlük olmasina

Düğün yapmayın
O saçma şeye o kadar para harcamayın

Banka belkide istediğiniz miktari onaylamamistir en fazla ne kadar alabilirim diye sorun?birde elden taksit yapan yerler var oralari arastirsaniz?

Banka belkide istediğiniz miktari onaylamamistir en fazla ne kadar alabilirim diye sorun?birde elden taksit yapan yerler var oralari arastirsaniz?
banka istediğim miktartı onaylamadı ama başka kredi çekebiliyorum
zaten düşüncemizde öyle
bir miktar kredi çekip yetmezse eşyaları senet ve kredi kartı
ve yavaş yavaş

8 yil boyunca yemis icmis mi
Tabikide hayır , sıfırdan hayat kurmuş kendine , yeni eşya yeni bir şehir , yeni bir iş . Şu anda iki tane işyeri var çok şükür . Herşeye yeniden başlamak kolay olmuyor ve yaptıgı birikimi kendine işyeri açarak degerlendirmiş. Hatta ikinci şubeyi nişanımızdan üç ay sonra açtı . Sanırım bu açıklamam yeterlidir .

senin hayatin iyi dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…