- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi lanadelmilav
-
Hayırlı işler özellikle yuva kurmak vs acele olmasi iyidir tabi karar aşamasını gectilerse.Bu mayista girtlaga kadar borcla evlenmek zorunda misiniz? Seneye mayis olsun,gec olsun guc olmasin der atalarimiz. Bu kadar buyuk bir dert degil,Allah saglik guc kuvvet versin hepsi yapilir. Siz acelecisiniz
valla herşeyde bir hayır vardır. düğün hazırlıklarını azıcık erteleyin. bu kadar hayal boşuna mı gidecek derseniz ? bugun gider ama yarın bu hayaller genew kurulur. hayal bu yaa bugun olmzsa yarın olur... siz birbinizi isteyip sevdikten sonra ha bugun ya 1 sene sonra ne olcak ki ?Merhabalar herkese..
O kadar hayal kurmuştuk ki, kredi çekecektik evlenecektik eşyalarımızı balayımızı herşeyimizi ayarladık..
Herşey hayal ettiğimiz gibiydi. Evimizi bile tuttuk. Eşyalar beğenildi, kredi çekip gidip alacaktık.
Herkese düğün mayısta dedik.
Bugün bankaya gittim. Kredi borcum , kredi kartı borcum olmamasına rağmen istediğimiz miktarda kredi alamadık.
Sebebi de, son zamanlardaki yüksek tutarlı borçlarım. Bu borçlarım bir gün bile gecikmedi. Hatta erken kapattık , fakat banka niçin vermedi anlamadık.
Hayallerimiz hayal oldu kaldı, ne yapacağız bir çaremiz yok. Ertelenmesini hiç istemiyorduk. Çok zor durumdayız. Dokunsanız ağlayacağım resmen.
Tefeci bile düşündü nişanlım ama asla.
Yapabileceğimiz bişey var mı?
Öneriniz..
İnanın çok moralim bozuk..
Is hayirli olabilir ama, maddi durum elvermiyorsa da o hayirli isin sonuclari pek hayirli olmaz. Sartlari zorlamanin anlami yok.Hayırlı işler özellikle yuva kurmak vs acele olmasi iyidir tabi karar aşamasını gectilerse.
Acik acik sorucam bankaniz ykb mi son zamanlarda bi sapitti onlarbiz düğünümüzü ordu evinde yapacağımız için düğün bin tl masraflı
o masraf bile değil ki..
ailemin üzerine hiçbir şey yok
ayrıca maddi olarak ikimizin ailesinden de destek yok
destek olmadığı için krediye başvurmak zorunda kaldık
onun üstüne ev var ama dediğim gibi ailesinden destek yok izin vermezler
Asgari tutarda karsiliyorsa paraları yani eşyanın farklı daha uygun rengini almaları vs islerini çözüyorsa benim dediğim geçerli yoksa haklisinizIs hayirli olabilir ama, maddi durum elvermiyorsa da o hayirli isin sonuclari pek hayirli olmaz. Sartlari zorlamanin anlami yok.
Modalife gibi yerlerde ise 4 beş bine orta düzeyini almak mümkün bence yeterli hatta 2990 a olan 3 luyu alırım ben olsam kiracı ysa. Benimde eşyalarım mafolduDaha uygun bütçe ile yaparsınız yine ertelemeyin bence, kredi çıkmadı diye ertelemek üzücü olur. Kredi işlerini eskisine oranla ne kadar sıkı tutuyorlar yaeskiden hafta başı ararlardı kredi kartı verelim kredi verelim diye.
Ankara bursa İstanbulda iseniz rapsodi mobilyaya da bakın. 3 sene önce 8.5 bine bütün mobilyalarımı(yatak odası, yemek odası, oturma grubu) ordan almıştım. Tayinci insanlar olacaksanız zaten büyük paralar yatırmaya gerek yok mobilya ve beyaz eşyaya çünkü her taşınmada gerçekten mahvoluyor eşyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?