• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik fikrimi sen yok ettin dedi...

Ne kadar fenasınız.

Fenalıkla ilgisi yok ayri oldugumuz donemde birini aradim hatta kendini kullandirma bak sende sadece yatiyo oda bana inat ben biraktigim icin yapiyor eninde sonunda biz evlencez dedim cemkirdi bana benim bi sucum yok :) kizlar da azicik acikgozlu olsun kullanilan degil kullanan olsunlar yazk

Bu soylediginize gore Esiniz hic guvenilir biri degil .umarim sizi de kandirmaz.

Yapsinda kafasini koparim :) vallah sanayiye bile yaninda goturuyor askeri personel isyerinde disi sinek bile yok elinde 100liralik telefon var girebiliosa nete istedigini yapsin :) evlenmeden once yapcagini yapti gezdi tozdu doydu 32 yasinda adam kirdim dizini oturuyor evde

Yapsinda kafasini koparim :) vallah sanayiye bile yaninda goturuyor askeri personel isyerinde disi sinek bile yok elinde 100liralik telefon var girebiliosa nete istedigini yapsin :) evlenmeden once yapcagini yapti gezdi tozdu doydu 32 yasinda adam kirdim dizini oturuyor evde
Bakın eşiniz o kızlara kullandığını , yatma ihtiyacını giderdiğini söyleseydi dürüst olurdu . Ama yatabilmek için sırf bunun için ne sözler verdi demişsiniz . Bu insan kandırmadır . Bu insanı yarı yolda bırakmadır . Bu insanların ah ları da veballeri de eşinizin boyuna . Eşinizden , çocuklarınızdan çıkar bu . Bela olarak , musibet olarak çıkar aynısı olmasa bile . Bu kadar ah ile kim mutlu olmuş ? Yazık gurur diye anlatıyorsunuz . Ben olsam utanırım yazmaya . Ara verdiğiniz dönemde başkaları ile yatan adamı affetmişsiniz . Başka kimseyi gurursuzluk ile eleştirmeyin .

Bakın eşiniz o kızlara kullandığını , yatma ihtiyacını giderdiğini söyleseydi dürüst olurdu . Ama yatabilmek için sırf bunun için ne sözler verdi demişsiniz . Bu insan kandırmadır . Bu insanı yarı yolda bırakmadır . Bu insanların ah ları da veballeri de eşinizin boyuna . Eşinizden , çocuklarınızdan çıkar bu . Bela olarak , musibet olarak çıkar aynısı olmasa bile . Bu kadar ah ile kim mutlu olmuş ? Yazık gurur diye anlatıyorsunuz . Ben olsam utanırım yazmaya . Ara verdiğiniz dönemde başkaları ile yatan adamı affetmişsiniz . Başka kimseyi gurursuzluk ile eleştirmeyin .

Ara vermedik sıkıldım ve terk ettim esime gecmiste yaptiklarinin cezasi olarak gonderildigimi dusunuyorum zaten yaptigi gurur duyulcak bisey degil kendisinden cikiyor zaten suan emin olun benim soylemeye calistigim bu erkekler serefsiz lafina inanmayin guvenmeyin ayrica adami terkettim bastim baska sehre gittim napsin sehir sehir pesimimi gezcekti dedigim mevzu 10yil oncenin mevzusu ben 12 gunluk evliyim.. her terkettigimde gidip bi halt yemedi zamaninda yapti yapcagini onunda cezasi benmisim napalim yaptiklari cikiyor

Adamı gözüm tuttu. Açık sözlüymüş.
Sizin aranız daha düzelmez, çünkü senin karakterin bu. Evlilik mantık gerektirir. Düzelmeyeceğini öngörmüş, mutlu olmayacağınızı biliyor, ve açık seçik de ifade ediyor. Baştan bitsin diyor.

Ayrıca şu kullanma muhabbetlerine de katılmıyorum. Bu adam sana açıkça evlenmeyeceğinizi, beklentilerini ona göre ayarlamanı söylemiş mi? Söylemiş. Sen bunu bile bile adamı tutturuyor musun? Evet. Kandırma yok, vaat yok. Her şeye rağmen beni bırakma diye ağlayan sensin. Belki de bozuk psikolojiyle kendine bir şey yaparsın, adamın üstüne kalır diye korkusundan ayrılamıyor. Takıntılı ve psikolojisi bozuk insanları idare etmek kolay değil. Bu korkularla açıkça ayrılamayan çok insan var. Kendini az düzeltince adamın yapacağı ilk şey ayrılmak olacak, sana bağlanmak değil.

Birincisi kaybetmekten korktugun an kaybedersin. Kaybetnekten korkma. Giderse bu yeni biri gelecegi icindir.
Ikincisi boyle davrandigin icin evlilik dusunmuyorum demesi hikaye bence. Sadece seni cepte tutuyor bana gore. Elini tutmamasi da biri gorur diye. Sanirim cekindigi biri var. Ben hatta hayatinda ikinci bir kisi oldugunu dusunuyorum. Cunku elini tutmak istememesi ve seninle evlenmek istememesi baska biri varmis gibi.
Ben olsam o terk etmeden ben terk ederdim. Cunku evlenmek istemiyorsa evlenmeyecektir ve eninde sonunda bitecektir. Elini tutmaya bile cekinen biri icin belki bir gun sever diye beklemek sadece masallarda oluyor.

Zannediyor musunuz ki sizin beni bırakma demeniz bu korkunuz adamı sadeceö görünüşte endişelendiriyor.Bunun bir de enerji boyutu var ki çok çok rahatsız edici.Adam kendini kıstırılmış hissediyordur, ve istemsiz olarak da savunma mekanizması devreye giriyor.Biraz daha ileri giderseniz kaçış mekanizması devreye girecek kacacak,sizinde böylelikle tüm korkularınız gerçekleşmiş olacak.Enerjinizi adama değil kendinize yönlendirin,kendinizi sevin kendinize değer verin ki sizi kaybetmekten o korksun,pelinizden koşsun.Mutlu etmeye çalışsın.Hayatı zorlaştırmayın lütfen kendinize de başkalarına da nacizane

Adamı gözüm tuttu. Açık sözlüymüş.
Sizin aranız daha düzelmez, çünkü senin karakterin bu. Evlilik mantık gerektirir. Düzelmeyeceğini öngörmüş, mutlu olmayacağınızı biliyor, ve açık seçik de ifade ediyor. Baştan bitsin diyor.

Ayrıca şu kullanma muhabbetlerine de katılmıyorum. Bu adam sana açıkça evlenmeyeceğinizi, beklentilerini ona göre ayarlamanı söylemiş mi? Söylemiş. Sen bunu bile bile adamı tutturuyor musun? Evet. Kandırma yok, vaat yok. Her şeye rağmen beni bırakma diye ağlayan sensin. Belki de bozuk psikolojiyle kendine bir şey yaparsın, adamın üstüne kalır diye korkusundan ayrılamıyor. Takıntılı ve psikolojisi bozuk insanları idare etmek kolay değil. Bu korkularla açıkça ayrılamayan çok insan var. Kendini az düzeltince adamın yapacağı ilk şey ayrılmak olacak, sana bağlanmak değil.
psikoloğa gitmemi istedi demek ben gideceğim ben biraz düzelince beni bırakacak bu mu yani?

Zannediyor musunuz ki sizin beni bırakma demeniz bu korkunuz adamı sadeceö görünüşte endişelendiriyor.Bunun bir de enerji boyutu var ki çok çok rahatsız edici.Adam kendini kıstırılmış hissediyordur, ve istemsiz olarak da savunma mekanizması devreye giriyor.Biraz daha ileri giderseniz kaçış mekanizması devreye girecek kacacak,sizinde böylelikle tüm korkularınız gerçekleşmiş olacak.Enerjinizi adama değil kendinize yönlendirin,kendinizi sevin kendinize değer verin ki sizi kaybetmekten o korksun,pelinizden koşsun.Mutlu etmeye çalışsın.Hayatı zorlaştırmayın lütfen kendinize de başkalarına da nacizane
canım şu saatten sonra kendime değer versem kendime odaklanıp kendimi sevsem düzelir mi her şey :( yoksa çok mu geç?

psikoloğa gitmemi istedi demek ben gideceğim ben biraz düzelince beni bırakacak bu mu yani?
Ayrılmayı psikolojik olarak kaldırabileceğini düşündüğü an açıkça ayrılır. Benim tahminim bu. Adam her şeyi demiş, daha ne desin... soğumuş artık, bu saatten sonra ısınmaz bu ilişkiye.

Ayrılmayı psikolojik olarak kaldırabileceğini düşündüğü an açıkça ayrılır. Benim tahminim bu. Adam her şeyi demiş, daha ne desin... soğumuş artık, bu saatten sonra ısınmaz bu ilişkiye.
hiçbir şekilde dönüşü yok diyorsunuz yani

Ne zaman kendine gerçek değer verirsen, onun değil de kendinin bulunmaz hint kumaşı olduğunu hissedersen kesin döner.Korku senden ona geçer, seni kaybetmek istemez :)
canım çok teşekkür ederim yorumun için.geç kalmış sayılmam değil mi? yukarda bir arkadaş sizin ilişki olmaz artık demiş üzüldüm gerçekten :( adam psikologla görüşmemi istedi.yukardaki arkadaşın dediği gibi psikoloğa gidip kendimi ayrılığa psikolojik olarak hazırlamamı mı istiyor sence?benden soğumuş mudur :(

Ayrilirsam kesin duser mi pesime dersiniz
Duser belki bi ay belki iki ay sonra ama gelir ya hakikaten cok takintilisiniz umursamayin gercekten.ben universte yillarinda biriyle beraberdim adam simardi ve ayrildi beni kaybedecegi anda geri dondu bu boyle uc kere oldu ucuncu donusunde akli basina geldi ama benim hic bi hissim kalmamisti yalvardi benden ayrilma diye kac kere yeniden baslayalim diye mesajlar atti ama sogudum o yuzden donmedim.yani kendiniz icin tinlamayin bak esime kirginim hic yuz vermiyorum o benimle konusmaya calisiyo sariliyo ama hala umursamiyorum boyle olacaksin sevilmek istiyorsan sinirlarini asmasina izin vermeyeceksin.

Duser belki bi ay belki iki ay sonra ama gelir ya hakikaten cok takintilisiniz umursamayin gercekten.ben universte yillarinda biriyle beraberdim adam simardi ve ayrildi beni kaybedecegi anda geri dondu bu boyle uc kere oldu ucuncu donusunde akli basina geldi ama benim hic bi hissim kalmamisti yalvardi benden ayrilma diye kac kere yeniden baslayalim diye mesajlar atti
Ama sizinki uni yillarindaymis muhtemelen sevgilinizin o zaman yasi da kucuktu bu 38 yasinda fikirleri dusunceleri oturmus oluyor.gelir mi duser mi pesime dersiniz

Ama sizinki uni yillarindaymis muhtemelen sevgilinizin o zaman yasi da kucuktu bu 38 yasinda fikirleri dusunceleri oturmus oluyor.gelir mi duser mi pesime dersiniz
Hic de fikirleri oturmus birine benzemiyor.boyle briyle evli oldugunuzu dusunun mutlu olacakmisiniz size deger vermeyen birisi o yuzden ayrilin

Back
X