- 12 Ocak 2021
- 25
- 6
- 36
- 34
- Konu Sahibi Birvarizbiryokuz
-
Sadece oda degil konu ailemden bulunduğum sehirden bunlari asamıyorum neden bilmiyorum29 yaşındasınız, çocuk değilsiniz. Bu tip endişeler için fazlasıyla olgun olmanız gereken bir yaştasınız. Odamdan ayrılamam falan biraz komik sanki.
insanoğlu her şeye alışma, uyum sağlama kapasitesine sahip.
Bende şehir değiştiricem ama belki düğüne 8 ay kadar var ondan dolayı korkum yoktur ama neden alışamayasın ki ben alışırım diye düşünüyorum beraber kalınca eşince bütün düzenin orada olunca alırsınMerhabalar direk konuma gireyim 29 yaşındayım nişanlıyım,düğünüm eylul ayinda olcakti yasaklar gelince ben istemedim,mayis ayinda olcak büyük ihtimalle.
3.yılımıza girerken evlenmis olacagiz nişanlım benden 3 yaş büyük
Ben Samsun’da yaşıyorum daha önce evden uzak kalmadim.
Kız kardeşim Ankara’da oraya gidip kalırım 10 15 gün ama uzun süreli bi yerde kalmadim
Nişanlım işi dolayisiyla İstanbul’da yaşıyor.
Daha önce bir çok şehir gezdim İstanbula gittim nişanlımin evinde kaldim
Fakat ben korkuyorum oraya alışamamaktan odamdan ayrılmak ailemden ayrilmak.
Hepsini düşününce kendimi çok mutsuz hissediyorum.
Nişanlım beni çok seviyor elinden geleni yapıyor ama ben bu korkuyu aşamıyorum.
Arkadaşlarım alışırsın diyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorumbu durumu yaşayıp sonradan alışan varmı acaba fikirlerinizi merak ettim.
Ailenize bu kadar bagli iseniz nisanlinizla konusun ve kendi sehrinizde, ailenizin yaninda yasamak istedinigizi söyleyin.Sadece oda degil konu ailemden bulunduğum sehirden bunlari asamıyorum neden bilmiyorum
Bende ailemin yaşadığı şehirden başka şehirde yaşıyorum ilk zamanlar tabiki alışma süresi oluyo ama etrafını tanıyınca ilişkiniz oturunca hiç sıkıntı olmuyo. Ömür boyu odanızda ailenizin yanında kalmayacaktınız illaki bunu yaşayacaksınız yaşınız da müsait bence bu duruma şimdiden bunun stresini yaşamamanızı öneririmMerhabalar direk konuma gireyim 29 yaşındayım nişanlıyım,düğünüm eylul ayinda olcakti yasaklar gelince ben istemedim,mayis ayinda olcak büyük ihtimalle.
Kız kardeşim Ankara’da oraya gidip kalırım 10 15 gün ama uzun süreli bi yerde kalmadim
Arkadaşlarım alışırsın diyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorumbu durumu yaşayıp sonradan alışan varmı acaba fikirlerinizi merak ettim.
Normal değil bence. Zaten ailenizden ya da bulunduğunuz şehirden ayrılmak için geç diyebileceğimiz bir yaştasınız. 17-18 yaşında yavaştan aileden ayrılma başlamalı bence. Ailenizin hatası, muhtemelen sizi çok korumacı büyüttüler, hep elinizden tuttular, ayaklarınızın üzerinde duramadınız bu yüzden.Sadece oda degil konu ailemden bulunduğum sehirden bunlari asamıyorum neden bilmiyorum
Evet pamuklara sarildim ben buraya bir yazi yaziyorum hosuna gitmeyen bir konuyu yorum yapmak zorunda degilsin.“Bu durumu yaşayıp sonradan alışan var mı acaba?” sorusu biraz sinirimi bozdu. Hemen hemen evlenen kadınların yüzde 70’i bunu yaşar. Evlenmesi gerekmiyor, şehir dışına üniversiteye gittiğinde, atandığında vs. Biraz pamuklara mı sarmışsınız acaba kendinizi?
Çok teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için keske herkes boyle olabilseYeni bir hayat, yeni bir şehir endişeleriniz olabilir. Sanırım duygusal bir yapınız var.
Ama evleneceğiniz adama olan sevginize, yaşayacağınız güzelliklere odaklanın. İnsanın sevdiğiyle aynı evi paylaşması, aynı sabaha uyanması da çok güzel değil mi?
İlk evlendiğiniz zamanlarda özlediğiniz baba evi, düzeniniz zamanla kendi düzeninizi, evinizi sahiplenmekle yer değiştiriyor. Hatta baba evine gittiğinizde kendi düzeninizi özlüyorsunuz.
Gittiğiniz şehirde kendinizi kapatmayın, çalışmayacaksanız bile kurslar vb aktivitelere katılın. Yeni bir sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız olacaktır. Eşinizle de güzel paylaşımlarınız olursa zorluk çekmezsiniz.
Evlenme o zamanMerhabalar direk konuma gireyim 29 yaşındayım nişanlıyım,düğünüm eylul ayinda olcakti yasaklar gelince ben istemedim,mayis ayinda olcak büyük ihtimalle.
Malesef üniversiteyi açıktan okudum gitmedim uzak bir sehireHiç evden ayrılmadan 29 yaşına gelmiş olmankza şaşırdım gerçekten
Ben hiç anlam veremiyorum böyle korkulara kusura bakmayın
20li yaşlarımda dünyanın bir ucuna tek başıma gidip 4 ay kaldım
Tamam özlüyorsun ama böyle yas tutacak kadar da değil
Bir de en azından hala aynı ülkedesiniz
Bunun nesi gurbet?
Büyük ihtimalle size hayatınız boyunca çok sorumluluk, özgüven duyguları verilmedi
Evin kızı modunda büyüdünüz
Aşamayacaksanız evlenmeyin bence ama
Sonra daha büyük sorunlar çıkıyor çünkü
Gel seni evlendirekEvlenme o zaman
Ben 19 yasında turkıyeyı butun aılemı bırakıp yurtdısına yerlesıp alıstıysam sız 29 yasında haylı haylı alısırsınız sonucda turkıye gıdıp gelmesı kolayMerhabalar direk konuma gireyim 29 yaşındayım nişanlıyım,düğünüm eylul ayinda olcakti yasaklar gelince ben istemedim,mayis ayinda olcak büyük ihtimalle.
benim kız da yapıyor bunu ama konu sahibinden 22 yaş ufakOdamdan ailemin ayrılmak istemiyorum 29 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?