Arkadaşlar öncelikle belirtmek istiyorum, ben bir insanım. Buraya “ooo ben şöyleyim, bu böyle olur” tarzında yorum yapıp kendini övecek olan varsa lütfen uzak dursun. Çünkü burda derdimi anlatıyorum.
Evlilik hayatı bana çok zor geliyor. Evin temizlik sorumluluğu, aynı anda çalışmak, sürekli bir çamaşır ve yemek döngüsü, başka bir şehire taşınmak. Bunların hepsi beni çok yoruyor. İstanbul’da 1+1 bir evim vardı, pırıl pırıldı her gelen misafire 4-5 çeşit yemek yapardım. Burdaki ev 3+1, yatak odamız daha dün geldi, onun yarattığı bir dağınıklık da var. Valizde duruyordu eşyalarım. Kafayı yiyecek gibi oluyorum.
Şu an yatak odası dahil 3 odada kıyafetler var. Eşim yardım etse bile yoruluyorum hatta anlatmak daha yorucu geliyor.
Dünkü market alışverişini yerleştiremedim daha. Çünkü dolabı indirip temizlemem lazım seyahatten döndük haftalık temizliği geldi.
Kendimi dağınık, yorulmuş, bezmiş hissediyorum. Zaten fiziksel olarak dayanıklı biri değilim, geçmişte geçirdiğim 3 farklı ameliyat var. Çabuk yoruluyorum. Bu daha da moralimi bozuyor. Eve yardımcı çağırayım desem en yakın 1 haftaya tarih veriyorlar. Oturdum bu konuyu açtım. Bir yandan hala çamaşır katlıyorum yerleştiriyorum.