- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
Al sana taşŞimdi taşlanacam ama yazmazsam olmaz; yıl olmuş 2019 hatta neredeyse 2020 genç kızların derdi hala altın, çeyiz, kına, adet... Evleniyorsunuz yahu alt tarafı, yer çekimini keşfetmiyorsunuz. İki koltuk bi yatak iki de ağızdan çıkacak evet. Oldu bitti.
Merhaba benim ciddi ilerliyen bir ilişkim var . Nasipse yaza söz nişan yapacağız. Ama adetler nasıldır nasıl olacak hiç bilmiyorum düşündükçe karnıma ağrılar giriyor , erkek tarafından ne kadar takı isteyeceğiz? açıkcası şunu istiyoruz demeyi düşünmüyoruz “nasıl uygunsa size “ demeyi düşünüyoruz kimseyi zorlamaya lüzum yok. ama onun dışında çeyizi ne yapacağız hiçbirşey bilmiyorum . İyi bir çeyiz almayı düşünüyorum kendim çalışıyorum max bana ne kadar olur ? Sonra biraz araştırma sonucunda kınalığı falan da erkek tarafı mi alıyor ? Erkek tarafına şu kadar bilezik şu kadar şey istiyoruz demek doğru mudur yoksa nasıl size uygunsa mı demeliyiz ? Yardımcı olur musunuz lütfen
Şimdii tecrübelerime istinaden biseyler diyimMerhaba benim ciddi ilerliyen bir ilişkim var . Nasipse yaza söz nişan yapacağız. Ama adetler nasıldır nasıl olacak hiç bilmiyorum düşündükçe karnıma ağrılar giriyor , erkek tarafından ne kadar takı isteyeceğiz? açıkcası şunu istiyoruz demeyi düşünmüyoruz “nasıl uygunsa size “ demeyi düşünüyoruz kimseyi zorlamaya lüzum yok. ama onun dışında çeyizi ne yapacağız hiçbirşey bilmiyorum . İyi bir çeyiz almayı düşünüyorum kendim çalışıyorum max bana ne kadar olur ? Sonra biraz araştırma sonucunda kınalığı falan da erkek tarafı mi alıyor ? Erkek tarafına şu kadar bilezik şu kadar şey istiyoruz demek doğru mudur yoksa nasıl size uygunsa mı demeliyiz ? Yardımcı olur musunuz lütfen
Ne boş boş yorum yapıyorsunuz ya . Evlilik teklifim oldu yaza nişanlanıyorum . Siz yorum yapacağınıza hiç yapmayın yallahOrtada fol yok yumurta Yok ve siz gerçekten bunları mı düşünüyorsunuz? En uçuş uçuş olmanız gereken zamanlarda takıydı kınalıktı ne olur kim olur ayyy Allah yardım etsin damat bey ve ailesine
Çok sıkıntılı bir süreç umarım herşey istediğin gibi mutlulukla huzurla olurMerhaba benim ciddi ilerliyen bir ilişkim var . Nasipse yaza söz nişan yapacağız. Ama adetler nasıldır nasıl olacak hiç bilmiyorum düşündükçe karnıma ağrılar giriyor , erkek tarafından ne kadar takı isteyeceğiz? açıkcası şunu istiyoruz demeyi düşünmüyoruz “nasıl uygunsa size “ demeyi düşünüyoruz kimseyi zorlamaya lüzum yok. ama onun dışında çeyizi ne yapacağız hiçbirşey bilmiyorum . İyi bir çeyiz almayı düşünüyorum kendim çalışıyorum max bana ne kadar olur ? Sonra biraz araştırma sonucunda kınalığı falan da erkek tarafı mi alıyor ? Erkek tarafına şu kadar bilezik şu kadar şey istiyoruz demek doğru mudur yoksa nasıl size uygunsa mı demeliyiz ? Yardımcı olur musunuz lütfen
Çok teşekkürlerÇok sıkıntılı bir süreç umarım herşey istediğin gibi mutlulukla huzurla olur
Ne demekÇok teşekkürler ☺ güzel yorumunuz içiinn
on beş bilezikten aşağı isteme üç takım kınalık iki gelinlik aldır deseydim benden iyisi olmayacaktı değil mi dolu dolu yorum yapmış olacaktım. Zaten evlilik hakkınd birşey bilmiyorum diyip detayda almaya çalıştığın bilgilerden boşluk doluluk kavramının sende ne olduğu belli. Hadi canım hadiNe boş boş yorum yapıyorsunuz ya . Evlilik teklifim oldu yaza nişanlanıyorum . Siz yorum yapacağınıza hiç yapmayın yallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?