ben de evleneli 6 ay oldu, çok araştırma yaparak almıştım herşeyimi ama benm etrafımda çok yeni evliler vardı fikir alışverişi yaptım çok rahat.
ar yıldızdan aldım ben ççelik tencere takımı, çaydanlık cezve filan, ama tamamı set değildi yani şöyle
tencere takımdı 4 tencere 1 tanede de tencere şeklinde tava onun da kapağı var, ama cam kapaklı değiller; şimdi olsa cam kapak alırdım
çaydanlık ve cezveleri de aynı tencerenin lacivert kulplarının aynısından yine ar yıldızdan aldım; çaydanlık çok rahat ama cezveler değil

cezveler geri akıtıyor, bu da çok sinir bozucu.
çatal kaşık takımını karacadan şu üzeri cam sandık şeklinde çekmeceli olandan aldım, çok memnunum, gündelikleri yine ar yıldızdan aldım.
yemek takımına gelincee, gündelik yemek takımım güral porselen, misafirlik olan 12 kişilik o schaffer, kahvaltı takımım da schaffer, onlardan memnum, çok büyükparalar vermedim tabaklara, pişman da değilim, çünkü bunlar kırılabilecek şeyler
yani şöyle düşünün, tencerelerinizi ömür boyu kullanabilirsiniz ama tabakları değil, yarın bi gün kırılınca filan gündelikte kullanırım, daha yeni çıkan bi takım da alabilirim diye düşündüm, memnunum da.
düdüklü tenceremi tefalden aldım nutricook 8 litre, büyük olur diyenler için söyliyim, çok da büyük değil, buhar pişiricisine bir bütün tavuk ancak sığıyor, ben çok memnunum, hiç ıslatılmamış nohutu bile 25 dkda pamuk gibi pişiriyor.
ammaaaaa gel gelelim ki teflon tencere takımımı eternityden çiçek desenlilerden aldım, görüntü ve tencerelerim çok rahat ve kullanışlı, çok ağır da değiller .çok rahat ama kapakları çok kötü, kapak tutacakları vidalı değil yapışkanlı, yemek pişeken filan kapağı açamıyorsunuz tutacak yeri elinizde kalıyor, yapışkanlar açıldı. eternity'e mail attım, dilaerseniz yeni kulplar gönderebiliriz diyor ma kulplar var, problem o değil. yani eternity'i kesinlikle düşünmeyin derim. baya uzun olmuş, kusura bakmayın, umarım yardımcı olabilmişimdir:) :81: