- 15 Mart 2018
- 1.645
- 3.217
- 53
- 37
- Konu Sahibi ingiliccekarakter
-
arkadaşlar evlilik içi tecavüz suç kabul edildiği için taciz de suç kabul edilir diye buraya yazıyorum. sonuçta tacizin büyüğü küçüğü olmaz.
eşimle iki gündür küsüm. geldi barışmak için popoma dokundu. nereye şikayet edebilirim? sesimi duyurmak istiyorum.
demek ki başka kadınlarla da barışmak için taciz ediyor bu adam.
çocuklarım var biliyorsunuz. boşanayım mı yoksa tacizden mahkemeye versem ceza alır mı?
şimdiden teşekkürler
benimki de sarılmaz ilişkiye girmez öpmez iltifat etmez. çocuk büyüyoruz beraber fiili bir evlilik yok. benim çabamla seks olıyodu.bu ay ben de çabalamıcam. umarım. böyle evlilik de oluyor mu oluyor işte.
Şaka gibi ya,ne garip kadınlar var siz cidden mi soruyorsunuz yoksa buranın nabzını falan mı olcuyorsunuz?arkadaşlar evlilik içi tecavüz suç kabul edildiği için taciz de suç kabul edilir diye buraya yazıyorum. sonuçta tacizin büyüğü küçüğü olmaz.
eşimle iki gündür küsüm. geldi barışmak için popoma dokundu. nereye şikayet edebilirim? sesimi duyurmak istiyorum.
demek ki başka kadınlarla da barışmak için taciz ediyor bu adam.
çocuklarım var biliyorsunuz. boşanayım mı yoksa tacizden mahkemeye versem ceza alır mı?
şimdiden teşekkürler
Anacım bu nasıl bi çelişkibenimki de sarılmaz ilişkiye girmez öpmez iltifat etmez. çocuk büyüyoruz beraber fiili bir evlilik yok. benim çabamla seks olıyodu.bu ay ben de çabalamıcam. umarım. böyle evlilik de oluyor mu oluyor işte.
İmza sirküleri de lazım.
Ne malum dilekçedeki imzanın eşine ait olduğu?
ben bu üyenin gerçek değil bi ekşi yazarı olduğu düşüncesindeyim..
Mune ne dersin?
Üyeliği yeni değil ama açtığı konularda hep bi tuhaf..
Konu sahibi , onceki yorumlarinizda kari koca arasi tecavuz olmaz deyip simdi bu konuyu mu actiniz???
Erkek misiniz??
Akliniz sira bizimle dalga mi geciyorsunuz??
Mune bu uyeyi inceler misiniz? Buyuk ihtimalle erkek ve iktidarsiz , o yuzden buraya uye olup surekli seks hakkinda sacma sapan yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?