evlilik içi taciz

benimki de sarılmaz ilişkiye girmez öpmez iltifat etmez. çocuk büyüyoruz beraber fiili bir evlilik yok. benim çabamla seks olıyodu.bu ay ben de çabalamıcam. umarım. böyle evlilik de oluyor mu oluyor işte.

Bakın baska bir konuya böyle bir yorum yapmışsınız
Adamın size neden yanasmadıgı kusura bakmsyında ortada yani

Ay hiç güleceğim yoktu eşiniz size dokundu diye taciz mi edildiğinizi sanıyorsunuz bence boşanın eşinizi kendinizden kurtarın

Şaka gibi ya,ne garip kadınlar var siz cidden mi soruyorsunuz yoksa buranın nabzını falan mı olcuyorsunuz?

benimki de sarılmaz ilişkiye girmez öpmez iltifat etmez. çocuk büyüyoruz beraber fiili bir evlilik yok. benim çabamla seks olıyodu.bu ay ben de çabalamıcam. umarım. böyle evlilik de oluyor mu oluyor işte.
Anacım bu nasıl bi çelişki
Sen konuyu adam bana dokunmuyor öpmüyor ellemiyor diye açacaktın konuyu

fake hesap sandım ama gerçek hesapmış

sanırım dalga geçmek amaçlı bu konuyu açtınız

Ben de eşimi birçok kez taciz ediyorum demek ki
Üzgünüm ama siz 'eş' olamamışsınız beraber yattığınız ve çocuk yaptığınız kişiyle.
Eşinizin poponuza dokunması o an sizi rahatsız etmiş olabilir. Fakat bunun adı taciz olamaz. Bunu bir daha yapma hoşuma gitmiyor dersiniz olur biter . Bunun ismi taciz olamaz . Çünkü 'eşim' diyorsunuz aynı evde yaşadığınız ve çocuk sahibi olduğunuz kişiye :)
Bir çocuğunuz varmış ki haliyle eşinize cinsellikte ne kadar ileri gidebileceğini göstermişsiniz.
Yaşınızda küçük değil (profilinizde yazan gerçek yaşınız ise tabii) .. anlamadım ki bu nasıl bir düşünce.. umarım bizimle alay etmiyorsunuzdur ..

Ay bir koca bunu nasıl yapar aklım almıyor, hemmencik hastaneye git parmak izi duruyodur önce bi rapor bişi al allah korusun elinde ispat olsun canım

ben bu üyenin gerçek değil bi ekşi yazarı olduğu düşüncesindeyim..

Mune ne dersin?

Üyeliği yeni değil ama açtığı konularda hep bi tuhaf..

Üyelik kadın, kendisiyle bizzat telefonla görüşülmüştü ama kusura bakmasın trollemeye kafa bulmaya müsade etmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…