- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.782
- 698
- Konu Sahibi ingiliccekarakter
-
Bazı belediyeler o maddeyi koymuyor dikkat edersenİyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta, ölüm sizi ayırana kadar popona ve sair yerlerine dokunmaya izin verip eşin olarak kabul ediyor musun?
EVET!
İlginç bir karaktersiniz gerçektenarkadaşlar evlilik içi tecavüz suç kabul edildiği için taciz de suç kabul edilir diye buraya yazıyorum. sonuçta tacizin büyüğü küçüğü olmaz.
eşimle iki gündür küsüm. geldi barışmak için popoma dokundu. nereye şikayet edebilirim? sesimi duyurmak istiyorum.
demek ki başka kadınlarla da barışmak için taciz ediyor bu adam.
çocuklarım var biliyorsunuz. boşanayım mı yoksa tacizden mahkemeye versem ceza alır mı?
şimdiden teşekkürler
Yok oradan yürünmez, uyku yarı ölüm derler. Uyur dokunurum derse hak iddia edemezsiniz. Önce ki hayatımda avukattım benKizlar benim eşimde biz küs olduğumuz zaman uykuda gelip bana sarılır peki bu hangi suç kavramına girer yani mahkemeyi açarken ne yazmalıyım tacizmi yoksa özel alan ihlalini bilemedim
O kadar diyorsunBen müebbet yerim kesin, hakkınızı helal edin bu emsal bir dava olursa, bittiğimin resmidir
Tüh bee bende iyi bir tazminat koparırım diye düşünmüştümYok oradan yürünmez, uyku yarı ölüm derler. Uyur dokunurum derse hak iddia edemezsiniz. Önce ki hayatımda avukattım ben
Hiç dava etmedi demek ki istemem yan cebime koy diyorO kadar diyorsunyazık ayol adama
Önce fake olduğunuzu düşündüm ama yeni üye değilsiniz.Bende bazen eşimi taciz ediyorum bazen rahatsız da oluyor ama eşim dışında gidip kimseyi taciz etmedim aklıma bile gelmedi.Size göre tacizse gidin şikayet edin ve lütfen süreci yazın buraya.eşimle iki gündür küsüm. geldi barışmak için popoma dokundu. nereye şikayet edebilirim? sesimi duyurmak istiyorum.
demek ki başka kadınlarla da barışmak için taciz ediyor bu adam.
Çıkarken benim kocayı da alın çok mağdur adam#pompişimedokanmakociş Türkiye gündemini biz belirliyoruz haydi kızlar ayaklanın sokaklara dökülün
Çıkarken benim kocayı da alın çok mağdur adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?