- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi ingiliccekarakter
-
Sözlü beyan değil yazılı dilekçe olması gerekiyor ıslak imzalı.Yoksa olmaz.Bir de ikametgah da lazım.popoma dokunmak için önceden sözlü beyanım gerekiyor yoksa tacizdir
Amacim kesinlikle polemik yaratmak degil, sadece merakimdan soruyorum: Evlilik de olsa insan bedenine istenmeyen bir seyin yapilmasi taciz kapsamina girmiyor mu?
Konu sahibi herkesle kaffa buluyon:)) herkes yutar ama ben kül yutmam:))
Her postta da kadın düşmanı oluyoruz anamevlilik içi tecavüz suçsa popoya dokunmak da bir cinsel tacizdir. kadın düşmanlığı yapmayın.
Annem göster ama elletme dedihayda
işin mi yok
mahkemeler daha kadın cinayetleri konusunda sınıfta kalmışken
sizin eşiniz poponuza dokundu diye
bu kadarda olmaz
ne ara bu kadar hassas olduk
Nikahı bassaydım dava falan açmazdım ya ne boşanması KOCA KOLAY MI BULUNUYORAdam malumumuz...
Nikahı basaydın şimdi mis gibi dava açar tazminat nafaka söke söke alırdın. Bedavaya ellettin, dövdürdün kendini.
Size taaaa eskilerden bir şarkı armağan ediyorum günün anlam ve ehemmiyetini daha iyi vurgulamamız açısından Mc Hammer-you can touch this..
Konu sahibi senin yüzünden bu şarkı dilime dolandı sabah sabah dışarı çıkınca da söylemem inşallah bu şarkıyı..sonra gelsin tacizler ))
Size taaaa eskilerden bir şarkı armağan ediyorum günün anlam ve ehemmiyetini daha iyi vurgulamamız açısından Mc Hammer-you can touch this..
Konu sahibi senin yüzünden bu şarkı dilime dolandı sabah sabah dışarı çıkınca da söylemem inşallah bu şarkıyı..sonra gelsin tacizler ))
Nikahı bassaydım dava falan açmazdım ya ne boşanması KOCA KOLAY MI BULUNUYOR
O değil de bu konu bana iyi gelmedi, her an adama mesaj atıp "uyudun mu" diyebilitem oluştu şu an. Ben bir duşa falan gideyim şaplak falan deyince bir şey oldum öhm...
Haha konu sahibinin yüzünden bırak kocaları elin adamları taciz edecek bizi..hayır bu sefer mini etek giydik vs gibi bahanelerle bizi suclayamacaklarda resmen davet bu yandık:))Teşekkür ederim, ben de bütün gün dilimde bu şarkı ve öne arkaya kafa haereketiyle dolancam.
Canım evkendiğin adam daha önceden her yerine dokunduğu için, küs olduğunda sırnaşmak için popona dokunduğunda öyle bir tepki vermiyosun. Sokaktaki adam dokunması olmuyor, öyle rahatsız edici de olmuyor. Zaten eşinle barışmayıp ne yapıcaksın aynı evin içindeNiye herkes dalga geçmiş anlamadım.
Evli değilim de evli olmak demek adam küs olsam da ya da istemesem de her istediğinde popoma dokunabilecek demek mi. Gayet rahatsız edici.
arkadaşlar evlilik içi tecavüz suç kabul edildiği için taciz de suç kabul edilir diye buraya yazıyorum. sonuçta tacizin büyüğü küçüğü olmaz.
eşimle iki gündür küsüm. geldi barışmak için popoma dokundu. nereye şikayet edebilirim? sesimi duyurmak istiyorum.
demek ki başka kadınlarla da barışmak için taciz ediyor bu adam.
çocuklarım var biliyorsunuz. boşanayım mı yoksa tacizden mahkemeye versem ceza alır mı?
şimdiden teşekkürler
Ha t harfini eş geçmiş benim auto correct..sikayet edicem ya olmaz böyleCan't o.
Nedense komik geldiarkadaşlar evlilik içi tecavüz suç kabul edildiği için taciz de suç kabul edilir diye buraya yazıyorum. sonuçta tacizin büyüğü küçüğü olmaz.
eşimle iki gündür küsüm. geldi barışmak için popoma dokundu. nereye şikayet edebilirim? sesimi duyurmak istiyorum.
demek ki başka kadınlarla da barışmak için taciz ediyor bu adam.
çocuklarım var biliyorsunuz. boşanayım mı yoksa tacizden mahkemeye versem ceza alır mı?
şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?