evlilik içi taciz

Amacim kesinlikle polemik yaratmak degil, sadece merakimdan soruyorum: Evlilik de olsa insan bedenine istenmeyen bir seyin yapilmasi taciz kapsamina girmiyor mu?

giriyor tabi.
evlilik içi tecavüz çok var ülkemizde ve hatta bu forumda bile var.
ve bu konu onlara karşı bir ayıp.
insan böyle bir konu açmaya utanır dalga geçer gibi.

Adam malumumuz...

Nikahı basaydın şimdi mis gibi dava açar tazminat nafaka söke söke alırdın. Bedavaya ellettin, dövdürdün kendini.
Nikahı bassaydım dava falan açmazdım ya ne boşanması KOCA KOLAY MI BULUNUYOR

O değil de bu konu bana iyi gelmedi, her an adama mesaj atıp "uyudun mu" diyebilitem oluştu şu an. Ben bir duşa falan gideyim şaplak falan deyince bir şey oldum öhm...

Teşekkür ederim, ben de bütün gün dilimde bu şarkı ve öne arkaya kafa haereketiyle dolancam.

Can't o.

Demeğğğ!
Al kızları çık dışarı bi turlayın hava güzel.

Sen de haklısın, alınan koca geri verilmez.

Niye herkes dalga geçmiş anlamadım.

Evli değilim de evli olmak demek adam küs olsam da ya da istemesem de her istediğinde popoma dokunabilecek demek mi. Gayet rahatsız edici.
Canım evkendiğin adam daha önceden her yerine dokunduğu için, küs olduğunda sırnaşmak için popona dokunduğunda öyle bir tepki vermiyosun. Sokaktaki adam dokunması olmuyor, öyle rahatsız edici de olmuyor. Zaten eşinle barışmayıp ne yapıcaksın aynı evin içinde ya barışırsın ya boşanırsın sonuç olarak. Eşin dokundu diye rahatsız oluyorsan evli kalmak çook çoook saçma bir durum zaten.
Bu konu baştan aşağı ya fake ya sinirinden gözü dönmüş bir kadın var ortada. Verdiği tepki abartılı ve komik

Kiz ne diyorsunn korkutma beni ?
Benim esimde gecen benim gonlumu almak icin sarilip optu. Yoksa o da mi baskalarinin gonlunu almak icin sarilip opuyor Hamile halimle bu da mi gelecekti basima

Bu kadar nefret etmişseniz evli kalmanızın hiiiç bir anlamı yok.
He yok diyorsanız, kocan yani dokunur da eder de , pis pis konuşucam şimdi

Nedense komik geldi gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…