Evlilik için 25 yaş geç mi?

bence çok erken, ne istediğinizi anlamak için biraz daha beklemeniz gerek. İlk bulunan sevgili ile evlenmiş olmak için evlenmek ömür boyu mutsuzlukla da sonuçlanıyor. Ne güzel mesleğiniz var, bu sizi daha da güçlü yapar. İlle ki çıkar kısmetiniz. Acele edip yanlış kararlar vermeyin.

Seçerek olacaksa 30-35 olmamalı bana göre mümkün olduğunca(tabi kişiye göre değişiyor), ama mutluluğu yakalayacağın zaman kısmette olan hayırlısı olan hangi yaşta gelecekse o zaman olsun derim. 25 ideal, geç değil, ama olsun diye bakarsan yanlış tercihler yapabilirsin, akışına bırak...

Eğer evlenip çoluk çocuğa karışmak istiyorsanız , bunu ileriye sürün , çevrenizi değil.

Herkesin evlilik yaşı farklıdır. Kimi 20 ' sinde evlenmek ister , kimi 30 undan sonra.

Bu yüzden bu konuda çeşitli cevaplar alırsınız.
Bana göre ise 27 ve üzeri ancak bir evlilik için adım atılabilir bu zamanda.

Bana göre evlilik yaşla değil Akılla alınacak bir karardır. 25 te geç mi kaldım diye bir bakış açısıyla yaklaşım da çok akıl başta değildir bence evliliğin mantığındaki anlamını kavramadan yapılan evlilikler hep hüsrana uğruyor. Eğer evliliğin anlamını bilseydiniz böyle gereksiz bir sofu sormazdınız bence sizin için evlilik erken daha

Sizin Çevrenizde 25 evlilik için geç bi yaş olabilir bundan etkilenmenizi anlıyorum ama yoksa biri ne yapacaksiniz ki yok şu an.. kismet etrafa göre hareket etmiyor.. gönlünüzce göre biri çıkar inş karşınıza..

Nasibin ne zamansa döner dolaşır seni bulur merak etme. Tırım tırım aramakla olmuyo o işler.

Bende 25 yasındayım sevdiğim hayatıma hiç ummadıgım anda ve ilişkiden hayattan tam da umudugumu kestiğim... Bundan sonra aşk meşk yok alem var dediğim anda girdi.. Şimdi eylülde düğünüm var allah nasip kısmet ederse.

Yani demem o ki hiç ummadıgın anda her sey oluyo birden gelişiyo kasma kendini bu kadar. Dert edilcek bir mevzu değil.

Aman ne evlencen işinde var çalış ye gez . Her erkek aynı boşver

Herkesin yasantisina gore, hayat sartlarina gore ve senin hayata bakis acisina gore degisiyor.. Kendini ne zaman hazir hissedersen, hayirli ne zaman ise o zaman olsun. Diplomayi, meslegi, isi, hayat tecrubesini aldigimizda tek evlilik kaliyor ozaman da zaman kum saati gibi yavas akiyor.. ve boyle durumlarda acele ve yanlis karar verme ihtimali yuksek

Çok geç kalmışsın,üzüldüm bak.
Keşke okumasaydın 17-18'de evlenip bikaç çocuk doğursaydın 25 yaşına kadar. Sonrada burda kocamla şöyle sorunum var kayınvalide öyle dedi şu öyle yaptı diye konular açardın.

:hasta::hasta: Merhaba nu konunun muhafazkar yada degl alaksasi oldugunu düsünmüyorum kader kismet diyelim geneli böyle :) 25 yasindadasin 25 yasmi taabiki herkes ister prensini bulup ve evlenmek:KK37: ama olmayinda olmuyor sirf evlendi desinler diyemi evlenlim :) umarim günlündekini bulursun isteyem herkese nasip olsunnnnn :) bence hayatini yasa elbet birgun o kisi gelecek :) zamani olunca :)

Arkadaslar daha oncede buna benzer bir konu actim fakat tatmin edici cevaplar alamadim. Muhafazakar bir cevrede yasiyorum 25indeyim. Suan benden kucuk erkek akrabalarim bile evlendi bende kariyer sahibiyim fakat bir erkekle tanisacak cevrem yok etrafimda begenebilecegim erkeklerin cogu da evli hic elektrik alamayacagim az kisi kalmis durumda. Bazen hic evlenmeyecek miyim diye dusunuyorum. Sizler 30 35 diyorsunuz ama benim istedigim adam profili o yasta coktan cocuga karismis oluyor. Bu mucize gerceklesecek ve evlenecek miyim sizce? Gercekten bu konu ikide bir kafama takiliyor hic hayatimda degisiklik yok bundan sonra nasil bir mucize olacak?

Merhaba cnm :)
Bence 25 yaş geç değil erkende değil!

Şimdi ben ne zaman evlenicem evlenemeyecekmiyim diye yillarin bitip gitmesini izlemeyin.

Ben su anda 33 yaşındayım ben 15 senelik evliyim arkadaşımın biri 1 senelik biri de 1 aylık evli.bekarlarda var hala

Ne mi yapıyorlar geziyorlar egleniyorlar günlerini gün ediyorlar
Simdiki aklım olsa bu kadar erken evlenmez tek yasardim :(

Arkadaslar cok anormal otesi bir soru sormusum gibi dusunuyosunuz hic mi etrafinizda 25 yasinda evlenmek isteyen ve yalnizligina uzulen biri olmadi? Okudugum universitede benimle ayni fikirlere sahip yastasm erkeklerinde cogu evlendi ve ben de 30 yasima kadar beklemek istemiyorum ki

Oldu çevremde evde kalçam evde licam diye kendini de ailesini de yiyen biri oldu

Sonuç. Evlendi.
Bu işler kısmet kendini bitirsen de olmayınca olmaz

Kadinla niye dalga geciyorsunuz ki..
Bir de tutmussunuz komsunun 15 yasindaki kizi gibi azarliyorsunuz, az saygi ya.

Arkadasim 25 yas gec bir yas degil.
Bana gore tam evlilik yasidir, baskasi icin evlilik yasi 30dur, baskasi icin 35tir.
Yani herkese gore degisiyor bu, baskilara kulak verme, millet hep baski yapar zaten.
22-23yasinda evlenipte iyiki evlenmisim diyen kadinlar da var.
Anladigim kadariyla evlilige olumsuz bakmiyorsunuz..
Bir arkadasin da dedigi gibi arkadas cevresi onemli oluyor.
O ona onu onerdi, bu buna bunu yakistirdi bir gorusseniz vs vs.
Hic hesapta yokken 3 ayda da paket program olabiliyor hani.
Hersey kader kismet cokta kafaya takip sizi negatif etkilemelerine izin vermeyin.

Aynen ya bu tanıştırılma da bayaa etkili komşunun oğlu evlenmiyordu bir türlü kız arkadaşı da yoktu bir
Arkadaşı aracı olmuş biriyle tanistirmis bir zaman cikmislar evleniyorlar şimdi

Arkadaslar daha oncede buna benzer bir konu actim fakat tatmin edici cevaplar alamadim. Muhafazakar bir cevrede yasiyorum 25indeyim. Suan benden kucuk erkek akrabalarim bile evlendi bende kariyer sahibiyim fakat bir erkekle tanisacak cevrem yok etrafimda begenebilecegim erkeklerin cogu da evli hic elektrik alamayacagim az kisi kalmis durumda. Bazen hic evlenmeyecek miyim diye dusunuyorum. Sizler 30 35 diyorsunuz ama benim istedigim adam profili o yasta coktan cocuga karismis oluyor. Bu mucize gerceklesecek ve evlenecek miyim sizce? Gercekten bu konu ikide bir kafama takiliyor hic hayatimda degisiklik yok bundan sonra nasil bir mucize olacak?
26yım geçti mi şimdi bendeno_O

Çok geç 25, 15 demeyin evlenin. :işsiz:

25 yaşında evlendim vallahi gayette ideal bir yaş niye geç olsun ki şahsen 25 den sonra evlenilmeli bence 25 öncesi erken esas 25 den sonra evlilik düşünmeli erkek olsun bayan olsun hele erkek 28-29 dan daha da yukarı olmalı anca olgunlaşıyorlar :KK53:

Evde kalmışsın kızzzzz :rapci:

Muhafazakar çevreyle ne alakası var bunların anlamadım.
Benim eşimin çevresi de çok muhafazakardır. Eşim 30 yaşındaydı evlendiğimizde bende 26 yaşındaydım.
Nasip kısmet bu işlerrrr:işsiz:

Back
X