- 9 Şubat 2019
- 57
- 69
- 3
- 39
- Konu Sahibi beyazpapatya14
Merhabalar arkadaşlar. Ben yeniyim ve bu siteyi daha önceden üye olmadan takip ediyordum ve çok seviyordum. Artık üye olup kendi dertlerimi paylaşayım dedim. Öncelikle bu konuda daha önceleri konu açıldığını biliyorum ama bir de kendi bakış açımı sizlere sunmak ve fikirlerinizi almak istedim.
Ben 32 yaşındayım. Şu yaşıma kadar evlilik dışında hayatımı düzene sokmak için herşeyle uğraştım. İlk önce mezun oldum, küçük bir ilçeye atandım. Sonra anadoluyu biraz dolaştım. Şimdi ise yüksek lisans yapıyorum ve bitirmek üzereyim. Biraz idealist biriyim aslında. Kariyer açısından belli bir yere gelmeye çok uğraştım ama sanırım bir noktayı kaçırdım. Evlilik. İşin gerçeği benim için çok istekli, ne bileyim çabalayan bir erkek de olmadı. Ben de küçük yerlerde yaşadığım için demekki kafa dengi biri çıkmadı karşıma. Fakat bir baktım ki bütün arkadaşlarım evlenmiş anne bile olmuşlar. İşin kötü yanı etrafımda bekar erkek de kalmamış
Ben sanırım geç kalmışım. Yaşında birşey yok yine tanışırsın diyebilirsiniz ama kimle tanışsam evli. Geçen ay görüşmek isteyen biri oldu ama bir evlilik geçirmiş ve bir çocuğu var. Ben benim gibi hiç evlilik yaşamamış biri olsun istiyorum. Bazı şeyleri birlikte yapalım istiyorum ama yaşımdan dolayı bekar erkek yok ya da iyiler çoktan kapılmış gibi. Ne tavsiye edersiniz kızlar. İş işten geçmiş mi sizce?
Ben 32 yaşındayım. Şu yaşıma kadar evlilik dışında hayatımı düzene sokmak için herşeyle uğraştım. İlk önce mezun oldum, küçük bir ilçeye atandım. Sonra anadoluyu biraz dolaştım. Şimdi ise yüksek lisans yapıyorum ve bitirmek üzereyim. Biraz idealist biriyim aslında. Kariyer açısından belli bir yere gelmeye çok uğraştım ama sanırım bir noktayı kaçırdım. Evlilik. İşin gerçeği benim için çok istekli, ne bileyim çabalayan bir erkek de olmadı. Ben de küçük yerlerde yaşadığım için demekki kafa dengi biri çıkmadı karşıma. Fakat bir baktım ki bütün arkadaşlarım evlenmiş anne bile olmuşlar. İşin kötü yanı etrafımda bekar erkek de kalmamış