- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi beyazpapatya14
Tabi canım iyiler kapılmış, görüyoruz hep bdv de dayakçı, sadakatsiz, anacı mikemmelleri 21-22 iken kapıvermişler. Şansına küs konu sahibi. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim köydede 2 komşu birinin oğlu diğerinin kızı 35 ini geçti evlendiremediler konuşkan patavatsız bi teyze var bigün bi ortamda kızla oğlana sen kız sen oğlan bulamadın evlenin bari dedi bizimkiler de aşık olmuş sanki yıllarca hiç karşılaşmamış gibi evlendiler 8 yıllık evliler şimdi ama baya komik onların durum 35 yıl hep dipdibe ama hiç o gözle bakmamışlar demekki bi anda yada zamanı varmışHangi tren?
Her tren istasyondan aynı saatte hareket etmez. Kimisi erken hareket eder kimi daha sonra hareket eder.
Bu işler belli olmaz. B beyazpapatya14 Nasip bu.Hiç üzülmeyin.
Bir komşumuz kızı 33 yaşında daha önce evlenmiş ayrılmış çocuk yok, 34 yaşında hiç evlenmemiş biriyle evlendi ve ilk çocuğunu bekliyor. Hatta şimdiki eşiyle babası hastalanınca hastanede tanışmışlar. Eşi Anestezi uzmanı, babasının ameliyatına girmiş sonrasında birbirlerini görmüşler adam peşinde koşmuş. Yani hiç belli olmaz.
Genellemeleri bu konuda sevmiyorum. Adam bizim komşu kızıyla bayılarak evlendi, nikahına da gittik.
B beyazpapatya14 nasip bu işler. Bu yaştaki her erkek evli değil, merak etmeyin.
Ben de 31 yaşındayım ve evlenirsem en fazla 1 çocuk, en fazla. Yoksa zor, ama belki konu sahibi 2 çocuk kaldırabilir. Tabi ki 3,4 çocuk için zor olur. Ama genellemelere karşıyım bu tamamen enerji ve kişilik meselesi.
Enerji ve kisilik illa ki etkiler. Ama gercekcilik diye de bir sey var.Hangi tren?
Her tren istasyondan aynı saatte hareket etmez. Kimisi erken hareket eder kimi daha sonra hareket eder.
Bu işler belli olmaz. B beyazpapatya14 Nasip bu.Hiç üzülmeyin.
Bir komşumuz kızı 33 yaşında daha önce evlenmiş ayrılmış çocuk yok, 34 yaşında hiç evlenmemiş biriyle evlendi ve ilk çocuğunu bekliyor. Hatta şimdiki eşiyle babası hastalanınca hastanede tanışmışlar. Eşi Anestezi uzmanı, babasının ameliyatına girmiş sonrasında birbirlerini görmüşler adam peşinde koşmuş. Yani hiç belli olmaz.
Genellemeleri bu konuda sevmiyorum. Adam bizim komşu kızıyla bayılarak evlendi, nikahına da gittik.
B beyazpapatya14 nasip bu işler. Bu yaştaki her erkek evli değil, merak etmeyin.
Ben de 31 yaşındayım ve evlenirsem en fazla 1 çocuk, en fazla. Yoksa zor, ama belki konu sahibi 2 çocuk kaldırabilir. Tabi ki 3,4 çocuk için zor olur. Ama genellemelere karşıyım bu tamamen enerji ve kişilik meselesi.
Teoride ironi pratikte gercek. 29 yasinda evlendim. 31 yasinda dogum yaptim. Suan 1 yasinda olan enerji patlamasi yasayan bir yer cucesine sahibim ve cook yorgunum. Bazi zamanlar gucum yetmiyor enerjisine. 32 yas bir cok sey icin genc ama cocuk pesinde kosmak icin orta bir yas. Hele cok cocuk hayaline sahip biri iseniz evet tren kacmis. Ama evlilikten beklentiniz biriyle hayat paylasmak gezmek eglenmek ise 50 sinde de olur 70 inde de
Evet benim etrafimda da var 40 yasinda olup yeni cocugu olan. Onlarda hafta sonu uludagda kayak keyfie tadinda storyler paylasiyor ama hafta ici surunuyor yorgunluktan malesef. Istisnalarin kaideyi bozmadigi bir durum bu. Benim esimin annesi esimi 40 li yaslarinda dogurmus. Ve esimin hayatinda ki cogu guzel ana tanik.olamadi gec anne oldugu icin. Hayat sadece bebegin bezini değiştirip agzina biberon sokmaktan ibaret degil. Bunun ergenligi var yetiskinligi var. Guzel gunlere tanik olamamasi var.Valla ablacım ben de 31im 6 yıkdır haftada 3 kere jogging, 1-2 kere de yoga/bale egzersizi yapıyorum. Bence enerji meselesi, yani 30yaşına kadar sağlıklı beslenme+spor yapmazsanız tabi ki 30da piliniz biter. Benim etrafımda 40yaşında olup küçük çocuğu olan tonla kadın ve erkek var, hepsi de gayet genç ve dinamik, işe bisikletle gidiyor, haftasonu kayak yapmaya da gidiyor.
Anladım cnm. Ben de kendimi kötü görmüyorum ama daha bekarım. Belki benim gibi olanlar vardır hala.Tabi canım iyiler kapılmış, görüyoruz hep bdv de dayakçı, sadakatsiz, anacı mikemmelleri 21-22 iken kapıvermişler. Şansına küs konu sahibi.![]()
Benim ablam da 35 yasında evlendi ve şimdi 2 çocuğu var cok mutlu.Bence önemli olan hangi yaşta evlendiğiniz degil kafanıza uyan biri olması.Belki erken yasta evlenip mutsuzda olabilirdiniz hakkınızda hayırlısı olsunMerhabalar arkadaşlar. Ben yeniyim ve bu siteyi daha önceden üye olmadan takip ediyordum ve çok seviyordum. Artık üye olup kendi dertlerimi paylaşayım dedim. Öncelikle bu konuda daha önceleri konu açıldığını biliyorum ama bir de kendi bakış açımı sizlere sunmak ve fikirlerinizi almak istedim.
Ben 32 yaşındayım. Şu yaşıma kadar evlilik dışında hayatımı düzene sokmak için herşeyle uğraştım. İlk önce mezun oldum, küçük bir ilçeye atandım. Sonra anadoluyu biraz dolaştım. Şimdi ise yüksek lisans yapıyorum ve bitirmek üzereyim. Biraz idealist biriyim aslında. Kariyer açısından belli bir yere gelmeye çok uğraştım ama sanırım bir noktayı kaçırdım. Evlilik. İşin gerçeği benim için çok istekli, ne bileyim çabalayan bir erkek de olmadı. Ben de küçük yerlerde yaşadığım için demekki kafa dengi biri çıkmadı karşıma. Fakat bir baktım ki bütün arkadaşlarım evlenmiş anne bile olmuşlar. İşin kötü yanı etrafımda bekar erkek de kalmamışBen sanırım geç kalmışım. Yaşında birşey yok yine tanışırsın diyebilirsiniz ama kimle tanışsam evli. Geçen ay görüşmek isteyen biri oldu ama bir evlilik geçirmiş ve bir çocuğu var. Ben benim gibi hiç evlilik yaşamamış biri olsun istiyorum. Bazı şeyleri birlikte yapalım istiyorum ama yaşımdan dolayı bekar erkek yok ya da iyiler çoktan kapılmış gibi. Ne tavsiye edersiniz kızlar. İş işten geçmiş mi sizce?
Bilmiyorum sanırım bu olayı biraz kafama takıyorum. Mesela bu hafta eski arkadaşlarla buluşma ayarlıyoruz. Hepsi evli. Ben hem kendimi sap gibi hissedicem hem de evlilik muhabbetlerinden sıkılıcam. Biliyorum olacakları.Ben de zaman zaman derim geç mi kalıyorum diye sonra hemen beynimi sustururum. Çok meraklı olsam eskisini boşamazdım
İşin şakası nasip bazı şeyler. Siz anın tadını çıkarın boşverin. O saçma sapan fikirleri beyninizde silip tatile yollayın. Kendinize bir kahve yapıp höpürdetin...
evlenme nolur evlenme evlilik dünyanın en rezalet şeyi ne güzel mesleğiniz varmisMerhabalar arkadaşlar. Ben yeniyim ve bu siteyi daha önceden üye olmadan takip ediyordum ve çok seviyordum. Artık üye olup kendi dertlerimi paylaşayım dedim. Öncelikle bu konuda daha önceleri konu açıldığını biliyorum ama bir de kendi bakış açımı sizlere sunmak ve fikirlerinizi almak istedim.
Ben 32 yaşındayım. Şu yaşıma kadar evlilik dışında hayatımı düzene sokmak için herşeyle uğraştım. İlk önce mezun oldum, küçük bir ilçeye atandım. Sonra anadoluyu biraz dolaştım. Şimdi ise yüksek lisans yapıyorum ve bitirmek üzereyim. Biraz idealist biriyim aslında. Kariyer açısından belli bir yere gelmeye çok uğraştım ama sanırım bir noktayı kaçırdım. Evlilik. İşin gerçeği benim için çok istekli, ne bileyim çabalayan bir erkek de olmadı. Ben de küçük yerlerde yaşadığım için demekki kafa dengi biri çıkmadı karşıma. Fakat bir baktım ki bütün arkadaşlarım evlenmiş anne bile olmuşlar. İşin kötü yanı etrafımda bekar erkek de kalmamışBen sanırım geç kalmışım. Yaşında birşey yok yine tanışırsın diyebilirsiniz ama kimle tanışsam evli. Geçen ay görüşmek isteyen biri oldu ama bir evlilik geçirmiş ve bir çocuğu var. Ben benim gibi hiç evlilik yaşamamış biri olsun istiyorum. Bazı şeyleri birlikte yapalım istiyorum ama yaşımdan dolayı bekar erkek yok ya da iyiler çoktan kapılmış gibi. Ne tavsiye edersiniz kızlar. İş işten geçmiş mi sizce?
Dinle ne olacak benim şuanki görev yerimdekiler de evli. Ben çok eğleniyorum anılarından. Çocuk muhabbeti falan alıştım açıkçası. Olumsuz düşünme katıl onlara ama mutsuz olursan ya da orda sıkıntılılı bir durum olursa bir daha buluşmazsın.Bilmiyorum sanırım bu olayı biraz kafama takıyorum. Mesela bu hafta eski arkadaşlarla buluşma ayarlıyoruz. Hepsi evli. Ben hem kendimi sap gibi hissedicem hem de evlilik muhabbetlerinden sıkılıcam. Biliyorum olacakları.
Bu zaten o kişinin doğru kişi olmadığını gösterirBen başlangıçta hızlı delidolu aşk yaşıyorum sonra birden o büyü bozuluyor bunu bende anlamıyorum. Kavgalar tartışmalar soğuma final ve kapanış :)
Enerji ve kisilik illa ki etkiler. Ama gercekcilik diye de bir sey var.
Kaç yaşında evlendiniz??İnsan ne kadar hayırlısı olsun dese de içten içe üzülüyordur ama İnan’ın yapıcak birşey yok
Hayırlısı ise evlenin
Ben de hep takardım
Sonunda dedim ki allahım hakkımda hayırlısı ise evleniyim
Kısmet oldu geç de olsa
33 üm bende
35 e kadar bırakın kendinizi
Olur inşallah