Evlilik için geç mi kaldım?

32 normal bir yaş ama yıllar çabuk geçiyor evlenmeyi istiyorsan karşına çıkan insanları iyi değerlendirmelisin.kusurlarını görmemelisin,evliliğe ve kocaya anlam yüklememelisin ve fazla beklentin olmamalı.Bakımlı olmalısın, alımlı, dikkat çekici, enerjik, güler yüzlü... çünkü çoğu erkek görsellik delisi. Bir de beylerin de bulunabileceği etkinliklerde, ortamlarda bulunmalısın."evlenip de napacaksın, biz evlendik de ne oldu" tarzında yorum yazanlara bakma. bir kadının da bir erkeğe, hayatı paylaşabileceği bir arkadaşa, evlat sahibi olabileceği bir adama ihtiyacı var ve insanın doğasında var sevmek sevilmek... yazdıklarım tecrübeyle sabit.

Bende bu hisler içindeyim
30 yaşındayım
Bu yaştan sonra düzgün birinin karşıma çıkacağını sanmıyorum
Elbette erken evlenip çok mutsuz olanlar geç evlenip mutluluğu yakalayanlar var ama bunlar istisna
insanın karşısına tanışmak için bile kimse gelmiyor benimde inancım kırılıyor

Bende bu hisler içindeyim
30 yaşındayım
Bu yaştan sonra düzgün birinin karşıma çıkacağını sanmıyorum
Elbette erken evlenip çok mutsuz olanlar geç evlenip mutluluğu yakalayanlar var ama bunlar istisna
insanın karşısına tanışmak için bile kimse gelmiyor benimde inancım kırılıyor
Çanakkale’de öğrenci misiniz

32 normal bir yaş ama yıllar çabuk geçiyor evlenmeyi istiyorsan karşına çıkan insanları iyi değerlendirmelisin.kusurlarını görmemelisin,evliliğe ve kocaya anlam yüklememelisin ve fazla beklentin olmamalı.Bakımlı olmalısın, alımlı, dikkat çekici, enerjik, güler yüzlü... çünkü çoğu erkek görsellik delisi. Bir de beylerin de bulunabileceği etkinliklerde, ortamlarda bulunmalısın."evlenip de napacaksın, biz evlendik de ne oldu" tarzında yorum yazanlara bakma. bir kadının da bir erkeğe, hayatı paylaşabileceği bir arkadaşa, evlat sahibi olabileceği bir adama ihtiyacı var ve insanın doğasında var sevmek sevilmek... yazdıklarım tecrübeyle sabit.

Güzel yazmissiniz ama size katılmıyorum. Kusurlarini gormemek nasil olacak? Sirf evlenmis olmak icin icinize sinmeyen biriyle nasil birlikte olunabilir ki? Kusuru sana gosteren rabbimin bir bildigi mutlaka vardir diye düşünüyorum kusur derken bir ayrinti bi durum demek istiyorum. Allah herkesim gonlune gore versin ama sabretmek lazim ben de istiyorum yuva kurmak 26 yaşındayım ama dert ediyorum karsima cikan insanlarla kendimi ayni evin icinde yasayabilecegime ikna edemiyorsam olmuyor malesef olmuyor.

Son cumlelere katiliyorum, kadinlarin erkeklere erkeklerin de kadinlara ihtiyaci var yaratilis geregi bir elmanin 2 yarisiyiz sonucta.

Ama ilk cumlelere hic katilmiyorum, mutlu olamayacaksam , evlenmek icin evleniceksem yani ne anlami kaliyor? Insaan sevince kusurlari gormuyor, sevmezsen tolere edemiyorsun zaten. Sevmedigi biriyle evlenmek icin evlenmenin insan bir sey katacagini sanmiyorum. Daha beteri var ayni yataga nasil girer ki insan? Ben yapamam.

Size katılıyorum
Şu an insanların evlenirken tek derdi maddiyat ve kadınlar için güzellik
Kriterler tek bu

Size katılıyorum
Şu an insanların evlenirken tek derdi maddiyat ve kadınlar için güzellik
Kriterler tek bu
Ben de maalesef öyle düşünüyorum. Yani erkekler kadınlarda güzelliğe çok önem veriyor bu kesin. Kadınlar erkeklerde maddiyata önem veriyor mu? Ben şahsen daha önceleri kendimden maddi ve manevi aşağıda olan birine ilgi duydum ama o beni istemedi:hasta: yani nerde hata yaptığımı ben de anlamıyorum:KK14:

Güzel yazmissiniz ama size katılmıyorum. Kusurlarini gormemek nasil olacak? Sirf evlenmis olmak icin icinize sinmeyen biriyle nasil birlikte olunabilir ki? Kusuru sana gosteren rabbimin bir bildigi mutlaka vardir diye düşünüyorum kusur derken bir ayrinti bi durum demek istiyorum. Allah herkesim gonlune gore versin ama sabretmek lazim ben de istiyorum yuva kurmak 26 yaşındayım ama dert ediyorum karsima cikan insanlarla kendimi ayni evin icinde yasayabilecegime ikna edemiyorsam olmuyor malesef olmuyor.
karşındaki insana için ısınmıştır senin için birçok yönden uygundur ve ilişki olursa aşka evliliğe gidebilir ama aynı kişinin senin hoşuna gitmeyen yönleri de vardır bunları görmezden gelebilirsin çünkü kusursuz insan yok. hiç kusursuz olması mümkün mü sence? zaten sevdiğin insanın bin türlü kusura da olsa sevince tahammül ediyorsun.

Son cumlelere katiliyorum, kadinlarin erkeklere erkeklerin de kadinlara ihtiyaci var yaratilis geregi bir elmanin 2 yarisiyiz sonucta.

Ama ilk cumlelere hic katilmiyorum, mutlu olamayacaksam , evlenmek icin evleniceksem yani ne anlami kaliyor? Insaan sevince kusurlari gormuyor, sevmezsen tolere edemiyorsun zaten. Sevmedigi biriyle evlenmek icin evlenmenin insan bir sey katacagini sanmiyorum. Daha beteri var ayni yataga nasil girer ki insan? Ben yapamam.
yorumumda söylediklerimin çoğunu yapmadım 35 oldum hala evlenemedim :) arkadaşa bunları tavsiye ederken sevmeden de olur demek istemiyorum yanlış anlaşılmış galiba. "kusursuz insan yoktur, ilk başta kusur gördüğümüz itici davranışlar olabilir ama kestirip atmamalıyız belki tanıdıkça seveceğiz, kusurları kapatan başka yönlerini göreceğiz."mesajıydı benimki. bir de gerçekten ben evliliğe, eşe baya anlam yüklüyordum beklentim fazlaymış anladım. birini sevdim onun iş mevzusundan dolayı bir ayrı bir barışık 3 yıl bekledim. aramızda sevgiden aşktan başka olumlu bir şey yoktu. evlensem mutsuz olacağımızı birbirimizi yiyeceğimizi de biliyordum ama bir sorunumuz vardı o hallolsaydı yine de evlenecektim çünkü seviyordum bin tane kusuru da olsa.buna karşın nice olumlu özellikleri olan beylerle tanıştım zerre ısınamadım,sevemedim. kimisi de benden elektrik alamadı. şimdi 1.5 aydır birisiyle görüşüyorum.yine beklentilerim, şımarıklığım üst düzeydeydi ilk günlerde.sonradan asgariye indirmeye başladım :) bakalım evlilik olacak mı?

karşındaki insana için ısınmıştır senin için birçok yönden uygundur ve ilişki olursa aşka evliliğe gidebilir ama aynı kişinin senin hoşuna gitmeyen yönleri de vardır bunları görmezden gelebilirsin çünkü kusursuz insan yok. hiç kusursuz olması mümkün mü sence? zaten sevdiğin insanın bin türlü kusura da olsa sevince tahammül ediyorsun.

Kusursuz elbette olunmaz demek istediğim bu degildi. Goz ardi edilen evlenince duzelir siye atilan adimlarin sonu genelde hüsran oluyor anahtar kelime evet tahammül ama tahammül edebilecegini düşündüğün seyler bazen seni aşabiliyor bu da evliligi zorlaştırıyor ben bunu demek istedim

Merhabalar arkadaşlar. Ben yeniyim ve bu siteyi daha önceden üye olmadan takip ediyordum ve çok seviyordum. Artık üye olup kendi dertlerimi paylaşayım dedim. Öncelikle bu konuda daha önceleri konu açıldığını biliyorum ama bir de kendi bakış açımı sizlere sunmak ve fikirlerinizi almak istedim.
Ben 32 yaşındayım. Şu yaşıma kadar evlilik dışında hayatımı düzene sokmak için herşeyle uğraştım. İlk önce mezun oldum, küçük bir ilçeye atandım. Sonra anadoluyu biraz dolaştım. Şimdi ise yüksek lisans yapıyorum ve bitirmek üzereyim. Biraz idealist biriyim aslında. Kariyer açısından belli bir yere gelmeye çok uğraştım ama sanırım bir noktayı kaçırdım. Evlilik. İşin gerçeği benim için çok istekli, ne bileyim çabalayan bir erkek de olmadı. Ben de küçük yerlerde yaşadığım için demekki kafa dengi biri çıkmadı karşıma. Fakat bir baktım ki bütün arkadaşlarım evlenmiş anne bile olmuşlar. İşin kötü yanı etrafımda bekar erkek de kalmamış:silah: Ben sanırım geç kalmışım. Yaşında birşey yok yine tanışırsın diyebilirsiniz ama kimle tanışsam evli. Geçen ay görüşmek isteyen biri oldu ama bir evlilik geçirmiş ve bir çocuğu var. Ben benim gibi hiç evlilik yaşamamış biri olsun istiyorum. Bazı şeyleri birlikte yapalım istiyorum ama yaşımdan dolayı bekar erkek yok ya da iyiler çoktan kapılmış gibi. Ne tavsiye edersiniz kızlar. İş işten geçmiş mi sizce?
Arkadaşlarım benden erken evlendi evlendi boşandı şu anda aynı durumdayız yani neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz. Herkes evlenyor ben kaldım diye düşünyor insan ama öyle değil

Back
X