Geç diye birbsey yoktur. Herkes evelebecek herkesin çocuğu olacak diye bir kuralda yok. Sadece yaş ilerledikçe daha çok seçici olduğunuzdan aklımızla karar aldığımizdan dolayı daha zorlaşıyor. Düzgün karşı cins sayısı çok azda ondanMerhabalar. Ben 38 yaşındayım. Şu yaşıma kadar evlilik hiç düşünmedim. Sürekli geziyordum, yurtdışına gidiyordum. Arkadaşlarımla vakit geçiriyor ve evliliğin bir şekilde bu özgürlüğümü engelleyeceğini düşünüyordum. Belki de karşıma bu fikrimi değiştirecek kadar seveceğim biri çıkmadı bilemiyorum. Geçen sene annemi kaybettim. Babam da yıllar önce vefat etmişti. Dolayısıyla şu 1 yıldır çok fazlasıyla yalnızlık çekmeye başladım ve belki de bu yaşa kadar aile kurmamış olmamam bir hataydı diye düşünmeye başladım. Şu an aklımda biri yok ama evleneyim, anne olayım istiyorum. Ama bir yandan da geç kaldığımı düşünüyorum. Aranızda bu yaşlarda evlenen, aile kurabilen var mıdır merak ediyorum.
Hersey nasip kardeşimde ewlenecek gbi biriyle karşılaşmadigini vs söylüyordu.annemdd szn gbi üzülüyordu babam vefat etti.annem bnada bisey olursa hayattayken evlensin dye.35 yaşında evlendi.hersey nasip kısmet üzülmeyin herserde vardr bihayr .Her evlilikte mutluluk getirmiyor sayfalarda okuduğunuz üzere.hayırlısı olsunMerhabalar. Ben 38 yaşındayım. Şu yaşıma kadar evlilik hiç düşünmedim. Sürekli geziyordum, yurtdışına gidiyordum. Arkadaşlarımla vakit geçiriyor ve evliliğin bir şekilde bu özgürlüğümü engelleyeceğini düşünüyordum. Belki de karşıma bu fikrimi değiştirecek kadar seveceğim biri çıkmadı bilemiyorum. Geçen sene annemi kaybettim. Babam da yıllar önce vefat etmişti. Dolayısıyla şu 1 yıldır çok fazlasıyla yalnızlık çekmeye başladım ve belki de bu yaşa kadar aile kurmamış olmamam bir hataydı diye düşünmeye başladım. Şu an aklımda biri yok ama evleneyim, anne olayım istiyorum. Ama bir yandan da geç kaldığımı düşünüyorum. Aranızda bu yaşlarda evlenen, aile kurabilen var mıdır merak ediyorum.
Evlilik için belli bi yaş aralığı mı var ki, bence yok. Kime göre veya neye göre geç?Merhabalar. Ben 38 yaşındayım. Şu yaşıma kadar evlilik hiç düşünmedim. Sürekli geziyordum, yurtdışına gidiyordum. Arkadaşlarımla vakit geçiriyor ve evliliğin bir şekilde bu özgürlüğümü engelleyeceğini düşünüyordum. Belki de karşıma bu fikrimi değiştirecek kadar seveceğim biri çıkmadı bilemiyorum. Geçen sene annemi kaybettim. Babam da yıllar önce vefat etmişti. Dolayısıyla şu 1 yıldır çok fazlasıyla yalnızlık çekmeye başladım ve belki de bu yaşa kadar aile kurmamış olmamam bir hataydı diye düşünmeye başladım. Şu an aklımda biri yok ama evleneyim, anne olayım istiyorum. Ama bir yandan da geç kaldığımı düşünüyorum. Aranızda bu yaşlarda evlenen, aile kurabilen var mıdır merak ediyorum.
ailemizi kaybedip, yalnız kaldığımızda eş değil de bizi anlayan bir eş olmalı bence hayatımızda. 36 yaşında bekar bir kadınım ben de. Bu düşünce aklıma gelmiyor mu benm ya da çevreden söylenmiyor mu? Evet ama sadece çevremde biri olsun, aynı evde girip çıkalım, daha doğrusu ‘can yoldaşı’ tabiri bana biraz soğuk geliyor. Sanırım benm için daha zor travmatize büyütülmüş biri olarak neyse..Merhabalar. Ben 38 yaşındayım. Şu yaşıma kadar evlilik hiç düşünmedim. Sürekli geziyordum, yurtdışına gidiyordum. Arkadaşlarımla vakit geçiriyor ve evliliğin bir şekilde bu özgürlüğümü engelleyeceğini düşünüyordum. Belki de karşıma bu fikrimi değiştirecek kadar seveceğim biri çıkmadı bilemiyorum. Geçen sene annemi kaybettim. Babam da yıllar önce vefat etmişti. Dolayısıyla şu 1 yıldır çok fazlasıyla yalnızlık çekmeye başladım ve belki de bu yaşa kadar aile kurmamış olmamam bir hataydı diye düşünmeye başladım. Şu an aklımda biri yok ama evleneyim, anne olayım istiyorum. Ama bir yandan da geç kaldığımı düşünüyorum. Aranızda bu yaşlarda evlenen, aile kurabilen var mıdır merak ediyorum.
Yani nasıl sosyalleşmem gerektiğini de bilmiyorum. Ne yapmam gerektiğini. Yıllarca bu konuya çok kapalı olduğum için aklımda hiçbişi yok.Bir tanıdığım 40 yaşında evlendi hemen çocuk istiyordu 2 sene olmasına rağmen henüz olmadı sanırım. Diğer bir tanıdığım da istememesine rağmen 43 yaşında anne oldu. Yani bu insandan insana göre de değişir. Kalbinizin sesini dinleyin. Evlenmek istiyorsanız sosyalleşin, tanıyın.
E yaşınız daha 24 yani bu şekilde düşünmeniz çok normal değil mi?Benim kafamı en çok karıştıran sizin gibi düşünmekten korkmam. Ben de evlenmek istemiyorum uzuuuuuuuuuun bir süre. Çocuk da istemiyorum. Konuyu takip edeyim. Belki biraz yol gösterir bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?