- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.865
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30da da istemiyorum ama. Planlarim arasinda hiç yok ikisi deE yaşınız daha 24 yani bu şekilde düşünmeniz çok normal değil mi?
Radar nasıl açılır?Evlilik doğru insanla cennet yanlış insanla cehennem
bir insan için en büyük ızdırap evinin içine sığamamak bence. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın
sorunuza gelince geç değil ama erken de değil
açın radarları![]()
Mutlaka vardır neden böyle düşünüyosun illa erken evlenilir diye bir kural yok ay hatırlamıyomusun tv orogramlarında 50 küsür yalşındaki adamları kadınları şıkıdım şıkıdım oynaya oynaya evleniyolardıMerhabalar. Ben 38 yaşındayım. Şu yaşıma kadar evlilik hiç düşünmedim. Sürekli geziyordum, yurtdışına gidiyordum. Arkadaşlarımla vakit geçiriyor ve evliliğin bir şekilde bu özgürlüğümü engelleyeceğini düşünüyordum. Belki de karşıma bu fikrimi değiştirecek kadar seveceğim biri çıkmadı bilemiyorum. Geçen sene annemi kaybettim. Babam da yıllar önce vefat etmişti. Dolayısıyla şu 1 yıldır çok fazlasıyla yalnızlık çekmeye başladım ve belki de bu yaşa kadar aile kurmamış olmamam bir hataydı diye düşünmeye başladım. Şu an aklımda biri yok ama evleneyim, anne olayım istiyorum. Ama bir yandan da geç kaldığımı düşünüyorum. Aranızda bu yaşlarda evlenen, aile kurabilen var mıdır merak ediyorum.
aslında bu bi aura meselesi bence. hayattan keyif alıp gezmeye dolaşmaya ortamlara girmeye başlayınca size doğru çekiliyor doğru insanlar. tabi ilişki yaşama istediği de varsa sizdeRadar nasıl açılır?
Evlilik en cok kime yarar biliyor musunuz? Baba evinden cıkıp kendi hayatı özgürlügü olmayana.. maddi durumunuz iyi, özgürsünüz, ülke ülke geziyorsunuz bunun tadını çıkarın. Evlenince bunlar olmayacak. Bizler gibi kendi düzenleri hayatları oturmus insanları evlilik biraz asağı cekebiliyor. Ama cocuk sevgisi bambaska bakın o kısma bisey söylemiyorum.. Allah kalbinize göre versinMerhabalar. Ben 38 yaşındayım. Şu yaşıma kadar evlilik hiç düşünmedim. Sürekli geziyordum, yurtdışına gidiyordum. Arkadaşlarımla vakit geçiriyor ve evliliğin bir şekilde bu özgürlüğümü engelleyeceğini düşünüyordum. Belki de karşıma bu fikrimi değiştirecek kadar seveceğim biri çıkmadı bilemiyorum. Geçen sene annemi kaybettim. Babam da yıllar önce vefat etmişti. Dolayısıyla şu 1 yıldır çok fazlasıyla yalnızlık çekmeye başladım ve belki de bu yaşa kadar aile kurmamış olmamam bir hataydı diye düşünmeye başladım. Şu an aklımda biri yok ama evleneyim, anne olayım istiyorum. Ama bir yandan da geç kaldığımı düşünüyorum. Aranızda bu yaşlarda evlenen, aile kurabilen var mıdır merak ediyorum.
Neden olmasın.Ama iyi birini bulmaya bakın.Bekarmis zenginmis kriterlerini de atın.Merhabalar. Ben 38 yaşındayım. Şu yaşıma kadar evlilik hiç düşünmedim. Sürekli geziyordum, yurtdışına gidiyordum. Arkadaşlarımla vakit geçiriyor ve evliliğin bir şekilde bu özgürlüğümü engelleyeceğini düşünüyordum. Belki de karşıma bu fikrimi değiştirecek kadar seveceğim biri çıkmadı bilemiyorum. Geçen sene annemi kaybettim. Babam da yıllar önce vefat etmişti. Dolayısıyla şu 1 yıldır çok fazlasıyla yalnızlık çekmeye başladım ve belki de bu yaşa kadar aile kurmamış olmamam bir hataydı diye düşünmeye başladım. Şu an aklımda biri yok ama evleneyim, anne olayım istiyorum. Ama bir yandan da geç kaldığımı düşünüyorum. Aranızda bu yaşlarda evlenen, aile kurabilen var mıdır merak ediyorum.
niye ki kocasıyla gezerEvlilik en cok kime yarar biliyor musunuz? Baba evinden cıkıp kendi hayatı özgürlügü olmayana.. maddi durumunuz iyi, özgürsünüz, ülke ülke geziyorsunuz bunun tadını çıkarın. Evlenince bunlar olmayacak. Bizler gibi kendi düzenleri hayatları oturmus insanları evlilik biraz asağı cekebiliyor. Ama cocuk sevgisi bambaska bakın o kısma bisey söylemiyorum.. Allah kalbinize göre versin![]()
Eşiyle cok aynı kafada olması gerekir. Evlilik cocuk sorumlulugu eklenince o kafana esince yurt dısı gezileri falan biraz zor.. kendi evi kendi düzeni hayatı maddi/ manevi tek yapabildiği tatil planlarına alısmıs insanlara evlilik ucurumdan düşmek gibi olabiliyor cogunlukla…niye ki kocasıyla gezer![]()
Yumurtalarınızi dondurursaniz sorun yok. Doğal yolla gebe kalmak isterseniz geç kaldınız diyebilirim evet.. biriyle tanis evliliğe ikna et. Çocuk yap. Çok zor şeyler. Günümüzde özellikle. Erkekler evlenmek istemiyor artık malum.. 40 dan sonra gebe kalma ihtimali çok zor. Yumurta rezervi çok azalıyor. Ama şu an yumurtalarınizi dondurursaniz sorun kalmaz :))Merhabalar. Ben 38 yaşındayım. Şu yaşıma kadar evlilik hiç düşünmedim. Sürekli geziyordum, yurtdışına gidiyordum. Arkadaşlarımla vakit geçiriyor ve evliliğin bir şekilde bu özgürlüğümü engelleyeceğini düşünüyordum. Belki de karşıma bu fikrimi değiştirecek kadar seveceğim biri çıkmadı bilemiyorum. Geçen sene annemi kaybettim. Babam da yıllar önce vefat etmişti. Dolayısıyla şu 1 yıldır çok fazlasıyla yalnızlık çekmeye başladım ve belki de bu yaşa kadar aile kurmamış olmamam bir hataydı diye düşünmeye başladım. Şu an aklımda biri yok ama evleneyim, anne olayım istiyorum. Ama bir yandan da geç kaldığımı düşünüyorum. Aranızda bu yaşlarda evlenen, aile kurabilen var mıdır merak ediyorum.
Hiç bişey için geç değil ama sırf evlenmek için evlenmeyin. İyi bı aday varsa olur tabi neden olmasın . Yalnızlık zor.Merhabalar. Ben 38 yaşındayım. Şu yaşıma kadar evlilik hiç düşünmedim. Sürekli geziyordum, yurtdışına gidiyordum. Arkadaşlarımla vakit geçiriyor ve evliliğin bir şekilde bu özgürlüğümü engelleyeceğini düşünüyordum. Belki de karşıma bu fikrimi değiştirecek kadar seveceğim biri çıkmadı bilemiyorum. Geçen sene annemi kaybettim. Babam da yıllar önce vefat etmişti. Dolayısıyla şu 1 yıldır çok fazlasıyla yalnızlık çekmeye başladım ve belki de bu yaşa kadar aile kurmamış olmamam bir hataydı diye düşünmeye başladım. Şu an aklımda biri yok ama evleneyim, anne olayım istiyorum. Ama bir yandan da geç kaldığımı düşünüyorum. Aranızda bu yaşlarda evlenen, aile kurabilen var mıdır merak ediyorum.
KatılıyorumEşiyle cok aynı kafada olması gerekir. Evlilik cocuk sorumlulugu eklenince o kafana esince yurt dısı gezileri falan biraz zor.. kendi evi kendi düzeni hayatı maddi/ manevi tek yapabildiği tatil planlarına alısmıs insanlara evlilik ucurumdan düşmek gibi olabiliyor cogunlukla…
Evlilik baba evinden cıkmıs, kendi düzenine evlilikle sahip olmuş, evlilikle özgür olabilmis kadınlar icin muazzam mertebe.
Bizim gibileri icin ise ürkütücü mertebe, zaten karı koca yapılabilen herseyi cok önceesinde tek basımıza halletmis oluyoruz..
Aynen öyle. Cok güzel örneklendirdiniz. Her evlilik aynı olmamakla beraber kendin calıssan bile istediğin gibi gezemez istediğin gibi para harcayamazsın. Ben bi cok insanın kocasının yaptıgı isleri gördükten sonra gerek maddi gerek manevi daha iyi isler yaptıgımı gördükce bunlar erkek mi? Diye düsünür oldum. Ben konuları görünce şok oluyorum yok kpss atamam olmadı diye beni istemedi yok ben sana bakamam dedi vs ve bu insanları koca yapmışlar .Bazılarının erkek dediklerini hani derler ya biz tarlaya soğan diye ekiyoruz.. cünkü geldiğimiz kültürde erkek her zaman daha iyi olmalı pek cok konuda. Tası sıkmalı suyunu cıkarmalı. O yüzden böyle low profile kaynana sorunu yok kaynata sorunu yok eltim , bunlarla uğrasarak evlilik olacağına hic olmasın özgür kendi ekmeğini kazanıp istediğim gibi ülke ülke yada her nereye istiyorsan gezmek bana daha güzel geliyor. Hele ki mükemmel birKa
Katılıyorum
Lise sonrası okumayan kozların kocişimmm modunda olmasının nedeni bu, baba evinde para yok saygınlık yok vs
Meslek edindikten sonra ister istemez ekonomik özgürlükle kafana göre yaşıyorsun
Kocan cimriyse istediğin kadar paran olsun zor gezersin kendi paranı bile harcarken sorun çıkartır
Anneannem onun annesi 40 yaşından sonra doğum yapmış.Annemde erken bitti.Bende bu yüzden korkuyorum anne olamicam diye.Yumurtalarınızi dondurursaniz sorun yok. Doğal yolla gebe kalmak isterseniz geç kaldınız diyebilirim evet.. biriyle tanis evliliğe ikna et. Çocuk yap. Çok zor şeyler. Günümüzde özellikle. Erkekler evlenmek istemiyor artık malum.. 40 dan sonra gebe kalma ihtimali çok zor. Yumurta rezervi çok azalıyor. Ama şu an yumurtalarınizi dondurursaniz sorun kalmaz :))