evlilik için okul bırakılır mı ????

pnrarsln

güneşe aşık . . .
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
1.217
4
66
Diğer
yaklaşık 6 aydır beraberiz arada sorun yaşasakta asla ama asla benden vazgeçmiyo beni gerçekten çok seviyo ve bende onu çok seviyorum edebiyat 2. sınıf öğrencisiyim o ise galeri işi yapıyo ve benim okulu bırakmamı istiyor seneye evlenelim diyor işini kurmuş evini almış askerliğide yapmış biri artık yuva kurmak istiyorum diyo ailem ve akrabalarım böyle bişeye izin vermez ben ise bir taraftan olmaz diyorum bir taraftan da onunla uyanmak ne güzel olurdu diyorum . sizden fikir bekliyorum siz olsanız ne yapardınız belki kimileri bunu çok yadırgıyor olabilir ama işin içine aşk girince herşey oluyo lütfen yorum bekliyorum

cnm bence sakın ha bırakma ablamda bu hatayı yaptı liseden sonra bıraktı şimdi çok pişman dersaneye gidiyor ve yeniden sınavlara gircek

Assssla,sakın ama sakın bırakma,çok yanlış bence,hiçbirşey için vazgeçme okulundan.

Bak ne kadar güzel bir bölümün var,ilerde mesleğini eline alır,güzel bir öğretmen olursun,ya da hiçbirşey olma,istersen yine çalışmasan da,okumanın,öğrenmenin hazzını yaşarsın,hep derim okumak gibisi var mı? Yarın öbürgün oldu da ayrıldınız,elinde mesleğin olur ayaklarının üstünde durursun.Hem o kadar uzağa da gitmeye gerek yok,diyelim nişanlıyken ayrıldınız ne olacak? Pişman olmaycak mısın?

Ayrıca ve en önemli noktalardan biri de,seni neden vazgeçmek durumunda bırakıyor sevgilin? Neden birşeyi tercih etmek durumunda kalıyorsun,sen ondan böyle birşey talep edermiydin? Ki istediği şey basit,gündelik bir mevzu değil,okulunu bırakman! SEn ne kadar emek verdin saygı duymalı biraz,ailenin de senin de emeğine..

Gerçekten seven adam seni bekler,okulunun bitmesini,sana diretmez,yanında olur,okul bitince de evlenirsiniz,bir ömürde 2 sene geç evlenmek nedir ki?

Ya bide bu erkekler ne kolay cüret ediyorlar böyle birşeye ,çok sinirleniyorum,bence bu ülkede kadınlar okumalı.Okumasınlar,bilmesinler,güçsüz olsun hep kadınlar.Ne kolay demek ya .''okulunu bırak!!lmaz:

Son düzenleme:
işte bende aynı sizn gibi düşünüyorum seviyorsa bekler her şekilde ama galiba aşık olmanın etkisinden olsa gerek bazen bırakmaakda geçiyo aklımdan ama ona hep asla bırakmam diyorum çokk karışık kafam

Hiç karışmasın canım,bir şey söyleyimmi ,kafan karışması gereken en son konunun bu olması lazım,tartışmaya açık bir konu bile değil benim için,yani bunda net ol,asla taviz verme,o zaman anlarsın zaten,senin hayallerine,düşüncelerine,isteklerine ne kadar önem veriyor..

canım sakın ama sakın böyle bi iş yapma. herşeyden önce eline mesleğini al. türkiyede kadınlar neden çekiyo sanıyosun .sakın evt aşık olabilriisn ama seven insan evliykende senin okumana destek verir. eğer böyle bi saygısı yoksa oturup düşün derim bence bu hiç normal değil çünkü

sakınnnnnnnnn bırakmaaaa sakınnnnnnnlmaz:

ne demek yaaa olur mu öyle şeyy...ailen kahrolur üzüntüden bir,ikincisi sen onca emek verip kazanmışsın üniversiteyi gelmişsin 2.sınıfa şimdi at çöpe bunca emeği..olacak şey mi??

çooook pişman olursun ilerde....daha yaşında gençtir senin.....çok aşıkmışta ondan sana okulu bırak diyor öyle mi? ne ilgisi var yaa...o kadar aşıksa seviyorsa senin hayatınla oynamasın bitirene kadar beklesin....nedir yani....:umursamaz:

bu devirde bu sorudelikafadulden

erkeklerin yedikleri nanelerin haddi hesabı yokken

aldatılma,şiddet olayları hat safhadayken

bir erkeğe güvenilip de gelecek feda edilmezkötükedihüso

6 aydır berabersiniz sen okuyosun o galerici ve senin okulunu bırakmanı isteyecek hakkı görüyo üzerinde? Sevgilin kaç yaşında ve kendisi üniversite mezunu biri mi? Bir de daha 2. sınıftaymışsın yaşın da küçük olmalı büyük ihtimal sevgiliin imkanları da rahat bir yaşam da seni cezbediyor olmasın?CADIARZU

Şu forumu bi "dolaşırsanız" nişanlısı, kocası, erkek arkadaşıyla sorun yaşayan bir sürü hanımın bir sürü derdini görürsünüz ama dünyayı dolaşsanız "Meslek sahibi oldum,hata ettim" diye yakınan bir kadın göremezsiniz... Eloğlu okuyamayan kızlar için sayısız kampanya düzenlesin, okuyan kızlar "tünelin ucundaki ışığa kadar gelmişken" geri dönsün...
Zaten aşıkmışsınız üstüne bir de galerici olması, işini kurup evini alması sizde "ideal eş" kavramını pekiştirmiş görünüyor ama dünya malı bir kıvılcıma, bir krize, bir darlığa bakar, sonrası malum... şakkıdı Kaldı ki adam "karun" olsa insan anne babasına para için el açarken mahçup oluyorken adamın parasını oturup yerse hayli hayli rahatsız olur. Okulu bırakmayı geçtim lütfen şu balyajlı, onun da dibi gelmiş, göbek çevresi ekvator kadar olmuş, günlere gidip hala tıkınmaya devam eden ve kazanılmasına hiçbir katkısı yokken kocasının parasıyla üstünlük taslayan metazori ehliyetli, cüzdanı kocası sponsorlu, çocukları kaynana-kaynata mürebbili kadınlardan olmayın, (maddi nedenler, sağlık sorunları vs. sebeplerden elinden olmadan okuyamayanları tenzih ederim) öylelerine kimse saygı duymuyor, bilginize... sengözlerimebaksanab

bazı arkadaşlar biraz fazla abarttı sanırım sadece böyle bişeyi istediğini söyledi bana ama bu konuda baskı yapmıyo zaten beklerim diyo ayrıca benimle zamn geçirmediğinden şikayet ediyodum ya onun altından da inanılmaz bişey çıktı inanın hiç bişey göründüğü gibi değilmş o sorunu çözdk zaten .güven konusunda çok önyargılı arkadaşalr var niye öyle düşündüğünüzü anlamadım sonuçta sevdikten sonra niye beni bıraksın şunu da belirtiyim maddiyatı beni cezbetmiş olsa şimdiye işi ciddiye bindirrridm ailesyle tanıştrmak istedi defalarca ama bn istemedm herkesin fikri için çok teşekür ederm yol gösterici şeyler yazan arkadaşlar ateşekür edrm yaşım 21 bua arada

çok ekleyemiyecekseniz evliyken oku ama okulu bırakmak bence büyük hata olur.ama karar senin en doğruyu kendin için ancak sen bilirsin

eftelyaaa teşekür edrm canım beklemek değil de ben fazla uzasın istemiyorum kızlar daha açık konuşmam gerekirse ailem le daha doğrusu babamla sorunlar var birazzda o düşündürüyo beni ama şunu bilin hadi aşık oldum okulu bırakıp evleneyim diye bişey değil okuduğum bölümde de ailemin isteği için okuyorum

off daha çok toysunakannehir

aklını kullan ona güvenipte okulunu bırakma. sonra çok pişman olursun çok

bazıları bana kızıyo çok sinir oldu belki ama dıştan birileri daha iyi anlayabilir belki olayları diye açtım bu konuyu

çok değil ki 2 yıl sonunda okulun bitince daha rahat bir şekilde evlenebiirsiniz yani 6 aydır berabermişsizin daha toplmada 2,5 yıl oluyo. Hem o zaman kadar daha iyi tanırsın 6 ay nedir ki bir insanı tanımak için millet 5 yıl flört ediyo gene de evlenince bilmediği bir çok yönü çıkıyor insanların.:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…