evlilik için okul bırakılır mı ????

Okumak evlenmenize engel değil ki neden böle bi istekte bulunuyo sizden
Kendisinin öğrenim durumu ne acaba, okumanızı çekemiyo olabilir mi ???

tanımak açısından bir az daha olsa dha iyi olur çoğunuz haklısınız doğru hayatın ne gösterecceği belli olmaz olurda ayrılık falan olursa (ALLAHIM KORUSUN ALLAHIM AYIRMASIN)geri dönülmez pişmanlık olur çok sağolun kızlar bu zaten aramızda sorun olan bişey değilde benm aklıma takıldı sormak istedim çok sağolunnn

busrae canım öyle çekememe gibi bi durum olacağını sanmıyorum açıksacı kendisi lise mezunu ama öyle bi durum yoktur yorumun için teşekür edrm

evet bırak okulunu
okumaya,çalışmaya,kendini geliştirmeye niyetin olsaydı senden okulunu bırakmanı isteyen adamla evlilik düşünmezdin zaten
sen okulu bırak da boş kontenjan açılsın
elbet okumak isteyen birileri çıkar
bu gençlerin hepsi de cahil değil ya

Bak sana iki tane ornek hayat yazıcam sec begen al :)
Bir arkadaşım lısede asık oldugu cocuk ıstıyor dıye unıversıteyı kazandıgı halde okumadı evlendı..(şimdi kafasını taşlara vuruyor 3 cocuk bırde sıkıntılarla bogusuyor )
Diğer arkadaşım unıversıte okurken kapıldı gıttı bır cocuka okurken evlendı ustune bırde cocugu oldu 3 yıl boyunca çekti hem aıle,hem kocasının aılesı hem okul hem cocuklar vs çöktü resmen..

bu hayatların hıcbırı sana uygun deıl ( Akıllı davranan kımseye uygun deıl )
Okulunu bitir ( koca herzaman bulunur ) hayatını riske atma .. yıne evlen yıne sevdıgın adam yanında olsun ama once diplomanı al .. Şimdi belkı bellı baslı sıkıntıların var o yuzden evlılık ıyı bır yol gıbı gelıyor sana fakat evlılık herseyden daha zor ..

sormanız bile büyük bir hata..
gerekirse evlenin öyle okuyun ama bırakmayın okulunuzu..anneniz babanız kimbilir nasıl gurulanıyordur kızımız okuyo diye
kimse için gelecek feda edilmez..sakın böyle b hata yapmayın
6 ay nedir ki..ayrıca isterseniz 10 yıllık olsun ilişkiniz ne onun sizden böyle birşey talep etmeye hakkı var ne de sizin böyle büyük bir yanlışa sürüklenmeniz doğru..

öncelikle bu soruyu kendinize yöneltmeniz gerekiyor sizce bırakılır mı buna net bi cevap bulmalısınız. sevgilinizin maddi durumu ve imkanları ne kadar iyi olursa olsun şahsi kanaatim sizinde okulunuzu bitirip mesleğinizi yapmanız yönünde. siz de hak verirsiniz ki evlenmek için okulunu yarıda bırakıp emeklerini yok saymış bir insanin ruh haliyle okulunu bitirip iş güç sahibi olup evlenen bir insanın ruh hali bir olmaz.

Kesinlikle okulunu bırakma!
Ben bir kere o hatayı yaptım ama benimki iş yuzundendi. Sonra yeniden başladım ve işimle beraber yuruttum ve mezun oldum. Ileride başını çok duvarlara vurursun.
Senden boyle bişey istememeli. Evlenmek okula engel degil, hem evlenirsin hem okuluna devam edersin. Okulu bıraktıpta napacakmışsın ? Evde mi oturacaksın?
Benim şahsi fikrim kesinlikle böyle bir yanlış karar verme.
Senin hayatından birşeyler çalmak istememeli , aksine artılar olsun istemeli!

Benim nişamlımsa evlendikten sonra işi bırakıp lisansımı tamamlamamı istiyor! Buda benden bir örnek. Umarım yanlış anlamazsın , çünkü ben yaşadım kimsenin yaşamasını istemem.

tabiikide okulunu asla ama asla bırakma!sakın!
çok mu istiyor evlenmek?
tamam o zaman kisin nisan'ı yapın,sonraki sene de,mezun oldugun yaz da düğünü yapın iste..
surda kalmış iki sene zaten..
yangından mal kaçırır gibi acele etmeye ne gerek var?

6 ay tanıdığın bi insan için okulunu bırak.onca emeği heba et
evlen
sonra çok değil evlendikten 6 ay sora onunla nasıl uyandığını buraya yaz olur mu?
ama mümkünse uyanınca yüzüme bile bakmıyo.ben onun için okulumdan bile vazgeçtim diye bi laf etme burdaki bütün ablaların üstüne uçar haberin ola

sakın ama sakın bırakma okulunu onca yıl okudun buralara geldin bir erkek için değmez güzelim ya ayrılısanız o zaman ne olacak ayak üzerinde duramıcaksın sağlam basamıcaksın ayaklarını dik duramıcaksın

sakın aklına böyle bir şeyi getirme tamam seviyordur ama bu kadarı da fazla senin hayatına nasıl müdahae edebiliyor aileni düşün canım üzüntülerini bu devirde okumak heleki kazanmak çok zor ne evli inssanlar var hem okuyor hem çalışıyor hemde evlilik hayatlarını sürdürüyor anlık karar verme çok iyi düşün ve bunu sevgilinle iyice konuş canım hemen evlenilmiyorki elbet nişan süresi 1 yıl oluyor yani evlendiğinizde 1 yılın kalmış olur büyük ihtimal öylece geçinir gidersiniz.

Asla bırakma okulunu sana değer veriyorsa gerçekten seni seviyor ise sana böyle bir teklifte bulunmazdı...
Sen 6 aydır tanıdığın bir insanın lafına bakarak mı hareket edeceksin sonra çok vurursun kafanı duvarlara ..
Sakın böyle bir şeye izin verme senin geleceğin çok önemli çünkü ayaklarının üzreinde durmayı öğreneceksin okulun bitincede iş bulup çalışacaksın ..
Aşk okulu bırakmak değildir bir kere insanlar tabiki yadırgar bunu yaşında daha küçük herhalde...

Bende asla okulumu bırakmazdım ...
Onunla uyumak 2-3 gün güzel gelir canım başka sorunlar çıktı mı uyumak falan hikaye olur...
Seviyorsa madem beklesin yada evlenin ama okulunuz devam etsin...

canım okulunu bırakma asla lmaz: sevgilinin seni böyle bi seçimde bırakması hoş değil....benimde erkek arkadaşım şuan çalışıyor ve benden 7 yaş büyük.ben daha üni 2. sınıfa geçtim o ise 26 yaşında,benim bulunduğum şehre atanır atanmaz evlenmek istiyor.ama bu güne kadar bir kele bile okulumu sorun etmedi aksine evlendiğimizde okumaya devam edeceksin,o diplomayı alacaksın eline diye o beni teşvik ediyor.hayatın ne getirceği belli olmaz,ya anlaşamayıp ayrılırsanız Allah korusun?maddi,manevi tutanağın ne olacak o zaman?benim erkek arkadaşım hep bunları anlatır durur bana...

bence erkek arkadaşını bu yönden düşünmeye teşvik et opuyorumnanaktan

bernamm arkadaşım ben okulu bırakınca kontenjan boşalıp hemen yerime birini almıyolar bılmısan belirtiyim ben okulu yazarkn dedim zaten sadece kontenjan dolar bn isteyerek okumam diye ama aile baskısı karşı glemedim

ben anlamadım sen aile baskısı yüzünden mi okuyosun canım

Adam olan insan zaten sana tutupda okulunu bırak demez.
Sakın sende o aptal kadınlardan oluverip okulunu bir erkek icin silip atma.
Ask karın doyurmaz arkadasım. Once senin istikbalin meslegin onemli. İki canım cicim laflarına tutupda kanma.

ailenin seni okutması seni niye rahatsız ediyor anlamadım...
okumak için can atan, össyi kazanmaya çalışan çok insan var...
sadece 6 aydır tanıdığın ve senin okumanı istemeyen biri için okulu bırakmak mı? ben bunu asla düşünmem bile...
evlenince seni aldatırsa şiddet uygularsa çocuğunla terkederse ne yapmayı planlıyorsun ...
asla bunları yapmaz deme bu devirde insanları tanımak çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…