evlilik için uygun insanı bulabilmek çok zor

size kesinlikle katılıyorum, dünya kadar kural koymuştum öğretmen olmayacak emniyet mensubu olmayacak, mümkünse bermuda şeytan üçgenleri (çankırı,çorum yozgat), kırşehir kırıkkaleli olmayacak vs, 28 yaşındaydım o zaman, taa ocaklarına düşüp teker teker yaladım tükürdüklerimi. tanıştığım adam sevdi saydı, prenses muamelesi yaptı dğer saydığım şeyleri göz ardı etmek mecburiyetinde kaldım. 2-3 tane arkadaşım var, mavi gözlü en az 1.85 boy diye kriter koyanlar, hala bekliyorlar.

kimseyi beğenmesen bulamazsin
iyi olsun kötü olsun her hangi biri çikar..
benim bayan şefim vardi 50 yaşindaydi. hiç evlenmedi düşünmedi müdür oldu halada evlenmeyi düşünmüyo:)
ben evlenecegim için içten içe kıskanmişti:)

benim bayan şefim vardi 50 yaşindaydi. hiç evlenmedi düşünmedi müdür oldu halada evlenmeyi düşünmüyo:)

40 yaşında bekar ogretmenim.hala aradığım kimseyi bulabilmiş değilim evlenmek için.
Ben de 29 yasinda bekar ogretmenim. Sizi cok iyi anliyorum. Cevremde kimse anlamiyor -ailem haric- duzgun insan cikmadi yani kabul edilebilecek biri cikmadi diyorum anlamiyorlar. Cok secici zannediyorlar. Hatta dun burada konu actim " Neden bu kadar beklenti diye" belki okumussunuzdur. Karsima cikanlar ya asiri ailesine duskun yani ailesine kole ariyor ya gorgusuz ya cimri ya maas karti sevdalisi ya da cok kibirli insanlar cikti. Uç noktalardaydi hep. Guzel bi bayanim yani genelde ben eledim karsima cikanlari, beni eleyenler azinliktaydi. Ama iste denk gelmiyor. Olmayinca olmuyor. Iyi biri ciksin insallah karsimiza. Ama gercekten zor herkes paraci olmus bu devirde. Guvenilecek adam bulmak ta zor. Karamsar olmayayim diyorum ama karsima salak salak insanlar cikinca umidim azaliyor

En önemlisi sosyal çevre edınmek.Mesela sızın yerınızde olsam yüksek lısans yapar elit insanlarla tanısma fırsatı yakalarım

Umarım Allah gönlünüze göre hayırlı bir eşi en kısa sürede karşınıza çıkartır. İyi düşünün iyi olsun.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki umut ettiklerinizi, hislerinizi, beklentilerinizi..

Rabb'im herkesin sıkıntılarını giderip hayırlısıyla muratlarına erdirsin inşaAllah (AMİN)

En önemlisi sosyal çevre edınmek.Mesela sızın yerınızde olsam yüksek lısans yapar elit insanlarla tanısma fırsatı yakalarım
Suan yuksek lisans yapiyorum zaten. Hatta bitmek uzere. Yuksek lisansta biriyle tanistim o da yazlari onun köyünde üzüm toplamami istedi. Kislari annesi bizde kalacakti. Yine bi arastirma gorevlisi ile tanistim. O da cok kibirli ve saygisiz biri cikti oldukca egoist biriydi. Bilmiyorum şanssizlik bende galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…