- Konu Sahibi artemis2994
-
Mümkünse her erkek evlenmesin zaten.Karakteri oturmamıd adamlar sonra bizim hayatımızı mahfedıyoBen burada yazılanlara karşıyım. Çok ütopik, kaprisli, saçma istekleriniz yoksa eğer aradığınız adamı bulana kadar evlenmeyin.
İdareten evleneceğiniz adamla olmaz.
Evt haklısınız olabılır.Önemli olan aynı krıterlerdki ınsanları tanıstrmaya aracı olmak.Bunu kimsye yapmıyor artık.eskıden alay konusu olan çöpçatan teyzelerımızi de yitirdık
ne arıyorsunuz?
karşılığında ne vaadediyorsunuz?
Ah ah ben de 32 oldum.Seçe seçe bu yaşa geldim :) 5 yıllık ilişkim vardi en son karar verdm nisanlandk 1.5 ayda bitti.Onu ele bunu seç yaş da geçiyor.Artık beklentilerimi değiştirdim.Yok üni mezunu olsun yok memur olsuna bakmıyorum acı da olsa öğrendim.Adam olsun sevsin saysın, dürüst olsun yeter
Ben de 29 yasinda bekar ogretmenim. Sizi cok iyi anliyorum. Cevremde kimse anlamiyor -ailem haric- duzgun insan cikmadi yani kabul edilebilecek biri cikmadi diyorum anlamiyorlar. Cok secici zannediyorlar. Hatta dun burada konu actim " Neden bu kadar beklenti diye" belki okumussunuzdur. Karsima cikanlar ya asiri ailesine duskun yani ailesine kole ariyor ya gorgusuz ya cimri ya maas karti sevdalisi ya da cok kibirli insanlar cikti. Uç noktalardaydi hep. Guzel bi bayanim yani genelde ben eledim karsima cikanlari, beni eleyenler azinliktaydi. Ama iste denk gelmiyor. Olmayinca olmuyor. Iyi biri ciksin insallah karsimiza. Ama gercekten zor herkes paraci olmus bu devirde. Guvenilecek adam bulmak ta zor. Karamsar olmayayim diyorum ama karsima salak salak insanlar cikinca umidim azaliyor40 yaşında bekar ogretmenim.hala aradığım kimseyi bulabilmiş değilim evlenmek için.
En önemlisi sosyal çevre edınmek.Mesela sızın yerınızde olsam yüksek lısans yapar elit insanlarla tanısma fırsatı yakalarımBen de 29 yasinda bekar ogretmenim. Sizi cok iyi anliyorum. Cevremde kimse anlamiyor -ailem haric- duzgun insan cikmadi yani kabul edilebilecek biri cikmadi diyorum anlamiyorlar. Cok secici zannediyorlar. Hatta dun burada konu actim " Neden bu kadar beklenti diye" belki okumussunuzdur. Karsima cikanlar ya asiri ailesine duskun yani ailesine kole ariyor ya gorgusuz ya cimri ya maas karti sevdalisi ya da cok kibirli insanlar cikti. Uç noktalardaydi hep. Guzel bi bayanim yani genelde ben eledim karsima cikanlari, beni eleyenler azinliktaydi. Ama iste denk gelmiyor. Olmayinca olmuyor. Iyi biri ciksin insallah karsimiza. Ama gercekten zor herkes paraci olmus bu devirde. Guvenilecek adam bulmak ta zor. Karamsar olmayayim diyorum ama karsima salak salak insanlar cikinca umidim azaliyor
Aslında kitap okumayı seven bir insanim.yalnizligimi sevdim çoğu zaman.ama yaş da oldu 40.evlenip çoluk çocuğa karışmak istiyo insan...
Ben de 29 yasinda bekar ogretmenim. Sizi cok iyi anliyorum. Cevremde kimse anlamiyor -ailem haric- duzgun insan cikmadi yani kabul edilebilecek biri cikmadi diyorum anlamiyorlar. Cok secici zannediyorlar. Hatta dun burada konu actim " Neden bu kadar beklenti diye" belki okumussunuzdur. Karsima cikanlar ya asiri ailesine duskun yani ailesine kole ariyor ya gorgusuz ya cimri ya maas karti sevdalisi ya da cok kibirli insanlar cikti. Uç noktalardaydi hep. Guzel bi bayanim yani genelde ben eledim karsima cikanlari, beni eleyenler azinliktaydi. Ama iste denk gelmiyor. Olmayinca olmuyor. Iyi biri ciksin insallah karsimiza. Ama gercekten zor herkes paraci olmus bu devirde. Guvenilecek adam bulmak ta zor. Karamsar olmayayim diyorum ama karsima salak salak insanlar cikinca umidim azaliyor
Suan yuksek lisans yapiyorum zaten. Hatta bitmek uzere. Yuksek lisansta biriyle tanistim o da yazlari onun köyünde üzüm toplamami istedi. Kislari annesi bizde kalacakti. Yine bi arastirma gorevlisi ile tanistim. O da cok kibirli ve saygisiz biri cikti oldukca egoist biriydi. Bilmiyorum şanssizlik bende galibaEn önemlisi sosyal çevre edınmek.Mesela sızın yerınızde olsam yüksek lısans yapar elit insanlarla tanısma fırsatı yakalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?