evlilik için uygun insanı bulabilmek çok zor

Ne güzel sevındım adına yüksek yapmana yani.Ozamn devam edıceksnz doktora fılan :)) ya eğitimli kadınların eş bulması dha mı zor oluyor sankı

En kötüsü de öğrenilmiş çaresizliğe yakalanıp aramaktan vazgeçmek olacak.onun için aramaya devam...

Ne güzel sevındım adına yüksek yapmana yani.Ozamn devam edıceksnz doktora fılan :)) ya eğitimli kadınların eş bulması dha mı zor oluyor sankı
Daha ince eleyip sık dokuyoruz ya da karakter analizi yapiyiruz ilk etapta. Bilmiyorum herkes yapiyordur bunu belki. Ama ben ilk gorusmede hemen fiziki goruntusune bakmam ne kadar yakisikli olursa olsun ya da tipi icime sinmese bile karakterini analiz etmeye calisiyorum. Ya da mutlu evliligi olan bir ailede büyüdüm. Tamamen babamin kurallarinin gecerli olmadigi annemle babamin ortak kararlarinin oldugu hosgorulu bir ailede buyudum. Boyle gordugum icin cok hassas davraniyorum sanirim. Hani derler ya kizlar babalarina benzeyen es ister diye.

Ben aramayi birakdigim an buldum.

Define degilki bu....arayinca bulasin.
Ya kafan ve ruhun uyar...yada uymaz...

Kriterlerinizi merak etdim. Belki hayalindeki Adam...gercekden sadece bir hayal ürünüdür.

Benim bir arkadaş mesela hep aşiri calişkan, iyi para kazanan eş isterdi.
Buldu.
Şimdide...yanlizim hergün...adam benimle oturup evde filim bile bakmiyor diye üzülüyor.
Yani....calişgan istiyodu hani...eeee adam calişganya.

Yani...bazen insanlar kriterlerini incelemesi lazim.

Evlilik işi kısmet bence. İleri yaşlarda da evlenen çok insan var. Bir tanıdığımız 40 yaşında evlendi ve 2 yılda 2. çocuğunu bekliyor şimdi.
Gerçi evlenmiş olmak için de evlenilmez. Yanlış bir evlilik yapmaktansa yalnızlık daha iyidir bence. Bunu da baştan bilemezsin.
Allah iyilerle karşılaştırsın hayırlısı olsun.

Evlilik yok mu diyen çevre olmasa , çok güzel bekar , kimseye bağlı olmamak bence
Tabi sohbet edecek hayat arkadaşı istenmesi de çok normal, çok karışık bu işler

O beklemekle olmuyor işte.. hayatiniZi doğal yaşayın gitsin..bende 37 yaşında asıl olup kısa sürede evlendim.. bu isler nasip kısmet. Sizin elinizde değil maalesef

bir kadın düşünüyorum.

evlenmek için ne ister?

standartları sayalım:

garanti bir iş muhtemelen özel sektörde olmadan
eli yüzü düzgün
boyu uzun
çok kilolu ya da çok zayıf değil
temizliğine dikkat eden
açık görüşlü ve ailesi de açık görüşlü
kadına seks objesi ya da temizlikçi köle olarak bakmayan feminist
aldatmayan yalan söylemeyen
benzer politik görüşe sahip

biri olurdu.

ama bakıyorum bekar kadınların kriterlerine...

misal ablamı örnek alıyorum 1.85 boyunda mavi gözlü sarışın egeli doktor new yorkta evi çeşmede yazlığı altında arabası olan adam.

yani bu kriterlere uyan biri yok belki hayatta.

biraz da aşka inanmak, anlaşmaya inanmak lazım. biri olur konuşursun konuştukça görüşlerini beğenirsin dış görünüşünü de beğeniyorsundur, işinde de çalışkan dürüst biridir, sorumlulukludur size karşı nazik ve hoşgörülüdür evliliği düşünürsün.

ama şimdi hem zengin hem yakışıklı hem bana prenseslik yaptırsın diyince karşıda ne veriyorsunuz ona bakar insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…