- 26 Ekim 2016
- 397
- 468
- 33
- Konu Sahibi artemis2994
-
Ne güzel sevındım adına yüksek yapmana yani.Ozamn devam edıceksnz doktora fılan :)) ya eğitimli kadınların eş bulması dha mı zor oluyor sankıSuan yuksek lisans yapiyorum zaten. Hatta bitmek uzere. Yuksek lisansta biriyle tanistim o da yazlari onun köyünde üzüm toplamami istedi. Kislari annesi bizde kalacakti. Yine bi arastirma gorevlisi ile tanistim. O da cok kibirli ve saygisiz biri cikti oldukca egoist biriydi. Bilmiyorum şanssizlik bende galiba
Daha ince eleyip sık dokuyoruz ya da karakter analizi yapiyiruz ilk etapta. Bilmiyorum herkes yapiyordur bunu belki. Ama ben ilk gorusmede hemen fiziki goruntusune bakmam ne kadar yakisikli olursa olsun ya da tipi icime sinmese bile karakterini analiz etmeye calisiyorum. Ya da mutlu evliligi olan bir ailede büyüdüm. Tamamen babamin kurallarinin gecerli olmadigi annemle babamin ortak kararlarinin oldugu hosgorulu bir ailede buyudum. Boyle gordugum icin cok hassas davraniyorum sanirim. Hani derler ya kizlar babalarina benzeyen es ister diye.Ne güzel sevındım adına yüksek yapmana yani.Ozamn devam edıceksnz doktora fılan :)) ya eğitimli kadınların eş bulması dha mı zor oluyor sankı
Evlilik yok mu diyen çevre olmasa , çok güzel bekar , kimseye bağlı olmamak bence
Tabi sohbet edecek hayat arkadaşı istenmesi de çok normal, çok karışık bu işler
Yok mu birileri?Ne zaman evlenecen? sorusundan ben de nefret ediyorum.
Bulunda evlenelım diceksinYok mu birileri?
Zamanda geçiyor,
Evde kalacaksın
Onlara kalsa şimdiye evlendirilmiş elimde 3 çocuk evde sürünüyor olurdumBulunda evlenelım diceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?