evlilik için uygun insanı bulabilmek çok zor

Emin olun oda istiyordur ama umudunu kaybettiği için öyle söylüyordur ve seni kıskanmak değilde özeniyordur kendiside aynı şeyleri yaşamak için

ümidini azaltma sakin yaşın çok geç değil önündeki yıllarını mutsuzlukla garantileme

Emin olun oda istiyordur ama umudunu kaybettiği için öyle söylüyordur ve seni kıskanmak değilde özeniyordur kendiside aynı şeyleri yaşamak için
Evet ozendigi belliydi ama evlenmediydi keşke evlenseydim diye düşündü onla yasit arkadaşları çoğu evlendi torun sahibi bile oldulardi

Enişte nereli peki?

Bence bu işler tamamen şans. Diger adıyla kısmet.
Ben eşimi tanıdığım zaman lisenin yeni basindaydim.
Hiç kriter koymamistim o yaşta.
Ama sonra 20 li yaşı geçince daha dikaktli inceledim. Ailesini inceledim. Ailesinin yemek yeme adabina kadar inceledim. Eşimi zaten delik deşik yaptım incelemekten. Tabi dört dörtlük değildi ama en azından minimum uyumsuzluk vardı. Sonra karar verdim. Benim icin dogru olanda bu zaten. Evlilik önemli ve edebildigimiz kadar cok iyi analiz etmemiz gerek karsi tarafı karar vermeden önce.

Size tavsiyem cok cok uçuk kriterler koymayin baştan. Bir bakin tanıyın zaman verin ondan sonra karar verin. Misal En başından ben doktor yada öğretmen olmazsa evlenmem tarzi şartlar olmasin.

Hızır as için söylenmiş bi laf vardır.
"Aramakla bulunmaz bulanlarsa yalnız aramış olanlardır."
Ben bu lafı koca için söylüyorum.

Evet ozendigi belliydi ama evlenmediydi keşke evlenseydim diye düşündü onla yasit arkadaşları çoğu evlendi torun sahibi bile oldulardi
İcinde ne firtinalar kopuyordur mudurunun kimbilir neden evlenmedi.Belki ailesin de sorunlari vardi evlilikten korktu,belki iyi bir cocuklugu olmadi huzursuz bir aile ortamin yada kimseler araci olmadi her evlenen gordugun de ici yaniyor belkide uzuntusunden cok zor yalnizlik .

Benim boyle bir sartim yok mesela.Tanistirmak isteyen oluyor bir face sinde icki masasi goreyim direk gorusmeden bitiriyorum yani bile bile lades yapamam su sosyal medya resmen karakterlerini ele verdirtiyor.Bir kere bile yuz yuze gorusemedim taliplerimle yaptiklari sacma sapan paylasimlardan dolayi.

Neden sizi kıskandıgınızı düşündünüz?

Şartım yok demişsin ama içki masasi görünce kafanda bitirmişin.
Seninde Şartın içki içmemesi oluyor.
Ama benim için içki İçmesi dogal bir şeydir. Icmese belki anormal karşılarım :) Şartım yok deme yani.

cnm bende 30 um. arama bosver o senı bulucak. suan bekarlıgın tadınıı cıkar benım gibi
İnsan zamanla alisiyor yalnizliga ve unutuyor aslinda benimsiyor budurumu ben oyle oldum kimi zaman icim sizlasa da kabullenmekten baska care yok diyip hayati bir roman gibi goruyor elimdekilerle mutlu olmayacalisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…