- Konu Sahibi ezgiiyilmaz
tabii ki tanımıyorum sizi (şükür ki). Fakat gerek mi var? Evet ben olsam eşimi boşardım ama boşamasam da kocamı pamuklara sarıp üçüncü kişilerden hırsımı çıkarmazdım. O fuarda gayette güzel, beni unutup başkalarına bakan, güzel kızları kesen, eve atma planları yapan (muhtemelen bu olay sadece yakalayabildiğim) kocamı cezalandırırdım. Elin adamından banane ki. Eşim zihinsel engelli değil, salak değil, beyinsiz değil, kendi kararlarını verebiliyorsa dünyanın geri kalanı kötü olsa o yola gelir mi? Hem arkadaşı sana kız ayarladım dememiş ki. Akça pakça kocanız başlatmış muhabbeti.
Eğer suçları yoksa birşey olmaz demişsiniz. Bu dünyüdü haksızlığa uğrayan onca insan demekki suçluymuş size göre. Haketmişler yani... Eşiniz tabii ki sesini çıkarmaz hazır ihale arkadaşa kalmışken niye çıkarsın. Böylece bu olaydan da yırttık diye düşünüyor adam için kurcalar mı?
merak edıyorum ne mezunusun? Yazdıklarımı okudun mu ? O dılekcede başta kocamın adı var pamuklara sardığımda yok lutfen yorum yapmayın artık ıyı gunler