- Konu Sahibi ezgiiyilmaz
-
cok sinir bozucu gercekten..kontrol mu etmistiniz diye sordum cunku insan genelde satir aralarini okuyarak hissediyor karsisindakine ne kadar guvenebilecegini. Ornegin ben bir iliskide kontrol ihtiyaci duyduysam mutlaka o adamda bi terslik vardir ve zaten hayir da gelmemistir o iliskiden sonunda.
Esinizi tanimiyorum tabii ama bana kalirsa cozumsuz degil, zamanla iciniz soguyabilir bir nebze. Tabii hep bir ic kemirtisiyle yasamayi goze almak lazim. Bir tarafiniz da buyuk ihtimal hic affetmeyecek ama bununla yasamayi ogreneceksiniz evliligi devam ettirmek istiyorsaniz. Sabir dilerim..
Birde şu var, kadınlar herzaman bırgun böyle bırsey yaşayabılırım mantığı hep taşır_? Ve düşünceler duygular mantığını ele gecirir hangı bayan vardırki karşı cinse yuzde yuz guvensın zor... Illaki ufak tefek sızıntı arar, bakın erkek aldatır demiyorum insan aldatabılır hıc bırzman yapmaz yapmam yada sonucu bu olur dememek lazım, derdım ki 10 çocuğum olsa bırakırım ... Nerde_???? Tek cocuk bıle yok, ailem destek olurdu mesleğim vr, yasım genc benı bağlayan sadece sevgi ve merhamet oldu bir şans daha oldu ılerde pişman olmamak ıcın, çunku bir başkasının yapmayacağının garantiisi yok, en azından emek verdiğimizi kurtarmaya calışıyoruz, hee yıne boyle bırsey olursa, ozaman ne verılecek şans nede güç bulunur.
kocişin her haltı yemiş siz aynı yatağa girince barıştınız tabi olan zavallı arkadaşına oldu. Ne biçin insansınız allah sizin gibilerin şerrinden korusun.
doğru konuş terbıyesız nedemek yatağa girince, haddini bil yada konuşmayı bilmiyorsan yazma. Seni ilgilendirmez tamam mı_? Katılmayabılırsın ama ben yaptım pişmanda değilim sen benım o arkadasımla geçmişimi hukukumu bilemezsin yabancı biri değildi , yıne olsa yıne yaparım eşimi koşulsuz affetiğimi mi düşünüyorsun_? Oturup ağlayıp zırlayıp la kalmadığım için eleştirdiniz keşke benım kadar güçlü olsa bazı cinslerim !! Evet arkadasıma yaptım çünkü bna kazık attı! Kocamada hadıını bıldırdım merak etme ona hıc bır konuda guvenmediğimi söyledim oturduğumuz eve kadar benım adıma , bindiği arabası, he bırde yuksek lısans yapıyorum özle okulda düğün paramla umrumda değil düşünce 1 lirası dahi yok ceinde şimdi siz KOCAMADA ACIR VİCDANSIZ DERSINIZ BANA:))) birdahaki yanlışında kapıda hukuken olacağını bıle bıle bunları yaptı kaybetmemek için beni !! Keşke bazı kadınlarda bunları yapabılse ! Affetım demekle olmuyor cezasını çekekcek ! Arkadaşımda aynı şekılde merak etme çok üzüldünüz ne eşim ne de dostumuz dediğimiz hıyar açığa alnımadı savunma yazdılar dev.zimmetli malını kullanmadık dıye otopark görüntüleri fln kanıtladılar, bu yeterli oldu zaten benım içim soğudu. O süreçte o rezıl oldu dönek şey. Yatağına girmekmiş hiç yakışan bir tarz değil laflarınız!!
eşler aynı yatakta yatar ben eşimle aynı yatakta yatıyorum. Sen yatmıyor musun yoksa niye kızdın:)
terbiyesiz de sensin haddini bil diyene bak!! Allahın görgüsüzü
uzaktan konusmak basit
ben ezgiyi anlamaya calisiyorum ve yargilamak düsmez kimseye,yatagina almak nedir ki?
Araya yastiklari koyupta uyunabilir
evliliğin temelide güvendir ..
Işiniz zor gerçektennn ..
tabıkıı .. Aynen sadakat aşktan daha önemli, rabbım kımseye yasatmasın. Yasayana da ders alsın bırdaha kalkışmasın. Yeterki sinavım bu olsun napiyim.. Rabbım evladımdan sınamasın , eşin haddınden gelinir.
arkadaşım böyle çirkin yorum olabılırmı_? Kocanın yatağına girdin unuttun falan bukadar basit mi_? ınsanla bu şekılde konuşulurmu_? Heleki yaralı.......
çocuğunuz varmı?kacc yasında?
Eşinize tekrar benzer bişe görürsem affetmem diye uyarın
bılmıyorum sordum eğer benm gbıyse o anlık kötü ruh halındeysen ve geri dödndüysen affederdim dedi ama :44:
düğünümüz herşeyimiz çok güzel yapıldı diyorsun.. Maddi manevi neydi sıkıntınız.. Bu kadar kötü bir ruh hali, aldatma eğilimine sokacak kadar..
kendi aramızdaki sorunlar ufak şeylerden koca bır dağ olan tartışmalar... Benim küsmelerim saatlerce.. Işte buna benzer sıkıntılı anlar:44:
ne kadarlık evlisin canım. Evliliğin ilk 2 3 yılında sorunlar tartışmalar en mükemmel çiftlerde bile olur. Bu aklına aldatmayı getirmesine sebep mi. Sence de değildir..
Ama sen ben güveniyorum bir daha yapmaz, yada içim huzurlu benim aklımda ya beni aldatırsa korkusu yok diyorsan, birlikte uyuyup, birlikte uyandığın insandan soğumadıysan.. çocuğunun babası olmasını hala isteyebiliyorsan. Kısacası affedebiliyorsan kimsenin yorumu önemli değil..
Bir başkası aldatma girişimini bırak, defalarca aldatmayı affeder.. Diğeri en ufak bir yanlışında bırakır gider. Bunlar kişilere karaktere göre değişir. Bu demek değildir ki, bırakan özverisiz, kabullenen gurursuz. Herkesin hayatı algılaması, mutluluğu tanımlaması farklıdır.
Aldatılmayı kimse tecrübe etmek istemez o ayrı. Yani burdaki farklı yorumlar kafanı karıştırmaktan başka birşeye yaramaz.. Ayrıca her yorum yapan da sanma başına gelince dediği gibi davranır. Yaşamak başka, konuşmak başkadır.
Mesela ben olsam senin ilk başta dediğin gibi 3 çocuğumda olsa ayrılırım diye düşünüyorum. Ama büyük söze tövbe yine de..
Bence sen affedip affetmediğini zaman içinde anlayacaksın.. şuan sadece deniyorsundur. Zamanla ne hissedersin bilinmez.
Ama inşallah hakkında hayırlısı neyse onu yaşarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?