- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi ezgiiyilmaz
-
evlımısın bılmıyorum, ama bu okadar kolay değil. evet bnm içinde oyleydı ha düşünmüş ha olmuş, ama zaman karsındaki eş o anki ruh hali ve gercekten pişmanlığı yuvası için mücadelesi, aldatma girişimi ve sonrası çok önemli
bende tam olarak bunu anlamadım.
arkadaşlarını neye dayanarak,nereye şikayet etmişler?bende devlet memuruyum.
657 de devlet memurluğundan atılma nedenlerinden biri mi bu?böyle bişeye ne şahit oldum ne de duydum
bana da konu sahibinin,arkadaşına kinlenip başka nedenden dolayı(zimmet) daha önceden şahit olduğu bir durumu
şikayet ettiğini düşünüyorum.
yoksa hiç duymadım devlet memurunun bu nedenden dolayı ceza alacağını.amirleri de başka nedenden dolayı ceza alır diyor bence.
657 de devlet memurluğundan atılma nedenlerinden biri mi bu?böyle bişeye ne şahit oldum ne de duydum
bana da konu sahibinin,arkadaşına kinlenip başka nedenden dolayı(zimmet) daha önceden şahit olduğu bir durumu
yoksa hiç duymadım devlet memurunun bu nedenden dolayı ceza alacağını.amirleri de başka nedenden dolayı ceza alır diyor bence.
Zimmet oldugunu zannetmiyorum. Garip olan konu sahibi adamin ev ve aile duzenini bozmaktan isten atilcak duruma geldigini yazmamismiydi diger konudaki mesajinda..
Ev ve aile duzenini bozmak diye bi suc oldugunu ilk defa duydum. Varsa da 657de degil, medeni kanundadir. Memuriyeten cikarilcak duruma gelcek aykiriligin medeni kanunda isi ne??
Bi tutarsizlik var ama ANLAMADİM :))
bence adamın bir açığını biliyordu onu kullandı .. neyse eden bulur diyelim zaten konu sahibi birinin ekmeğiyle oynamışsa bunun cezasını kat be kat öder . hadi adam yanlış birşey yaptı zamanında o zamanında şikayet edicektin .
kimse böle bir nedenden dolayı memurluktan atılmaz .. bizimle dalga geçiyor galiba ..aile düzenini sarsmış adam . peh peh .. olaya bak ...
Diyorum ya, boyleleri evlerden irak. Ha adama kizmakta, kirilmakta hakli belki ama meslegiyle oynanmaz bi insanin..
Adam mesleginden olmaz ama sicilinde yer alir, yukselmesini engeller belki. Niye? Arkadasimin kocasina akil vermedim diye. Herifin akli yok ya
Vakti zamaninda begenmedigim bi pislik, sirf memurum diye reddedilmenin hazimsizligindan kurumuma yalan yanlis sikayet dilekcesi yazmisti. Her ne kadar ciddiye alinmasada amirim beni yanina cagirip 'bu kim' diye sordu ve aciklama yapmak zorunda kalmis, oyle bi adamla anildigim icin yerin dibine gecmistim.. Ve bu pisligin, bu adice davranisi yuzunden sirf o olayla amirimin karsisina ciktim diye, o donemdeki bi egitimden alinmistim....
Konunu okuyunca midem bulandi, farkli baslikta diye yorum yazmamistim. Ezgi cok cok cok buyuk haksizlik yapmissin. Ozel iliskini is iliskine yansitmis, ve arkadasinin siciline leke sirerek, sirf kocaciginin hatasindan hazimsizlik yasayip, sana karsi sadakat sorumlulugu olmayan adamdan cikarmissin.
Memursun, iyi bilirsin sicil olaylarini. Bu dava adamin sicilinden kac yil silinmeyecek, ceza almasa bile amirleri bu davayi hatirladigi surece ilerlemesini etkileyecek..
Allah hepimizi senin gibi insanlardan korusun. Eminim sen yakinda kocaciginla cocuk yaparsin, olan adama olmus olur. Yazikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?