evlilik..ihanet girişimi.. tecrübelerinize ihtiyacım var

Evli olup olmamamin konuyla bir alakasi yok. Benim secimim farkli olsa da secimler kisiseldir. Sen secimini yapmissin zaten . Benim sorguladigim; oteki arkadasa duyulan ofke ve bu ofkenin seni onu sikayet edecek duruma getirmesi.

arkadaşlar ben de devlet memuruyum öyle bişey yok daha geçen zimmetine para geçirmekten yargılanan ve hakkında eşşek yüküyle belge olan adam aklandı geldi birikmiş maaşını dönerini vs aldı yiyo o işten bişey çıkmazzzzzzz, zina bile artık suç değilde bu neyin kafası yani

bu arkadaşımız zimmetten dolayı mı disiplin kuruluna başvurmuş yoksa
eşimin aklını çeldi dediği neden dolayı mı?birde eşim beni aldatmaya yeltendi gibi
nedenlerden dolayı disiplin kuruluna başvurulur mu?çünkü arkadaşları için
nerdeyse memurluktan atılacak,aile düzenini bozmaktan felan demiş.
aile düzenini bozmaktan nasıl disiplin kuruluna başvurmuş o kısmı anlamadım.
dediğim gibi sanki bu olaylardan sonra,intikam almak için başka nedenden dolayı şikayetçi
olmuş gibi duruyor.sanırım bu nedenden dolayı yorum yapamıyorum diyor.

Zimmet oldugunu zannetmiyorum. Garip olan konu sahibi adamin ev ve aile duzenini bozmaktan isten atilcak duruma geldigini yazmamismiydi diger konudaki mesajinda..

Ev ve aile duzenini bozmak diye bi suc oldugunu ilk defa duydum. Varsa da 657de degil, medeni kanundadir. Memuriyeten cikarilcak duruma gelcek sucun medeni kanunda isi ne??

Bi tutarsizlik var ama ANLAMADİM :))

Zimmet oldugunu zannetmiyorum. Garip olan konu sahibi adamin ev ve aile duzenini bozmaktan isten atilcak duruma geldigini yazmamismiydi diger konudaki mesajinda..

Ev ve aile duzenini bozmak diye bi suc oldugunu ilk defa duydum. Varsa da 657de degil, medeni kanundadir. Memuriyeten cikarilcak duruma gelcek aykiriligin medeni kanunda isi ne??

Bi tutarsizlik var ama ANLAMADİM :))

bu konuyu yine yazıyorum son kez .. arkadaşım seni istediğin yere şikayet et bu adamı hiçbir sonuç alamazsın . alıyorsan eğer yazıklar olsun bu memleketin adalet sistemine . adamlar aralarında çapkınlık muhabbeti yapıyor . bunun kahramanı senin KOCAN . senin kocan eve kız atma için heveslenmiş havasını atmış adama . adamla aralarında hep böyle muhabbetler dönüyor belli ki adam şaşırmamış bile gayet her erkeğin verebilceği bir cevap vermiş . neye gaza getirmiş neye alkış tutmuş hadi diyelim öyle yaptı sanane ondan . sen kendi kocana bak . canının acısından kime sataşıcağını şaşırmışsın . piskolojini iyi görmüyorum . bence terapiye devam et cidden . hatta doktora gitmeni öneririm .çünkü hiç bir aklısalim kadın kocasının bu msjını gördükten sonra kocasının arkadaşına saldırmaz . kocanın uçkuruna mı sahip çıkcaktı arkadaşı anlamadım . sen bu kafanla ooo daha çok aldatılırsın ben sana söyleyeyim . kocanın ağladığına falanda inanmıyorum . ağlayacak adam kaybetmekten korkan adam seven adam aldatmaz zaten aklından geçirmez . başkasından da hoşlanmaz ..hoşlandıkları içinbaşka kadınlarla yatma düşüncesinde oluyorlar bence bu bile benim için bitirme nedenidir . başkasından etkilenen adamı ben ne yapayım ..

bence adamın bir açığını biliyordu onu kullandı .. neyse eden bulur diyelim zaten konu sahibi birinin ekmeğiyle oynamışsa bunun cezasını kat be kat öder . hadi adam yanlış birşey yaptı zamanında o zamanında şikayet edicektin .
kimse böle bir nedenden dolayı memurluktan atılmaz .. bizimle dalga geçiyor galiba ..aile düzenini sarsmış adam . peh peh .. olaya bak ...

bu arada buda son sözüm . bunu demek istemiyorum ama hiçbir kadın haketmez . bence sen başına gelenleri hak etmişsin . kötü kalpli birisin . bir insanın ailesini düzenini bozmaya çalışıyorsun . bundanda başına gelen gelicek herşeyi hak ediyorsun ..

Bırgun telefonda mesaj gördum eşimin aynen şöyle yazıyor : Fuardan bır kız ayarladım bana asılıyor napsam ev musaıtmı ? Falan dıye yazdığıda erkek arkadası aynı zamanda bızım arkadasımız onunda cevabı vayyy...(alkış tutuyor) Sonra tekrar yazmış ne yaptınız aramadın falan kocam boşver ya işlerimde yoğun fln demş konuyu kapamış.

Eşin belki niyetlenmiş,belki arkadaşına kendince hava atmak istemiş.

Sonuca bakarsak,yapmamış.İyi tarafından bakarsak,tamamen kendi kararıyla vazgeçmiş.
Yani belki düşündü taşındı ve içine sindiremedi.
Sen eşini giriş veya gelişme bölümünde değil,sonuç bölümünden sonra yakalamışsın.
Yani eşin zaten yapmamaya kendi karar vermiş,olayı kapamış.

Bunu neden vurguluyorum ? Sen başlangıçta yakalasaydın,sırf sen yakaladın diye yapmamış olacaktı.
O zaman eşinin sınırlarını asla bilemeyecektin ve çok daha güvensiz olacaktın.

Diyorum ya, boyleleri evlerden irak. Ha adama kizmakta, kirilmakta hakli belki ama meslegiyle oynanmaz bi insanin..

Adam mesleginden olmaz ama sicilinde yer alir, yukselmesini engeller belki. Niye? Arkadasimin kocasina akil vermedim diye. Herifin akli yok ya

O degil de kocasinin bir sonraki vukuatinda kimi suclayacak acaba konu sahibi...

Bence eşinin vazgeçtiği falan yok gayet de güzel aldattı kocişciğinden ayrılamadığı için arkadaşından çıkarıyor hırsını

Valla ben bi kere eşimin facebook da bekar bi arkadaşıyla mesajlasmasina şahit oldum eşim Antalya da seminerdeydi onunla olmayan bir arkadaşı buna şey yazdı " bugün bi ay parçasıyla konuştum sana gönderecektim" bilmemne tarzında abuk bir erkek geyiği döndü ama geyik bu mesajlardan da belli. Zaten facebook şifresini bildiğimi biliyor. Adamın başına kıyamet oldum bunu yazan o arkadaşta dahil. Geyik olduğunu biliyordum ama ben bu tarz sakalasmalara bile tahammül edemediğim basit buldugum için kıyamet kopardim. O sakayi bile kaldiramadim ki eşim değil arkadaşı yapmıştı bu geyiği ama benim esime yapıyor! Adam yanımda da değildi o semineri ona zehir ettim gelince de bitmedi burnundan getirdim. Hazmedemedim. Sen böyle bişeyi bu kadar çabuk nasıl hazmettin anlamadım doğrusu :44:

Yani yanlış anlama bosansaydin niye bosanmadin demiyorum ama bi an kendimi yerine koyuyorum yok yani boşanmasam da psikopat düşünceler beni rahat bırakmazdi durup dururken adamın burnundan getirirdim heralde. Senin Kadar iyi niyetli olmazdm adama karsi

Bir sonraki aldatma girişiminde ki bu defa daha temkılı olur dusuncesındeyım.Konudan bahsettıgı arkadasını vatandaslıktan attırır vallahi konu sahıbı canım eşimi ayarttı dıye.Ben eşinin arkadaslarından bırı olsam daha ne konusurum ne mesajına cevap verırım kendimimi yakıcam arkadaş.

Eşiniz arkadaşına mesaj atmış, arkadaşıda vayyy demiş alkış tutmuş. Eşiniz yanınızda ve siz affetmeye çalışıyorsunuz ama(ki bu sizi ilgilendirir affedersiniz yada affetmezsiniz bilemem) arkadaşını şikayet etmişsiniz.
Peki soruyorum size "hırsızın hiç suçu yokmu"
Ben ortada bi ayartılma durumu göremedim. Hadi arkadaşı mesaj atsa anlayacağımda, eşiniz başlatmış yahu muhabbeti.
Kendini kandırmak bu olsa gerek, ne diyim.

ya kardeşin ne siciline işlenicek . adamın hiç suçu yok ki .bu adam ne yapmış ya ??ne aile düzeni ?kafa mı buluyor bunlar bizle ?hadi özelde falan çalışsa gider birine şikayet eder tanıdıktır işinden eder ama bunlar özel hayattır .kimse karışaamaz . sıkıyorsa kocasını şikayet etsin madem aldatmak isteyen kocası zaten . kime ne anlatıyor ya . devlet memurluğundan atılcakmış . nedenmiş alkış tutmuş . valla basına vermek lazım bu olayı .. ben olsam yapardım o adamın yerinde olsam . ne demek ya . adam karısını aldatıcak suçlusu ben olucam neden vayy demişim . vayy da derim ayy da derim kime ne . ben mi adamın uçkurunu bağlıcam . sürekli bu muhabbetleri döndürüyor demek . ayrıca bu işten vazgeçmesinin nedeni bence kız yüz vermedi buna . sonuçsuz kaldı . hiç adamın kendini çekiceğini sanmam . ayrıca adam sorduğunda tabi kendine toz konduramadığı için işim var uğraşamam demiş . herşey ortada . birdahakine daha dikkatli olur zaten ... bulunca yapışan tiplerden belli . konu sahibi daha çook terapiye gider bu kafayla .. çocuk doğurmasın bare bir süre diyecem ama kesin doğurcak .. kocamı eve bağlayayım diye . allah akıl-fikir versin ...

Son düzenleme:

Sonuna kadar katılıyorum bu yoruma. Evlilik birlikte paylaşılan hayattır ve eşler birbirinden sorumludur. Başkasından değil.

ya ben bu vayyy meselesini anlamıyorum. bir gariplik var. yani adam karısını aldatacak arkadaşına yazacak, oda vayy diye bir şaşkınlık nidası koparacak.
. ve bu vayyy nidası için adam işinden olacak.
ama koskoca reşit kocaya heçççççç bir halt olmayacak.....
vayyy kelimesi memuriyetten edecek ha.
kusura bakmasında kimse bu olacak şey değil.

Son düzenleme:
evet vallahi saka gibi.koskoca adamin akli yok arkadasina uymus suclu arkadasi yani kocasi daha bebek ya beyni gelismemis. gercekleri gormezden gelip baskalarini suclayarak krndini rahatlatma.isin komik yani hirsini kocasindan degilde arkadas i olacak adamdan almasi ee kocaya toz konduramiyor tabi... huylu huyundan vazgecmeeezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…