evlilik..ihanet girişimi.. tecrübelerinize ihtiyacım var

ezgiiyilmaz

DUALAR KADERİ DEĞİŞTİRİR.
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
385
20
18
35
İstanbul
bende bırseyı paylasayım sızınle.. çok sevdık guzel bır ılıskıydı evlendık. Aileler fln mukemmel anlaşıyordu. Her dedığımı yaptı esyalar ev konusunda.. Evlendık kavgalar başladı aynı ev karakter catısmaları gayet normal dedım... tabı bu surede kendımı epey geri cektim Bırgun telefonda mesaj gördum eşimin aynen şöyle yazıyor : Fuardan bır kız ayarladım bana asılıyor napsam ev musaıtmı ? Falan dıye yazdığıda erkek arkadası aynı zamanda bızım arkadasımız onunda cevabı vayyy...(alkış tutuyor) Sonra tekrar yazmış ne yaptınız aramadın falan kocam boşver ya işlerimde yoğun fln demş konuyu kapamış. belki sadece mesajdaydı erkek sohpetı gıbı , ama gözüm döndü ben ortalığı yıktım onun ailesi benm ailemi bze cagrdm EŞİM nasıl ağlıyor .. Ezgi devamı olmadı okadardı evet seytana uydum psikolojım bozuktu gaflettı. Ama döndum yolumdan devam etmedım dedı. gercektende davamı yazdığı bırsey yoktu arama kaydı falan yoktu. kuranı optu abdest alıp yemınler ettı. Boşanacaktım ne olursa olsun o fıkrı koymus beynıne sonucta dedım ıkna ettı benı şimdi psikoloğa gidiyoruz cift terapistıne gayet ıyı geldi.. 3ay oldu sankı durulduk o kavgalardan eser yok tatıl yaptık (doktor önerisi olduğu için) hergece benı uyurken ızledığını öpüğünü ağladığını görüyorum.. Pişman oldu samimice bılıyorum.. Okadar yıl ortada bır yuva var bırden sılıp atamadım kızlar. Oyle işte ben onun gözünde erkeklerın dunyasını o benımle kadının dunyasını daha net gördük,, bu olayla. hatalarımızdan ders cıkardık benmde vardı onu bunalttığım yerler!! ama ne olursa olsun haklı çıakaramaz yaptığı yanlışı. Belki bir ders sınavdı bıze bilmiyorum. ama okdara güzel şey yaşadık ki guzel bir ilişki güzel bir nişan dönemi guzel düğün hepsi istediğim gbı yaptı. birgun sadakatsızlığıyle sınanacağım hiç aklıma gelmezdi. bundan sonraki hayat bakalım bize neler gösterecek...

: Fuardan bır kız ayarladım bana asılıyor napsam ev musaıtmı ?
mesaj feciymiş. yapmamış ama düşünmüş yapmak üzereymiş.her psikolojisi bozulduğunda bunu yenilerse diye düşünmeden edemedim şimdi.
zor işiniz.

sorma hemde nasıl feci.. Ev dediğinde o çocuğun evı yanı. Ilk kez boyle bırseyle karsılaştım.. Içim yandı. Bılmıyorum evlılık terapisti toplamaya calısıyor. Birdaha hiç böyle birseyde olmayabılır dıyor meselk hayatımda gördüm çok gördüm diyor. Boyle kotu hadıse ıle toparlanan yuvalar. Tabi boyutuda önemli.. O kadınla görüşseydi ilerisi olsaydı şansın s..sini veremezdim sanırım bilmiyorum......... Off zor

arkadaşım sen arkadaşı için
"Hee bu arada o serefsız arkadasını rezıl ettım devlet memurlarıyız açığa alınacak duruma geldı ev ve aile duzenını bozmayla ılgı.. Asla görüşmüyorlar" dediğin için herkes sana yüklendi.

ayrıca,şimdi aklıma geldi.
eşinizin, daha öncedende, bu arkadaşıyla böyle sohbetler yaptığını düşünüyorum.
eşinizin yazdığı mesaja,arkadaşınızın tepki vermemesinden çıkardım bunu da.
dediğim gibi inşallah bir daha hiç yaşamassınız.

şöye bir durum var cnm eşim bunun üstü şefi belki bu salak o yuzden yalaka olsun dıye dedı bılmıyorum. dedım ya onceden hiç böyle birsey gormedım telefonu elımdeydı hep bılgısayarı acıktır hem o yokken ugrardım annesıne habersız sonradan duyardı geldığımı 5yıldır 1gun dahı olmadı. ya kapatın şu arkadas muhabbetını ben canı cehenneme.. ben şuan ılışkımız ve buna bezer olay yaşayanlar bıraz konusmak ıcın geldım..

silip atamamışsın evliliğine devam ediyosun..
madem öyle sürekli aynı mesajı neden kopyala yapıştır yapıyosun her sayfaya anlamadım ne yorum bekliyosun???

silip atamamışsın evliliğine devam ediyosun..
madem öyle sürekli aynı mesajı neden kopyala yapıştır yapıyosun her sayfaya anlamadım ne yorum bekliyosun???

ya evlılık tamamen devam edıyor değil işte bır surecteyız. bıraz yalnız ve mutsuz hıssedıyorum elınden gelenı yapıyor ama nblym ıste.. çok zor bır durum benzer durum yasayn arkadaslara rastlarım dıye yazıyorum. genelde ayrılık olmuş herkesde fakat ılışkı boyutunda yasamıs eşleri yani. bizimkisi tam öyelde değil :S:S:S:26:

canım ozaman önce psikoloğa git tek başına...daha sonra da eşinle..
bu sitede de sürekli aynı şeyi yazıp derdine çare bulamazsın başka güzel konular var gir onlara bak vakit geçir kafanı dağıt kendine hobi bul..bu şekilde aşabilirsin..aynı mesajı kopyala yapıştır yaparak aldığın yorumlarla sadece kendini daha fazla üzersin..
mademki barışmayı tercih ettin insanların yorumları seni rahatlatmaz bu saatten sonra..aldığın kararın arkasında durup daha fazla sorgulama böyle yapmıştı şöyle yapmıştı diye..ya hazmedip devam ediceksin psikoloğa da gidip destek alıcaksın ya da ayrılıcaksın bunun başka bir orta yolu yok..

galıba haklısın.. ama ıste ..... belki devam edip duzelen verdiği şansa değen uyeler vardır moral olurlar dıye dusundum .

galıba haklısın.. ama ıste ..... belki devam edip duzelen verdiği şansa değen uyeler vardır moral olurlar dıye dusundum .

başkasının ki değmemiştir seninki değer veya tam tersi..yaşamadan bilemezsin..
evet eşin girişim yapmış sende haddini bildirip affetmişsin...
bence bir şans vermelisin..daha sonra vicdan azabı çekmemek için..aynı şeyi tekrarlarsa bir hataya daha düşerse o zaman aynı şeyi söyleyemem..
ama hatalar insanlar için sonuçta pişmanmış sende affetmişsin..
konu kapanmış..
yinede bir doktora git sen...

Ona karşı hislerini tartmaya çalış. . Evliliğinin devam etmesinde tek sebep 5 yıllık birlikteliğiniz mi yoksa sevgin sayesindemi devam ediyorsun. .İhanet affedilecek şey değil benim için

erkekler yaptıkları tüm hataları ay psikoljim bozuktu yok şöyleydi diye kapatmaya çalışıyorlar çok kalıplaşmış bir bahane artık... hakkınızda hayırlısı olsun.

Aynen katiliyorum......

Ona karşı hislerini tartmaya çalış. . Evliliğinin devam etmesinde tek sebep 5 yıllık birlikteliğiniz mi yoksa sevgin sayesindemi devam ediyorsun. .İhanet affedilecek şey değil benim için

benı bağlayan ne cocuk var nede mecburiyet. sadece sevgimiz. o benım en yakın dostum sevgılım eşimdi bende onun ıcın oyleydım.

Aynisini bende yasadim.esim facebook uzerinde bir adamla konusmalarini buldum.adama soruyo yolcu geldimi diye.oda diyoki yok daha gelmedi.foto yokmu diyo benim edim.oburude yok abi gonderemiyorum diyo sonra profiline koy ben ordan bakarim diyo.oda sonunda yolluyo.benim edimde sabah sabah istahim acildi diyo.ben bu yazismayi gordum.telefonu gozune soktum.bagardim cagardin tehdit etdim bu konusmalari ailene gostericem dedim.sacimi basimi acicam seni rezil edicem dedim.agladi yalvardi bir suru duygu somurusu.evladim var diye sabretdim.senin bu yazdiklarini okudugum anda gecmisi yasadim.elim ayagim zangirdadi.en fazla 1 ay oldu.ama hala ona guvenmiyorum.benim esim.mdf satiyo bir sirkette.

Kusura bakmayın, onu hatırladım ben demek ki.

Umarım ilk ve son olur sadakatsizlikle sınanışınız.
Pişman olmuş, affetmişsiniz, yeni bir sayfa açmışsınız beraber.
Tekrarı yaşanmaz umarım ve mutlu olursunuz.

Bana savunmasida arkadaslar gaza getiriyo topmusun kilibikmisin diyolar ondan oleyazdim diyo.dalgasina ysni ben ona kopek sordum o bana kadin fotosu buldu.bende top demedin diye ole yazdim dedi ama ben hala mutsuzum bi icim onu terket diyo bir icimde otur oturdugun yere evladin var.ya sucu yoksa diyo.

:18: çok gwcmıa olsun.. pekı esın daha sonra neler yaptı şuanki güvensızlığınızde herhangı somut bırsey yoksa uzmeyın bosuna derım kendınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…