• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik..ihanet girişimi.. tecrübelerinize ihtiyacım var

Suçlu tabiki eşim arkadaşlar ben herseyı o arkadasımız yaptı falan demıyorum, ama onunda cesaretlendirmesi var bir yerde. Neyse nasıl hazmettiniz diyen arkadaslara yazıyorum, bu olaydan önce okadar farklı düşünürdüm ki.. Tıpkı sizin gibi. şimdi ise okadar farklı düşünüyorum ki ... Umarım kımse yasamaz. Ama şunuda unutmamak lazım aldatılmak yada aldatmak kesınlıkle kader değil, sebebte değil, sadece sonuç. Koca bır ılıskı duygusal savaşlar bunların sonucu. Keşke bende fark edemeyen bayanlar arasında olsaydım, çoğu bu şekılde çünkü. Bu olayda eşimle arkadası arasında sadece telefonda bir muhabbet olarak kalacaktı belkide.. Bizim tartışmalarımız bırıbırımızı ıhmal etmelerımız devam edecektı. Ama bunlar olmadı da daha farklı bir yoldayız.

Bence bu düşünce davranışı da yanlış.
Daha önceki mesajlarınızda da yazmıştınız.

demiştiniz ki "artık hıc bır erkeği güvenım yok. Fırsatı gecen elıne değerlendırmek ıster "
burda da "Keşke bende fark edemeyen bayanlar arasında olsaydım, çoğu bu şekılde çünkü."

diyerek kendinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz.sanki burda sizi eleştiren,nasıl hazmediyorsun diyen
bayanlar da aldatılıyor ama haberleri yok,her erkek yapar,
bizim kocalarımızın da eline böyle fırsat geçse değerlendirmek ister
ama sizin farkınız bundan haberinizin olması gibi bir ima çıkıyor.
bu şekilde düşünmekte pek sağlıklı değil aslında, nasıl olsa her erkek yapar düşüncesiyle
eşinizin yaptığı davranışı normal çıkartıyorsunuz.

Son düzenleme:
bence bu düşünce davranışı da yanlış.
Daha önceki mesajlarınızda da yazmıştınız.

Demiştiniz ki "artık hıc bır erkeği güvenım yok. Fırsatı gecen elıne değerlendırmek ıster "
burda da "keşke bende fark edemeyen bayanlar arasında olsaydım, çoğu bu şekılde çünkü."

diyerek kendinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz.sanki burda sizi eleştiren,nasıl hazmediyorsun diyen
bayanlar da aldatılıyor ama haberleri yok,her erkek yapar,
bizim kocalarımızın da eline böyle fırsat geçse değerlendirmek ister
ama sizin farkınız bundan haberinizin olması gibi bir ima çıkıyor.
Bu şekilde düşünmekte pek sağlıklı değil aslında, nasıl olsa her erkek yapar düşüncesiyle
eşinizin yaptığı davranışı normal çıkartıyorsunuz.

evet keşke fark etmeseydım,yada ona muhtac olduğum ıcın ayrılmasaydım yada çocugum ıcın devam deseydım, hiçbiri değil. Ona muhtac değilim maddı durumum ailem mesleğm var. Cocuğum yok, tek tutan sey sevgi ve bir sans daha ama ona değil ikimize. Işte bu en zoru bence. Her erkek yapar değil, her ınsan yapabilir ... şu hayatımızda olmalı, benım kocam aldatmaz! (hayır benım kocam aldatabılır ruhum bıle duymayabılır, ama bunu yapmasına ikimizde izin vermeyiz.) erkek içinde, ben karımı aldatmam tezi yerine aldatmak istemiyorum . Ben bu konu uzerıne tez yazmısım vaktı zamanında ıyı bır derece almışım, gel gelelımki bunu evlılığıme yansıtamadım duygusallık ele gecırdı . Evet aldatmak bşr sonuc sebeb değil, kadında erkekte gerıye dönup bakmalı. Ortada kurtarmaya değecek bir ilişki varsa tabiki.

evet keşke fark etmeseydım,yada ona muhtac olduğum ıcın ayrılmasaydım yada çocugum ıcın devam deseydım, hiçbiri değil. Ona muhtac değilim maddı durumum ailem mesleğm var. Cocuğum yok, tek tutan sey sevgi ve bir sans daha ama ona değil ikimize. Işte bu en zoru bence. Her erkek yapar değil, her ınsan yapabilir ... şu hayatımızda olmalı, benım kocam aldatmaz! (hayır benım kocam aldatabılır ruhum bıle duymayabılır, ama bunu yapmasına ikimizde izin vermeyiz.) erkek içinde, ben karımı aldatmam tezi yerine aldatmak istemiyorum . Ben bu konu uzerıne tez yazmısım vaktı zamanında ıyı bır derece almışım, gel gelelımki bunu evlılığıme yansıtamadım duygusallık ele gecırdı . Evet aldatmak bşr sonuc sebeb değil, kadında erkekte gerıye dönup bakmalı. Ortada kurtarmaya değecek bir ilişki varsa tabiki.

bence hiç böyle büyük konuşmayın,
muhtaç olursunuz ayrılamassınız,çocuğunuz olur,Allah korusun aldatır,çocuğum için devam ettim dersiniz.
size göre yaşadığınız en zoru.ama onlar içinde yaşadıkları sizin yaşadıklarınızdan daha zor.
babasız çocuk büyütmek hiç kolay değil.
dediğim gibi hiç büyük konuşmayın.

bence hiç böyle büyük konuşmayın,
muhtaç olursunuz ayrılamassınız,çocuğunuz olur,allah korusun aldatır,çocuğum için devam ettim dersiniz.
Size göre yaşadığınız en zoru.ama onlar içinde yaşadıkları sizin yaşadıklarınızdan daha zor.
Babasız çocuk büyütmek hiç kolay değil.
Dediğim gibi hiç büyük konuşmayın.

tabı rabbıme buyuk gelmesın ama suan benım ıcın dedğnz gbı en zoru . Siz böyle bırsey yasadınız mı?

tabı rabbıme buyuk gelmesın ama suan benım ıcın dedğnz gbı en zoru . Siz böyle bırsey yasadınız mı?

bildiğim ve hissettiğim kadarıyla yaşamadım.
yaşayan insana da ne ayrıl derim ne de ben olsam yerinde, ayrılırdım derim.
kınamak ve büyük konuşmamak gerekir.bu tarz şeylerden korkarım
böyle konuları konuşmayı da çok sevmem aslında.

bildiğim ve hissettiğim kadarıyla yaşamadım.
Yaşayan insana da ne ayrıl derim ne de ben olsam yerinde, ayrılırdım derim.
Kınamak ve büyük konuşmamak gerekir.bu tarz şeylerden korkarım
böyle konuları konuşmayı da çok sevmem aslında.

kadın hısseder , hıssetmemıssın arkadas ne guzel.. ınş bundan sonrada boyle devam eder, allah korkusu vicdan ve sadakat olsun kalplerde...............:34: Zor ınanın gıtmekte zor kalmakta

kadın hısseder , hıssetmemıssın arkadas ne guzel.. ınş bundan sonrada boyle devam eder, allah korkusu vicdan ve sadakat olsun kalplerde...............:34: Zor ınanın gıtmekte zor kalmakta

evet, gerçekten öyle ...

cnm senin işin daha zormuş..üzüldüm inan..erkekler neden elindekinin değerini bilemiyor ..sırf elinde oldugu için mi diyorum bazen..bence eşine elinden uçup gideceğini hissettir diycem ama hissettirmişsin zaten..çokta uzatma baba kalırsa..mesajı almış gibi görünüyor..bence ona çaktırmadan takip et artık çok boş bırakma ama ensesinde oldugunu bilmesin bunaltırsan o da başka sorunlara yol açar..
senin durumunda olsam ne yapardım hiç bilmiyorum sevince çok zor..aldatma yok caymış ama niyetlenmişte..acaba arkadaşına hava mı atmak istedi sadece.egosunu tatmin etmek istemiş olabilir..hani bende hala iş var bak diyerek..
cnm bu şansı vermişsiin beli ki ders almış sende arkana bakmamaya çalışıcaksın mecbur ama gözün üstünde olsun

cnm senin işin daha zormuş..üzüldüm inan..erkekler neden elindekinin değerini bilemiyor ..sırf elinde oldugu için mi diyorum bazen..bence eşine elinden uçup gideceğini hissettir diycem ama hissettirmişsin zaten..çokta uzatma baba kalırsa..mesajı almış gibi görünüyor..bence ona çaktırmadan takip et artık çok boş bırakma ama ensesinde oldugunu bilmesin bunaltırsan o da başka sorunlara yol açar..
Senin durumunda olsam ne yapardım hiç bilmiyorum sevince çok zor..aldatma yok caymış ama niyetlenmişte..acaba arkadaşına hava mı atmak istedi sadece.egosunu tatmin etmek istemiş olabilir..hani bende hala iş var bak diyerek..
Cnm bu şansı vermişsiin beli ki ders almış sende arkana bakmamaya çalışıcaksın mecbur ama gözün üstünde olsun

evet malesef ki öyle cnm. Eşim bna karsı hep anlayışlı oldu her ıstedğimi yaptı otrdğmz eve kadar ben sectım benı sevdı bılıyorum ama ıste son zamanlarda cok yıprattık oda boyle bır boşluğa düşmüş. Arkasaına hava atmak ıcın olduğunu düşünmüyorum :14::14: Yazıklar olsun ki.... Hıc böyle bırseyyle karsılaşmadım çok dıkkatlydm ama allah cıkardı karsıma ıste. Blmyrm belkıde yasamamız gerekıyordu.şimdi eskıye dönduk kavgalar bıttı fln, ama kalbım hala acıyor:((( o bnm en yakın dostum sevglmdı. Eşimdi ınankı ölümle aynı acı bıle değilmiş, daha ağır. :50: şimdi önümüze bakıyoruz dedğin gbı.. Unutmak zor alışmak bakii...............

evet malesef ki öyle cnm. Eşim bna karsı hep anlayışlı oldu her ıstedğimi yaptı otrdğmz eve kadar ben sectım benı sevdı bılıyorum ama ıste son zamanlarda cok yıprattık oda boyle bır boşluğa düşmüş. Arkasaına hava atmak ıcın olduğunu düşünmüyorum :14::14: Yazıklar olsun ki.... Hıc böyle bırseyyle karsılaşmadım çok dıkkatlydm ama allah cıkardı karsıma ıste. Blmyrm belkıde yasamamız gerekıyordu.şimdi eskıye dönduk kavgalar bıttı fln, ama kalbım hala acıyor:((( o bnm en yakın dostum sevglmdı. Eşimdi ınankı ölümle aynı acı bıle değilmiş, daha ağır. :50: şimdi önümüze bakıyoruz dedğin gbı.. Unutmak zor alışmak bakii...............

cnm öncelikle ölümden falan bahsetme allah korusun insan başına böyle şeyler geldiğinde hiç atlatamayacak üstesinden gelemeyecekmiş gi olur tahmin ediyorum ama öyle olmadığınıda çevremde görüyorum bu ağırlık zmanla hafifiler ama tabi o şüphe de malesef içinde bi yerde saklı duracak..bu süreçte eşine çok iş düşüyo..seni seviyorsa ki sevdiğini düşünüyorum elinden geleni yapacak bak gör..
birde sen yanındasın..eşini cinsel açıdan mutlu et..cinsellik düşünücek enerjisi kalmasın..en önemlisi bu

cnm öncelikle ölümden falan bahsetme allah korusun insan başına böyle şeyler geldiğinde hiç atlatamayacak üstesinden gelemeyecekmiş gi olur tahmin ediyorum ama öyle olmadığınıda çevremde görüyorum bu ağırlık zmanla hafifiler ama tabi o şüphe de malesef içinde bi yerde saklı duracak..bu süreçte eşine çok iş düşüyo..seni seviyorsa ki sevdiğini düşünüyorum elinden geleni yapacak bak gör..
Birde sen yanındasın..eşini cinsel açıdan mutlu et..cinsellik düşünücek enerjisi kalmasın..en önemlisi bu

o konuda ılk başta evet malesef vajınusmus yasadık ama ten uyumumuz gercekten cok ıyıydı. Uyurken benım elimi tutar bu nekadar ozel bırsey , vajınusmus gectı şimdi çook daha ıyıyız.:1: Elinden gelenı yapıyor evet, bu süreçte onun annesı bnm yanımda çok oldu oğluna kızdı bnm ayaklarıma kapandı affet dıye ılerısı olmamış kızım affet dıye, valla annesinn yaşlarına dayanamadım :(( bnm annem zaten hep yanımdaydı ama kayınvalıdemde anne gıbı durdu oğluna karşı bızıde kaybettın dedı ezgı yoksa bızıde sil dedi. Babası duysa yada bnm babam emın ol çok kötü olurdu üstünü kapattık böylece :((

o konuda ılk başta evet malesef vajınusmus yasadık ama ten uyumumuz gercekten cok ıyıydı. Uyurken benım elimi tutar bu nekadar ozel bırsey , vajınusmus gectı şimdi çook daha ıyıyız.:1: Elinden gelenı yapıyor evet, bu süreçte onun annesı bnm yanımda çok oldu oğluna kızdı bnm ayaklarıma kapandı affet dıye ılerısı olmamış kızım affet dıye, valla annesinn yaşlarına dayanamadım :(( bnm annem zaten hep yanımdaydı ama kayınvalıdemde anne gıbı durdu oğluna karşı bızıde kaybettın dedı ezgı yoksa bızıde sil dedi. Babası duysa yada bnm babam emın ol çok kötü olurdu üstünü kapattık böylece :((

ne kadar şanslısın cnm kayınvalideden yana..allah bozmasın..işte böyle annelerde var..bize denk gelmedi..öncelikle o kadını hiç üzme derim sana belli ki herzman destek çıkıcak..eşine gelincesağlu sollu bi atar yapmıssınız annesininde senin yanında olması çok güzel sana sevgisini perçinler..evt böyle bi tablo varken herşeyi bırakıp gitmek zor olur..dediğim gibi gerekirse eşini yorgun gönder işe..:)gün içinde mesaj çekebilirsin seni özledim baş başa olmak istiyorum vs..aklında senden başkası olmaz ..akşam eve gelmenin derdine düşer emin ol

Canım öncelikle hakkında herşeyin hayırlısı olmasını dilerim. Ama eşine şunu sorar mısın. Aynı şeyi yapan sen olsaydın, gözyaşlarınla, yalvarmalarınla.. Aile terapistine gtimenizle geçer miymiş acısı. O ne yaparmış böyle bir davranış karşısında... Bunun cevabını sana samimi olarak vermeli..

canım öncelikle hakkında herşeyin hayırlısı olmasını dilerim. Ama eşine şunu sorar mısın. Aynı şeyi yapan sen olsaydın, gözyaşlarınla, yalvarmalarınla.. Aile terapistine gtimenizle geçer miymiş acısı. O ne yaparmış böyle bir davranış karşısında... Bunun cevabını sana samimi olarak vermeli..

bılmıyorum sordum eğer benm gbıyse o anlık kötü ruh halındeysen ve geri dödndüysen affederdim dedi ama :44:

ne kadar şanslısın cnm kayınvalideden yana..allah bozmasın..işte böyle annelerde var..bize denk gelmedi..öncelikle o kadını hiç üzme derim sana belli ki herzman destek çıkıcak..eşine gelincesağlu sollu bi atar yapmıssınız annesininde senin yanında olması çok güzel sana sevgisini perçinler..evt böyle bi tablo varken herşeyi bırakıp gitmek zor olur..dediğim gibi gerekirse eşini yorgun gönder işe..:)gün içinde mesaj çekebilirsin seni özledim baş başa olmak istiyorum vs..aklında senden başkası olmaz ..akşam eve gelmenin derdine düşer emin ol

:1::1: Evet. O konuda gercekten benı sever sayar sevgısını sadece sözcuklerle göstermez eşim, zaten ınanamadım ılgısız fln olsa anlarımda demekkı yasamam ıkımızınde sılkelenmesı gerekıyormus burdakı bazı arkadaslar kendımı avuttuğumu düşünedebılır, ama gercekten psikolojık danışman ılışkınıze farklı gözle bakmayı öğretiyor ve ıkı tarafta hataları anlayıp neden değil sonuç olduğunu kabul ediyorsun. Emily umarım kayınvalıdenle aran duzelır oda zor emınım... :((( eşinlede tabıkı ıns bırdaha sıkıntı yasamazsın ve lütfn boşanma kelımesını sık sık tüketmeyın çok zedeler ve değerini yitirir

:1::1: Evet. O konuda gercekten benı sever sayar sevgısını sadece sözcuklerle göstermez eşim, zaten ınanamadım ılgısız fln olsa anlarımda demekkı yasamam ıkımızınde sılkelenmesı gerekıyormus burdakı bazı arkadaslar kendımı avuttuğumu düşünedebılır, ama gercekten psikolojık danışman ılışkınıze farklı gözle bakmayı öğretiyor ve ıkı tarafta hataları anlayıp neden değil sonuç olduğunu kabul ediyorsun. Emily umarım kayınvalıdenle aran duzelır oda zor emınım... :((( eşinlede tabıkı ıns bırdaha sıkıntı yasamazsın ve lütfn boşanma kelımesını sık sık tüketmeyın çok zedeler ve değerini yitirir

cnm her şerde vardır bir hayır derler..inş bundan sonra herşey gönlünüzce olur..huzurlu bir yuvanız olur birde bebekle perçinlersiniz inşallah..iyi
dileklerin için teşekkürederim cnm ama kayınvalidemle aramın düzelmesi diye birşey yok..ben uzak olmak durumundayım ona..anlatsam hak verirdin o kadar zor şeyelr yaşadım ki..
evt cnm boşanma lafı çok tehlikeli kızgınlıklada olsa söylenmemeli..zaten son zamanlarda artık teleffuz etmiyoruz..nazar değmesin..akıllandık gibi o konuda..

Sevdigim bir laf var, "Guven ruh gibidir, ciktigi bedene bir daha girmez" diye..

en basinda telefonundaki mesajlari kontrol mu etmistiniz? oyleyse guven sizden daha onceleri cikmis sanki?

sevdigim bir laf var, "guven ruh gibidir, ciktigi bedene bir daha girmez" diye..

En basinda telefonundaki mesajlari kontrol mu etmistiniz? Oyleyse guven sizden daha onceleri cikmis sanki?

mrb, telefonuna baktım ama karıstırmak amaclı değildi, bır kaç şey vardı onlara bakmam lazmdı eşimde bılıyordu. Ama tabı sılmeyı unutmus saf...

mrb, telefonuna baktım ama karıstırmak amaclı değildi, bır kaç şey vardı onlara bakmam lazmdı eşimde bılıyordu. Ama tabı sılmeyı unutmus saf...

cok sinir bozucu gercekten..kontrol mu etmistiniz diye sordum cunku insan genelde satir aralarini okuyarak hissediyor karsisindakine ne kadar guvenebilecegini. ornegin ben bir iliskide kontrol ihtiyaci duyduysam mutlaka o adamda bi terslik vardir ve zaten hayir da gelmemistir o iliskiden sonunda.

esinizi tanimiyorum tabii ama bana kalirsa cozumsuz degil, zamanla iciniz soguyabilir bir nebze. tabii hep bir ic kemirtisiyle yasamayi goze almak lazim. bir tarafiniz da buyuk ihtimal hic affetmeyecek ama bununla yasamayi ogreneceksiniz evliligi devam ettirmek istiyorsaniz. sabir dilerim..

Back
X