Evlilik ile ilgili bazı endişelerim var =(

aman gözüme güzel gözüksün yeter hiç titiz değilim ötle topla sil yeter ne yapıyım bıkıyorum ya evin içinde...Siz bunları yapabiliyorsanız yapın ama hayatda böyle geçmiyor ya yazık etmeyin kendinize...Ben bazen güzelce hevesle düzenliyorum azıcık bir yer dağılsın eşim şurayıda ne zamndır yapmadın diyo gelde çıldırma o yüzden en iyisi yapmamak :)

can-ı gönüldenn katlıyorummmmm aynennnnn aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kolay gelsin canım bu kadar şeyi alt edip bide eşinle ilgilenip hele bide çocuklrla başa çıkabiliyosn pess derim ama bencede bu takıntından kurtulmaya çalış bu kadar temizliğe emin ol madalya takmayacaklar sana insanoğlu kusur bulmada ustadır,erkeklerde evi b..k ötürmediği takdirde biraz düzen vs.yeter onlara,emin ol eşin aman benim hanım ne kadar titiz şöyle temiz böyle düzenli diye övünmek yerine onunla paylaştığın her saniyenin önemini hissedecek..eğer bunları aşmazsan evlendiğinde ilk açacağın konulardan biri eşim bana karşı ilgisiz vs gibi bişi olur gibi geldi bana..
Biz seni kırmaya çalışmıyoruz emin ol düzelmen için yazıyoruz bunları hayat ev evlilik senin maddelediğin şeyler değil..

Kalk sen yap diceksin Bir şey bilmeden her şeye karışmaları yok mu
Bir de hiçbir şey yapmadan başımda bekliyor biliyormuş gibi yorum yapıyor bazen ben de o zaman çıldırıyorum

Hayatta haftada bir cam silmem
Çok abartma bence, evin düzeni bir şekilde sağlanıyor. Dert edilecek bişey değil. Dediğin gibi aldığın şeyi yerine koy, haftada bir güzel bir temizlik yap yeter.
Gardrop ne kadar ütülesen de dağılıyor canım. Ben eşimin tarafını özene bezene hazırlarım, bir tişört alır her şey yere iner Gardrop da en az haftada bir yeniden düzenlenmeli. Mutfak, wc ve banyo çok titizlik isteyen bölümler. Dikkat etmen gerekenler bunlar şimdilik

Bende istemiyorum böyle takıntılı olmak inanın ama elimde olan bişey değil ya yapamazsam beceremezsem diye korku girdi içime

aman be canım senin tek korkun bu olsun. sen evliliğe psikolojik olarak hazırsan yemekti, temizlikti teferruat bence. hem anlattığına göre gayet de yaparsın. bence en zoru o sorumluluk altına girmeye psikolojik olarak hazır olmak

Bana da sen iyice saldın kendini diyor

artist ya :) kız evlenmeden evlilik danışmanı olacaksın bu gidişle annem sen umutsuz kk kadınlarıyla fazla takılma korkuyorum senin akibetin için , ya bizi göre göre erkeklerden soğuyacaksın :) söylediklerinden katıldıklarımda var malesef kuzum öyle olmuyor işte dediklerimde, mesela işte aynen öyle periyodik olarak temizlemen gerekiyor evi, benim eşim temizlik yapacak mümkün değil, şehvet malesef temizlik yaparken onlara sökmüyor, en azından benimkine sökmez :) sen erkek olsan iyi olurmuş bizde seni alırdıkta şu odun eşlerimizden kurtulurduk :))

haftada bir cam silmek ömrüm tükenir benim her hafta cam sileceğim diye birde sırf salonda 6 pencere var düşün yani
gençliğini yaşa evlendiğinde keyfini çıkar derim ben canım.

bu temizliğe ne can,ne para ne koca dayanır...
ve unutma bu yaşında bunları yaparsan en fazla 40 ından sonra hastanelerden çıkamassın benden söylemedi....
bitlenmeyecek,kokmayacak kadar temizle evini yeter,bu güzelim yaşlarını temizlik yaparak geçirme....

iyi iyi maaşallah, gercekten cok tıtızsın ama bır de su var tabıı, bu kadar hassasıyete gore ınsallah evlenecegın ınsan da bunlara uyar, arkandan dagıtmaz da sınırlerını bozmassın , cunku bu kadar ozene ozensız bırı delı gıbı rahatsızlık verır

ben bunların hepsini yapsam ölürüm!

Evlilik diyince aklına sadece temizlik geliyor ve tüm bunları sadece kendin yapmayı planlıyorsun.

Evlendikten sonra da ah keşke eşimi de iş yapmaya alıştırsaydım der vahlanırsın.

Her işi sen yapma benden söylemesi :)

işte benim evimmm bööleeeeeeee , eşimde bööleeeeee rahattım şimdi sizden duyunca iice rahatladım normalmiş meğerr mutlu olalım yeterrr, e tabi temizde olcaz ama zevkle.. dertle deill

ben bunların hepsini yapsam ölürüm!

22 yaşında evlenip bunları yapmaya başlarsa 40 lı yaşlarını düşünemiyorum,gerçekten insan tükenir.zaten evlilik temizlikten ibaret değil ki.

zaten her hafta cam silmeyi okuduktan sonra kendimi düşündüm sonra nefes alamadım bi an

Hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri temizlik takıntısıdır. Yahu ömrünüzü temizliğe adamayın ne gerek var? Temiz olun ama takıntı yapmayın. Benim kuzenim böyle takıntılı yazlığa gidiyorlar. Kız temizlik yapmaktan denize gidemiyor. Yok bugün süpüreyim yok bugün halı yıkayım. Sandalyeleri ovayım. Kız denize girmeden evine dönüyor. Hele evde gecenin köründe temizlik yapıyor. Neden mi? Çünkü onlar bir başkasının evine gittiği zaman ay şurası pisti ay tozluydu diye arkasından dedikodu yapıyorlar. Eee onlarında evine gelindiğinde aynı şeylerin arkalarından konuşulmasından korkuyorlar. Kız sezeryanla doğum yaptığının ertesi günü ev süpürdü. Anneme de çok kızarım birisi bir yere çağırır gezmeye. Olmaz der bugün şurayı temizlerim. Ya git işte yarın yaparız derim. Yok gitmez. Evde temizlik yapar. Git gez işte dünyaya bir kere geliyorsun. Valla ben o kadar takıntılı olamam. Ben önce keyfime bakarım. Arkamdan dedikodumu yapacak olan hiç gelmesin evime daha iyi.

allahım düşündüğünüz şeye bakın yahu evinizde suan nasılsanız ozamanda düzeninizi kuruyosunuz neyin nezaman yapılacağını öğreniyosunuz.ben başkalarının sizin hakkında pismi demelerine neden takısıyosunuz çokta tırt deyin geçin benim karnımı başkaları doyurmuyor malesef.
bu arada bugünlerde en çok sevdiğim cümleyi yazmak isterim başkaları neder kaygısından rabbim neder kaygısına daha erişemedik

sen şuan evlenmeden sorumluluğun farkındasın, bence olur senden ,çoğu genç kızımız yemek yapamamada ,övünüyor ne dlye evleniyorlar yemek yok,temizlik yok, kahvaltı hazırlama yok aşkta zaten hemen bitlyor böyle kızlar evlenmesin ,sanıyorlar makyajla adamın midesi doyacak bence sen doğru yoldasın fedakarlık yapmak istemeyen bence eclenmesin anasının evinde kalsın

Sizin sanki evlilikle ilgili değil de temizlikle ilgili endişeleriniz var. Lavabolar, elektrik süpürgeleri falan...

Eş bunun neresinde?

Eğer eşiniz sizin gibi düşünmezse her gün camasır suyuyla ovaladığınız lavabolara kapağı kaldırmadan kücük abdestini yapar, siz de küfrede ede temizlikten soğursunuz. Bilmem anlatabiliyor muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…