- Konu Sahibi prenses_fiyona
-
can-ı gönüldenn katlıyorummmmm aynennnnn aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnncanım benim neden milletin ne düşüneceğini kendine dert ediyorsun ki?
Millet bu,el...türk adetlerine göre onlar her zaman konuşur =))
elalem ne der?/ millet görürse ayıp olur/ hep milleti kınardım/milletin çocuğu şöyle böyle...
Bi konuda ağızlarını kapatsan başka konuda konuşurlar
o yüzden atmaya çalış bu düşünceleri...
Bu arada ukalalık olarak anlama lütfen,bende de vardı ordan biliyorum.sende anksiyite bozukluğu var gibi..bence bi gün mhrs'den randevu al da bi psikiyatrla konuş.inan tedavi sonrasında daha mutlu bi insan olacaksın...
Ayrıca ev yahu bu.dağılacak da toparlanacak da...temizlik robotu değilsiniz ya,niye ömrünüzü evi temizlemeye adayasınız???
Otelde housekeeping değilsiniz ya periyodik olarak aynı temizlikleri yapmak zorunda olasınız.ev gözünüze pis göründüğünde temizlersiniz..hatta verirsiniz eşinizin eline de bi vileda beraber oynaşa oynaşa temizlersiniz evinizi:)
herşey temizlik demek değildir,iyi eş demek de titiz eş demek değildir.
Daha önemli şeyler olduğunu düşünüyorum ben evlilikte.
Yani ben erkek olsam hergün temiz bi eve girmekten ziyade hergün güleryüzüyle kapıyı açan,neşesiyle yorgunluumu alan,öpmeden evden çıkmayan,cilveli,hesap kitaptan anlayan,dert dinleyen,akıl danışabileceğim,siyasi konularda tartışabileceğim,şefkatli,şehvetli...ne bileyim bu tarz şeyler ararım öncelikle.ev temizmiş,kirliymiş...amaaaan hangi erkek anlar ki böyle şeylerden,etraf dağınık olmasın yeter.
Bence gençliğinizi yaşayın,kendinizi geliştirecek şeyler bulun,gezin tozun
annenizin gün muhabbetlerinden de uzak durun ^^
aman gözüme güzel gözüksün yeter hiç titiz değilim ötle topla sil yeter ne yapıyım bıkıyorum ya evin içinde...Siz bunları yapabiliyorsanız yapın ama hayatda böyle geçmiyor ya yazık etmeyin kendinize...Ben bazen güzelce hevesle düzenliyorum azıcık bir yer dağılsın eşim şurayıda ne zamndır yapmadın diyo gelde çıldırma o yüzden en iyisi yapmamak :)
Bende istemiyorum böyle takıntılı olmak inanın ama elimde olan bişey değil ya yapamazsam beceremezsem diye korku girdi içime
aman gözüme güzel gözüksün yeter hiç titiz değilim ötle topla sil yeter ne yapıyım bıkıyorum ya evin içinde...Siz bunları yapabiliyorsanız yapın ama hayatda böyle geçmiyor ya yazık etmeyin kendinize...Ben bazen güzelce hevesle düzenliyorum azıcık bir yer dağılsın eşim şurayıda ne zamndır yapmadın diyo gelde çıldırma o yüzden en iyisi yapmamak :)
canım benim neden milletin ne düşüneceğini kendine dert ediyorsun ki?
millet bu,el...Türk adetlerine göre onlar her zaman konuşur =))
elalem ne der?/ millet görürse ayıp olur/ hep milleti kınardım/milletin çocuğu şöyle böyle...
bi konuda ağızlarını kapatsan başka konuda konuşurlar
bu arada ukalalık olarak anlama lütfen,bende de vardı ordan biliyorum.Sende anksiyite bozukluğu var gibi..Bence bi gün mhrs'den randevu al da bi psikiyatrla konuş.İnan tedavi sonrasında daha mutlu bi insan olacaksın...
ayrıca ev yahu bu.Dağılacak da toparlanacak da...Temizlik robotu değilsiniz ya,niye ömrünüzü evi temizlemeye adayasınız???
Otelde housekeeping değilsiniz ya periyodik olarak aynı temizlikleri yapmak zorunda olasınız.Ev gözünüze pis göründüğünde temizlersiniz..hatta verirsiniz eşinizin eline de bi vileda beraber oynaşa oynaşa temizlersiniz evinizi:)
Herşey temizlik demek değildir,iyi eş demek de titiz eş demek değildir.
daha önemli şeyler olduğunu düşünüyorum ben evlilikte.
Yani ben erkek olsam hergün temiz bi eve girmekten ziyade hergün güleryüzüyle kapıyı açan,neşesiyle yorgunluumu alan,öpmeden evden çıkmayan,cilveli,hesap kitaptan anlayan,dert dinleyen,akıl danışabileceğim,siyasi konularda tartışabileceğim,şefkatli,şehvetli...ne bileyim bu tarz şeyler ararım öncelikle.Ev temizmiş,kirliymiş...amaaaan hangi erkek anlar ki böyle şeylerden,etraf dağınık olmasın yeter.
Öncelikle herkese merhaba...
Ben 20 yaşındayım 2 yıl sonra evlenmeyi düşünüyorum ama ev düzeni ve temizlik konusunda endişelerim var. Çok düzenli ve titiz bir insanım bu konuda çok takıntılıyım ilerde biri arkamdan pasaklı pis evini çeviremiyor der diye çok korkuyorum düşünmekten uykularım kaçtı. Temizlikle ilgili düşündüğüm şeyleri sizinle paylaşmak istiyorum yılda 2 kez büyük temizlik yapılır yaz ve kış aylarına girerken halılar yıkamaya verilir , perdeler yıkanıp ütülenir , koltuklar silinir , badana yapılır , örtüler yıkanır ütülenir , yazlıklar kışlıklar değiştirilir ve her yer dip köşe güzelce temizlenir. Rutin olarakta haftada iki kez temizlik yapılır birincisinde camlar silinir , dolaplar düzenlenir , süpürge yapılır , toz alınır, yerler silinir. İkincisinde de çok derine inmeden süpürülür ve toz alınır tuvalet banyo 2 günde bir çamaşır suyuyla ovulur. Evi düzenli kullanırsam aldığımı aldığım yere koyarsam çok dağılmayacağını ve temizlik yaparken çok zorlanmayacağımı düşünüyorum bazı gözüme çarpan şeyleri büyük temizliği beklemeden yaparım mesela fırını çeker arkasını silerim gözüme batarsa perdeyi yıkarım . Ütü konusunda da her yıkadığım çamaşırı ütülemeden asla yerleştirmem böylece tüm kıyafetler hep ütülü olur. Okuyan herkese teşekkür ederim atladığım unuttuğum bişey var mı sizce bunları yaparsam düzenli temiz bir ev hanımı olabilir miyim ?
canım benim neden milletin ne düşüneceğini kendine dert ediyorsun ki?
millet bu,el...Türk adetlerine göre onlar her zaman konuşur =))
bi konuda ağızlarını kapatsan başka konuda konuşurlar
bu arada ukalalık olarak anlama lütfen,bende de vardı ordan biliyorum.Sende anksiyite bozukluğu var gibi..Bence bi gün mhrs'den randevu al da bi psikiyatrla konuş.İnan tedavi sonrasında daha mutlu bi insan olacaksın...
ayrıca ev yahu bu.Dağılacak da toparlanacak da...Temizlik robotu değilsiniz ya,niye ömrünüzü evi temizlemeye adayasınız???
Otelde housekeeping değilsiniz ya periyodik olarak aynı temizlikleri yapmak zorunda olasınız.Ev gözünüze pis göründüğünde temizlersiniz..hatta verirsiniz eşinizin eline de bi vileda beraber oynaşa oynaşa temizlersiniz evinizi:)
Herşey temizlik demek değildir,iyi eş demek de titiz eş demek değildir.
daha önemli şeyler olduğunu düşünüyorum ben evlilikte.
Yani ben erkek olsam hergün temiz bi eve girmekten ziyade hergün güleryüzüyle kapıyı açan,neşesiyle yorgunluumu alan,öpmeden evden çıkmayan,cilveli,hesap kitaptan anlayan,dert dinleyen,akıl danışabileceğim,siyasi konularda tartışabileceğim,şefkatli,şehvetli...ne bileyim bu tarz şeyler ararım öncelikle.Ev temizmiş,kirliymiş...amaaaan hangi erkek anlar ki böyle şeylerden,etraf dağınık olmasın yeter.
ben bunların hepsini yapsam ölürüm!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?