Evlilik ile ilgili bazı endişelerim var =(

biz sevgilimle seneye yaza evlilik düşünüyoruz ben de nasıl sevgilimin gönlünü yapıp her hafta en azından yarım gün her 15 günde de tam gün temizlikçi bayan alsam diye düşünüyorum :)) şimdiden gözümde büyüyo temizlik ütü... saolsun sevgilim çok anlayışlı biri... sen yorulup eskime yeterki tutarız düzenli bir bayan güvenilirinden diyor :)) ama içimden de sana helal olsun demekten kendimi alamadım... maşallah gerçekten çok titizsin arkadaşım... yine de sen bu temizlik takıntını biraz hafiflet ileride kendin vücudunu hırpalamaya başlayacaksın çünkü... herşeyin aşırısı zarar...

Evlilik ile ilgili diğer konuları aştım kafamda soru işareti yok da o yüzden sadece temizlik endişelerim kaldı geriye eşim ise tam hayatımın merkezinde 5 yıldır birlikteyiz ve o tarzda bir insan değil lavaboların kapaklarını kaldırması gerektiğini billir bilmem ben anlatabiliyor muyum ??

Bende okuyorum ama okudum diye evlendiğimde yemek yapmak ve temizlik yapmaktan gocunacak değilim ayrıca dantelden de nefret ederim evlenince de gitmek gezmek istediğimiz çok yer var sevgilimle temizlik yemek yapan evinle ilgilenen gezemez diye bişey yok

bence de doğru yolda okuluma devam edeyim iş bulayım kimseye muhtaç olmayayım diye düşüneceğine temizlikte eksiklerim var mı diye düşünüyor

hayatta bundan ibaret zaten kocayı mutlu etme yolları

Ben okuluma devam ediyorum ayrıca hayat bundan ibaret demedim zaten kaldıki tabiki eşimi mutlu edicem etmek için uğraşıcam mutsuz olmak için evlenmiyoruz

Teşekkürler tabiki kendimi hırpalamıycam benim sağlığımdan önemli değil işe girene kadar idare ederim olmadı sonra bende senin gibi güvenilir bir bayan tutarım :)

canım benim genç kızlığımda babam "ben senden korkuyorum çocuğunu koyduğun yeri bile bulamazsın"derdi.şimdi çalışan çocuklu bayan olmama rağmen arkadaşlarım tarafından temizlik düzen konusunda örnek gösterilirim.sen hayli hayli yaparsın...
yılda 2 perde yıkarım yılda bir halıları yıkamaya veririm haftada bir genel temizlik yaparım.cam halı koltuk için yardımcı kadın alırım arada.temizlikçi geleceğinde bir gün önceden dolaplarımın içlerini düzenlerim.temizlikçi yapar fırın altlarını falan.ütülerim birikir bazen onları bir odaya düzenli şekilde koyarım fırsat bulunca yaparım.
seninki biraz çok geldi bana ilerde çocuk olunca zor bu kadarını yapmak.eşine çocuğuna vakit ayırmak her şeyden önemlidir.her şeyi dört dörtlük yapıcam diye hayatı eşine zindan edenlerden olma.hiçbir erkek çok titizliği sevmez.
benim annem aynı anlattığın gibiydi.akşama kadar oturmazdı hep gergin hep sinirli olurdu buyüzden.arkadaşları dörtdörtlük evhanımı derlerdi.ama bize gerekli vakiti ayıramazdı hala söyleriz üzülür.
eşin eve geldiğinde güleryüz tatlı dil cilve ister.evişlerini yap ama bunları yapacak enerjin de kalsın.
inşallah çok mutlu yuva kurarsın öpüyorum

Bu dediklerin herkesin yaptığı şeyler.
Sen çok aşırı titiz falan değilsin yani.
O yüzden için rahat olsun kimse arkandan pasaklı demez.

Biraz abartmışsın sende benim canım pektir Allah güç versin yaparım illa da pahalı temizlik ürünleri almama gerek yok işimi de kocam evde yokken yaparım olur biter ve senin dediğin gibi olsa hasteneler tıklım tıklım 40 yaş üstü kadın dolu olurdu çünkü herkes yapıyor bunları ayrıca bitlenmeyecek kokmayacak kadar yap yeter ne ya pisliktenmi ölelim valla senin için rahat edecekse sen öyle yap kendi süsüne bakıp her yeri gezen ama evini bişey götüren kadınlardan olmak istemem...

Supersin arkadasim temiz insanlara hastayim.ben genel temizlik yapmiyorum hergun silip supurup vs yapiyorum bazen ortaligi evin durumuna gore dip kose!hergun aksam sabah wcleri temizliyorum camasir suyuyla.senin dedigin gibi gordukce de diger seyleri duzenler temizlersin.buzdolap olayida onemli tabii 15 gunde 1 genel arada da dokulen bisey varsa kontrol edip silmekte yarar var.benim icin temizlik spor gibi isleyen demir isildar!

Aaa bak tabi birde buzdolabı var onu yazmayı unutmusum :) Tabiki buzdolabıda 15 günde boşaltılıp havalandırılıp silinecek aradada çürüyen kokan varmı kontrol olacak

Bu dediklerin herkesin yaptığı şeyler.
Sen çok aşırı titiz falan değilsin yani.
O yüzden için rahat olsun kimse arkandan pasaklı demez.

yani siz de yılda 2 kere badana yapıyor 2 günde bir banyo tuvalet ovuyor haftada bir cam siliyor,dolaplarınızı düzeltiyorsunuz öylemi?
bizde bir anormallik var o zaman
tebrik ediyorum:))

yani siz de yılda 2 kere badana yapıyor 2 günde bir banyo tuvalet ovuyor haftada bir cam siliyor,dolaplarınızı düzeltiyorsunuz öylemi?
bizde bir anormallik var o zaman
tebrik ediyorum:))

yılda 2 kez badana yapılır demedi kimse büyük temizlik esnasında genel olan şeyleri yazdım illa her yıl olacak diye bişey yok dolap dağınıksa düzeltilir cam pisse silinir ben genel olarak yazdım illa her hafta şu olucak demedim aşağı yukarı bu şekilde bi düzen yeterli mi dedim

Abartıyorsunuz,hem de fazlasıyla...

''Erkekler temiz bir evden ziyade temiz bir eş ister,hatta sadece eş ister.''

Annem 23 yıllık ev hanımıdır ve evimiz çok da temizdir ama bu kadar da paralamayız kendimizi.

Ne alaka Allah aşkına ? Konu sahibi 20 yaşında,daha okulu bitmemiş,mesleği yok,siz de ne güzel akıl veriyorsunuz.

Önce meslek,önce iş...

Kimse ne açlıktan ölüyor,ne de pislikten boğuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…