- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
Şuan o farklı bir şehir de işinde bir sorun olduğunu düşünmüyorumEvde onun sevdiği yemeklerle bi sofra kurun konuşun herşeyi siz onun karısısınız ona açık olmalısınız.
Ne iş yapıyor eşiniz. Belki sorun var işinde
eşimde sordum neden ayrılmak istiyorsun dedim saçma sapan şeyler yüzünden dedi ben çok içine kapanık çok sessiz birisiyim eşim ile konuşmuyordum evdeyken ben eşim ile konuşmadim için eşim en yakındaki akraba ile konuşsa bile neden benim ile konuşmuyorsun diye sorun çıkıyordu
Ama onu çözüm de söyledim psikolojik gidecem dedim
Geldiğinde yapın konuşun sorunlarınızıŞuan o farklı bir şehir de işinde bir sorun olduğunu düşünmüyorum
Hayır randevu almadım bu ay alcam 1 buçuk ay içinde cevap dilekçe gelcemis ben tek gidersem bulamam ablam ile gidecem çünkü
7 ay? Çocuk?Hayır hayatımda birsi çok ben çok içine kapanık birisiyim eşim ile düzgün konuşmadım yaşamadım şehire alışamadım ve çocuk olmuyordu ve eşimi kendime bağlayamadim
7 ayda cocuk olmuyor a nasıl geldiniz yahu pessHayır hayatımda birsi çok ben çok içine kapanık birisiyim eşim ile düzgün konuşmadım yaşamadım şehire alışamadım ve çocuk olmuyordu ve eşimi kendime bağlayamadim
sevgilim değil eşim bir yuva yıkmak bu kadar kolay değilBeni istemeyeni ben hiccc istemem uğurlar ola
Nerelisiniz acaba?Ama onu çözüm de söyledim psikolojik gidecem dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?