Evlilik ilgili sorun

Evde onun sevdiği yemeklerle bi sofra kurun konuşun herşeyi siz onun karısısınız ona açık olmalısınız.
Ne iş yapıyor eşiniz. Belki sorun var işinde

Ama bunlar küçük sorunlar değil ki. İçinize kapanık biri olabilirsiniz, ama evde bile konuşmuyorsaniz bu yaninizda olan insan için cok zor. Heleki sonradan bu yüzden kavga çıkartıyorsaniz. Bu içinize kapanık olmanızın sebebleri vardır elbet, ama iliskinize zararı olmuş

Hayır randevu almadım bu ay alcam 1 buçuk ay içinde cevap dilekçe gelcemis ben tek gidersem bulamam ablam ile gidecem çünkü

Canım suç sende boşanalım denirmi hiç şu boşanma lafını ağzına dahi alma bence alttan alarak işe başla onu ne kadar çok sevdiğini soyle sonra sakin kafayla doktora git 7 ay Nedir ilişki bence çocuk yüzünden yıpranmış şimdiden Allah yardımcın olsun

Şuan o farklı bir şehir de işinde bir sorun olduğunu düşünmüyorum
Geldiğinde yapın konuşun sorunlarınızı
Ya bazı erkekler zor şartlar altında çalışıyorsa sabırsız ve aksi olabiliyorlar ondan dedim

Hayır randevu almadım bu ay alcam 1 buçuk ay içinde cevap dilekçe gelcemis ben tek gidersem bulamam ablam ile gidecem çünkü

Esinize karşı samimi görünmek istiyorsanız fazla uzatmadan randevu alın. Ablaniz olmadanda gitmeyi öğrenmeniz lazım. Evliliginiz de galiba zannettiğiniz kadar basit sebeblerden problemler oluşmadı. Esinize gerçekten birseylerin değişebileceğini gösteremezseniz evliligi kurtarmaya şansınız olmaz. Burda tek sorunu olan sizsiniz demiyorum.esinuzin de hatasi vardır, ama ne olursa olsun bu icinize kapanik olmanız icin destek alin.insallah barisirsiniz.

Çok üzücü.. hata senin biliyorsun bide seviyosun eşin seni sinir etti diye neden boşanmak istediğini söyledin bı çare bulacağına yangına körükle gitmişsin bu karardan sonra eşin tamamen senden umudunu kesmiştir... Ama dua ett Allah sizi birbirinize bağlasin inşallah

Yuvayı sadece çocuk doğurarak kurtarabileceğinizi düşünmeniz çok yanlış. Boşanma lafları şimdiden geçmeye başladıysa hiç zorlamayın. Sonra çocuklu ama mutsuz, çocuk yüzünden boşanmak istemeyen başlıklarımız oluverir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…