Evlilik ilgili sorun

Tabii hayır sevgiliken konuşuyordum aynı evin de olunca hergün gördün için konuşabiliriz ki siz evilmisin

Hayır hayatımda birsi çok ben çok içine kapanık birisiyim eşim ile düzgün konuşmadım yaşamadım şehire alışamadım ve çocuk olmuyordu ve eşimi kendime bağlayamadim
İlla cocuk olumca o eş sana bağlancaksa hiç bağlanmasın

7 ay cocuk olup olmayacagını anlamak için cok kısa bir süre bence bu bir bahane olabilir. Sanırım eşin evlilikte aradığını bulamamış hayal ettiği gibi olmamış ve evliliğin ilk aylarında çok yaşanan bir durum bu. Hemen dava açmak, cocuk yapmak bu kdr kisa bir surede cok hizli kararlar vermissiniz . Esine hislerini samimi bir sekilde yazmani tavsiye ederim bazen konusmaktan daha etkili.

7 ay cocuk olup olmayacagını anlamak için cok kısa bir süre bence bu bir bahane olabilir. Sanırım eşin evlilikte aradığını bulamamış hayal ettiği gibi olmamış ve evliliğin ilk aylarında çok yaşanan bir durum bu. Hemen dava açmak, cocuk yapmak bu kdr kisa bir surede cok hizli kararlar vermissiniz . Esine hislerini samimi bir sekilde yazmani tavsiye ederim bazen konusmaktan daha etkili.

Bunu eşinize de söylediniz mi?
Alın karşınıza öfkeyle söyledim vs diyin . Erkek kadın fark etmez bu herkese ders olsun karşınızdakini üzmek sinirlendirmek için seni sevmiyorum, ayrılalım vs cümleleri kurmayın

O benim se
sevgilim değil eşim bir yuva yıkmak bu kadar kolay değil
Haklisin ama 7ayda bu hale gelmişseniz 7 yılda ne hale gelirsiniz düşünsene yazık değil mi sana da ortada bi çocuk olsa bu kadar kolay ve rahat tabiki konuşmam konuşamam ama hep böyle devam eder mi sence

Bunun altında yatan başka sorunlar olabilir başka kadın yok demişsiniz ama nasıl bu kadar emin oluyorsunuz iş bu aşamaya gelmiş çözüm arıyorsanız inşallah bu noktadan sonra bi mucize olabilir seviyorsanız hatalarınızın farkındaysanız Aşkta gurur olmaz konuşarak çözülmeyecek sorun yoktur dürüstçe konuşup bi şans isteyin sıkıntılarınızı söyleyin sevdiğinizi bi şekilde ispatlayın umarım düzelir

Haklisin ama 7ayda bu hale gelmişseniz 7 yılda ne hale gelirsiniz düşünsene yazık değil mi sana da ortada bi çocuk olsa bu kadar kolay ve rahat tabiki konuşmam konuşamam ama hep böyle devam eder mi sence
Ben Altan alırsam konuşursam herşey farklı olurdu o çocuklar çok seviyor ben de aynı şekilde benim de sorundan birisi çocuk fazla kıskançlık yaptım

Ben farkındayım hatalıyım

Kadın meselesı olsa adam neden evlensın kı sadece 7 aylık evlı. Bence esınız sızı bu evlılıge ısteksız gordugu ıcın sıze bosanalım mutlu degılsın gıbı goruyor demek. Evlılıge baglamadım cocuk olmadı demek ıcınde cok erken degıl mı? Bence esınızı evlılıge ıkna edın kımse 7 ay sonra bosanayım dıye evlenmez. Evlılıgınıze yazık etmeyın.

Aynen öyle bende öyle düşünüyorum

Daha 7 ayda adam bu hale geldiyse bence de boşanın. 7 ayda soğuyup boşanmak isteyen adam 50 sene yanınızda durur mu hiç? Çoluk çocuk olunca gideceğine şimdi gitsin. Bırakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…