Bazen susarak da anlaşılabilir.Tabii hayır sevgiliken konuşuyordum aynı evin de olunca hergün gördün için konuşabiliriz ki siz evilmisin
Sen evlence susarak anlaşirsinBazen susarak da anlaşılabilir.
İlla cocuk olumca o eş sana bağlancaksa hiç bağlanmasınHayır hayatımda birsi çok ben çok içine kapanık birisiyim eşim ile düzgün konuşmadım yaşamadım şehire alışamadım ve çocuk olmuyordu ve eşimi kendime bağlayamadim
Merhaba arkadaşlar bir derdim var eşim artık bana güvenmedin ve artık beni sevmedin söylüyor 7 aylık evliyiz ve benim ile mutlu olmadın söylüyor ve çok sinirlenmişdim ben boşanmak istiyorum dedim şuan boşanma davası açtık ben eşimi çok seviyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bunu eşinize de söylediniz mi?Merhaba arkadaşlar bir derdim var eşim artık bana güvenmedin ve artık beni sevmedin söylüyor 7 aylık evliyiz ve benim ile mutlu olmadın söylüyor ve çok sinirlenmişdim ben boşanmak istiyorum dedim şuan boşanma davası açtık ben eşimi çok seviyorum yardımcı olursanız sevinirim
AY SENİN YORUMLAR BENİ ÖLDÜRECEKDaha 7 aylık evliyken bu evrelere nasıl geliyorsunuz ben anlamıyorum ki ?
Ben 7 ayda kocamın adını zor öğrendim
Nasıl hemen birbirinizi bu raddeye getiriyorsunuz?
Bu yorumu dikkate almani öneririm!Bence sizin sorununuz kendinizi ifade edememeniz, yazdıklarınızdan da anlaşılıyor. Yazdığınız gibi konuşuyorsanız iletişim kurabilmeniz zor. Kendinizi ifade edememekten kaynaklanan bir agresiflik de var sanki.
Haklisin ama 7ayda bu hale gelmişseniz 7 yılda ne hale gelirsiniz düşünsene yazık değil mi sana da ortada bi çocuk olsa bu kadar kolay ve rahat tabiki konuşmam konuşamam ama hep böyle devam eder mi senceO benim se
sevgilim değil eşim bir yuva yıkmak bu kadar kolay değil
Bunun altında yatan başka sorunlar olabilir başka kadın yok demişsiniz ama nasıl bu kadar emin oluyorsunuz iş bu aşamaya gelmiş çözüm arıyorsanız inşallah bu noktadan sonra bi mucize olabilir seviyorsanız hatalarınızın farkındaysanız Aşkta gurur olmaz konuşarak çözülmeyecek sorun yoktur dürüstçe konuşup bi şans isteyin sıkıntılarınızı söyleyin sevdiğinizi bi şekilde ispatlayın umarım düzelirMerhaba arkadaşlar bir derdim var eşim artık bana güvenmedin ve artık beni sevmedin söylüyor 7 aylık evliyiz ve benim ile mutlu olmadın söylüyor ve çok sinirlenmişdim ben boşanmak istiyorum dedim şuan boşanma davası açtık ben eşimi çok seviyorum yardımcı olursanız sevinirim
Ben Altan alırsam konuşursam herşey farklı olurdu o çocuklar çok seviyor ben de aynı şekilde benim de sorundan birisi çocuk fazla kıskançlık yaptımHaklisin ama 7ayda bu hale gelmişseniz 7 yılda ne hale gelirsiniz düşünsene yazık değil mi sana da ortada bi çocuk olsa bu kadar kolay ve rahat tabiki konuşmam konuşamam ama hep böyle devam eder mi sence
Ben farkındayım hatalıyımBunun altında yatan başka sorunlar olabilir başka kadın yok demişsiniz ama nasıl bu kadar emin oluyorsunuz iş bu aşamaya gelmiş çözüm arıyorsanız inşallah bu noktadan sonra bi mucize olabilir seviyorsanız hatalarınızın farkındaysanız Aşkta gurur olmaz konuşarak çözülmeyecek sorun yoktur dürüstçe konuşup bi şans isteyin sıkıntılarınızı söyleyin sevdiğinizi bi şekilde ispatlayın umarım düzelir
Aynen öyle bende öyle düşünüyorumKadın meselesı olsa adam neden evlensın kı sadece 7 aylık evlı. Bence esınız sızı bu evlılıge ısteksız gordugu ıcın sıze bosanalım mutlu degılsın gıbı goruyor demek. Evlılıge baglamadım cocuk olmadı demek ıcınde cok erken degıl mı? Bence esınızı evlılıge ıkna edın kımse 7 ay sonra bosanayım dıye evlenmez. Evlılıgınıze yazık etmeyın.
Sen evlence susarak anlaşirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?