26 yaşındayım
Aynı yaştayız. Belki de kısmetinizi siz bulmalısınız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26 yaşındayım
iişte yaşadıklarınız ve o güne kadar olan tercihlerinize bağlı olarak yol ayrımı ya da seçenek çıkıyo önünüze ona göre yeniden tercih yapıyosunuz. Yani nasibinizi belirleyen yine sizsiniz.Yol ayrimi dediniz ya
O yolun sayisi ve niteligi nasip oluyor.
Siz onlardan birini seciyorsunuz.
Ama verilenlerden seciyorsunuz
Bunun için çabaladım yarım kaldıAynı yaştayız. Belki de kısmetinizi siz bulmalısınız :)
iişte yaşadıklarınız ve o güne kadar olan tercihlerinize bağlı olarak yol ayrımı ya da seçenek çıkıyo önünüze ona göre yeniden tercih yapıyosunuz. Yani nasibinizi belirleyen yine sizsiniz.
Evet bazen kısmet olmuyor herhalde rast gitmiyor bişeyler kısmet buna denir herhaldeBazen cabalasak da ne kadar cabalasak da olmuyor tabi herkes yasadigina inaniyor.
Cok cabalayip evlenemeyen cunku hayatta o yonde tercihlerde de bulunsa elde edemeyen var.
Ornegin cok tedavi gorup hic cocuk sahibi olamayan evlat edinen insanlar da var gordum.
e bu da nasip işte. Herkesin bi sınavı var Allah kimine verir imtihan eder kimine vermez imtihan eder.Bazen cabalasak da ne kadar cabalasak da olmuyor tabi herkes yasadigina inaniyor.
Cok cabalayip evlenemeyen cunku hayatta o yonde tercihlerde de bulunsa elde edemeyen var.
Ornegin cok tedavi gorup hic cocuk sahibi olamayan evlat edinen insanlar da var gordum.
e bu da nasip işte. Herkesin bi sınavı var Allah kimine verir imtihan eder kimine vermez imtihan eder.
Hayır bu yanlış düşüncene bile saygı duyuyorum,kaldi ki evlenmeyen herkese daha fazla saygı duyuyorum, onlar dile getiriyor pişmanlığını bende merak ettiğim konuyu sormak istedim eğer öyle düşündüysen o senin şahsi fikrinDünyaya evlenmek için gelmiyoruz.Evlenmemek korkulacak bir şey değil.Herke sevdiği adamla onu seven adamla evlenmek ister . Ama bu kısmet olmamışsa da dünyanın sonu değil.
Bence teyzelerine ve halalarına hakaret ediyorsun.Ve dahası tüm evlenmeyen kadınlara.
Düşüncelerini değiştirmelisin.
merhaba kk nün değerli hanımları , benim ateyzelerim ve halalarım evli değil 4 tanesi yani ,sorun şu ki ailemden sürekli alay konusu oluyorum sende evlenmezsin kesin diye ,açıkçası ben çok üzülüyorum onların durumuna, ve öyle olmak istemiyorum , evlilik insanın elinde olan bişey mi ,kader mi bu konu cidden can sıkıntısı oldu benim için
Çok doğru akışına bırakmak lazım galibabence nasıp kısmet. şöyle dusunuyorum. suana kadar evlenmek ıstedım nıyetım vardı ama hoslandıgım ınsanların hıcbırı evlılık ıstemedı hatta benı terkedenler oldu. ee ben ıstıyorum evlılık ama olmuyor. demekkı secım degıl nasıp kısmet dıye dusunuyorum. suanda aılemde uzakta dogu bolgesıne atandım ve burda bırıyle tanıstım. (kaderde varmıs tanısmak) ılıskımız suan cok yenı. tabı hayırlısı ıse evlılık olsun dıyorum ılla evleneyım demıyorum burayı ayırmak gerek. evlenmek olmak ıcın evlenılmez.
Evet çok doğruCanım arayan bulur diyorum ayrıca belşi bir yaşı da geçirmemek lazım
Açıkçası eskiden aşk evliliği istiyordum ama şimdi işin içinde matıkta olmalı benceKonu sahibi evlenmekteki amaciniz nedir eger amac sirf evlenmekse mantik evliligi de yapabilir kolayca evlenebilirsiniz.
Ama amac sevdiginiz anlastiginiz biriyle evlilikse iste o zor bir yol ve nasip birazda.
Açıkçası eskiden aşk evliliği istiyordum ama şimdi işin içinde matıkta olmalı bence
Doğru galiba önce kendisiyle mutlu olmalı insan yoksa diğer türlü ne yapmakta boşBurada evlenemeyen veya sevgilisi olmayan yalniz insanlari okuduysan zaten onlar da ikisini bir arada istediklerinden yalnizlar cunku ikisini bir arada bulmak zor ve az bulunan bir sey bence ondan nasip de biraz nasibi olan kolay buluyor.
Cabalamak da gerekir fakat burada cok severek evlenenlerin nefretle bosandiklarini gorduk.
Hayatta bir seyi cok onemsemek merkeze koymak iyi olmuyor.Cunku hayal ettiklerimiz gercekte cok farkli olabilir bu sadece evlilik degil her konuda gecerli.
Hakkinizda hayirlisi olsunsiz etrafinizda gordugunuzden yasadiginizdan boylesiniz anliyorum ama cok abartmayin cok ozenilecek seyler degil sahip olmayinca o sey gozde buyuyor onemli olan insan olmak kendini yetistirmek.