- 17 Nisan 2024
- 84
- 1
- 6
- 27
- Konu Sahibi Mavigemici
-
Haklısınız gerçekten öyle oluyor teşekkür ederim yorumunuz içinAnladığım kadarıyla şu anda çalışmıyorsunuz ve hem KPSS hem işsizlik hem de hayatınızda ciddi birisinin olmaması sizi yıpratmış .Biraz insan boşluğa düşünce de bu tarz konulara daha çok sarabiliyor. Benim naçizane tavsiyem sınava odaklanın. Sınav sonrasında bir işe girin sonuçlar belli olana kadar yeni bir çevre edinir nasibiniz orada da arayabilirsiniz. Biraz yalnız kalmak boşta kalmak insanı böyle düşüncelere yöneltebiliyor
Teşekkür ederim dogru söylüyorsunuz26 yaş ne ki yahu etrafınızdakikere ben çıtırım bu yaşta evlenip ev işleriyle mi boğulayım diyip gülün geçin. İşinizle mesleğiniz ilgilenin. Sosyalleşin gezin tozun. 25 yaşında bir erkekten de evlilik adımı atmasını beklemeyin zaten.
Teşekkür ederim dogru söylüyorsunuz26 yaş ne ki yahu etrafınızdakikere ben çıtırım bu yaşta evlenip ev işleriyle mi boğulayım diyip gülün geçin. İşinizle mesleğiniz ilgilenin. Sosyalleşin gezin tozun. 25 yaşında bir erkekten de evlilik adımı atmasını beklemeyin zaten.
Amin teşekkür ederim evet herşey in hayırlısı26 yaz cok buyuk bir yas degilki.Sorun sizde degil cevrenizdekiler de bence.Kismetiniz ne zaman cikarsa o zaman.Siz bu kadar acele edince İyice sarpa sarar.Sevgi bir kriter degil karsinizdakini iyice tanimadan evlenmeyin.O evlenipte cok mutlu gorunenler varya yuzde 90' ı mutsuz eger sizin dediginiz gibi mutlu olsalardi bu formda 3 aylik 5 aylik evliyim bosaniyorum tarzi konular bu kadar olmazdi.Allah gonlunuze gore olani karsiniza cikarsin insallah
26 yaşındasınız kendinize gelin ya.gerçi 46 yaşında da olsanız kimse bu tarz düşünmemeli. Bence zaten salıp, olumlu bir şekilde hayatınızı yaşayamadığınız için istedikleriniz olmuyor.aklınızdan o kötü kötü konuşan iç sesi atmadan bu işler olmaz.iç huzur gerekiyor.hayata verdiğin enerji mucizevi birşey gerçekten.Kızlar napıcagımı bilemiyorum Allaha hep dua ettim nasibimdeki insanı karşıma çıkar diye ama hep istemediğim insanlar cıktı beğenemedim bazı şeyleri uymadı Bi yola girdim olmadı nişan yapacakken sorunlar cıktı karşı taraf herşeyi sorun yaptı yapıcı değil hep yıkıcı idiler ondan sonra zaten hep yarı yolda bırakıldım nasibim cıksın diye hep dua da ettim yaşımda geldi 26 yaşındayım çevremdeki insanların lafları dalga geçmeleri de yordu beni buraya içimi dökmek için geldim biri var 1 senedir ama o da evlilik konusu açmıyor hiç arada yazmıyor tekrar geliyor onunlayken mutluyum iyi davranıyor ama ciddi bişey demiyor hiç annem de biliyor onu nişan söz bişey yapmak istemiyor mu diyor ben mi diyim yap diye zorla olmaz ki diceksiniz seni yedekte tutuyor olabilir cünkü gidip geliyor ama sevmesem konuşmam görücü usulü de cıkıyor talip ama ailesiyle birlikte yaşayacak mış ve uzak yerler cıktı hep o yuzden olumsuz baktım annemde istemiyor uzak sen cok seçiyorsun diyorlar ama öyle istemiyorum napabilirim bu cocugu istiyorum ama en azından annesi ile tanıştırabilirdi benden 1 yaş küçük bu arada işi de var ben kpss ye giricem artık cok yoruldum çevreme bakıyorum sevdikleri ile evlenmiş mutlular bide ben sevdiğim nasip olmuyor anlamadım Allah tan umut kesilmez hayırlısı herşeyin ama insan yuvası olsun istiyor ailem de üzülüyor annem daha cok
Kız burada ki evlilikleri de mi hiç okumuyorsun. Hiç öyle toz pembe değil bu işler bide yaşın daha 26 sakın aceleyle yanlış kişilerle yanlış kararlar vermeKızlar napıcagımı bilemiyorum Allaha hep dua ettim nasibimdeki insanı karşıma çıkar diye ama hep istemediğim insanlar cıktı beğenemedim bazı şeyleri uymadı Bi yola girdim olmadı nişan yapacakken sorunlar cıktı karşı taraf herşeyi sorun yaptı yapıcı değil hep yıkıcı idiler ondan sonra zaten hep yarı yolda bırakıldım nasibim cıksın diye hep dua da ettim yaşımda geldi 26 yaşındayım çevremdeki insanların lafları dalga geçmeleri de yordu beni buraya içimi dökmek için geldim biri var 1 senedir ama o da evlilik konusu açmıyor hiç arada yazmıyor tekrar geliyor onunlayken mutluyum iyi davranıyor ama ciddi bişey demiyor hiç annem de biliyor onu nişan söz bişey yapmak istemiyor mu diyor ben mi diyim yap diye zorla olmaz ki diceksiniz seni yedekte tutuyor olabilir cünkü gidip geliyor ama sevmesem konuşmam görücü usulü de cıkıyor talip ama ailesiyle birlikte yaşayacak mış ve uzak yerler cıktı hep o yuzden olumsuz baktım annemde istemiyor uzak sen cok seçiyorsun diyorlar ama öyle istemiyorum napabilirim bu cocugu istiyorum ama en azından annesi ile tanıştırabilirdi benden 1 yaş küçük bu arada işi de var ben kpss ye giricem artık cok yoruldum çevreme bakıyorum sevdikleri ile evlenmiş mutlular bide ben sevdiğim nasip olmuyor anlamadım Allah tan umut kesilmez hayırlısı herşeyin ama insan yuvası olsun istiyor ailem de üzülüyor annem daha cok
Yeni üye oldum buraya haklısınız evlilik kolay bişey degil teşekkür ederim yorumunuz içinKız burada ki evlilikleri de mi hiç okumuyorsun. Hiç öyle toz pembe değil bu işler bide yaşın daha 26 sakın aceleyle yanlış kişilerle yanlış kararlar verme
İnşallah teşekkür ederim yorumunuz içinGüzelim KPSS’ye hazırlan. Evliliği ailecek odağınızdan çıkarın. Sen çevre baskısı görüyor olabilirsin, evliliği kaldırabilecek bir olgunlukta da olabilirsin ama emin ol 25 yaşında bir erkek çocuk gibi olur henüz. Karşına çıkanlardaki olumsuzlukları da hep senin hayrına olarak gör. Doğru kişi karşına çıkınca her şey su gibi akıp gidecek zaten
Kızlar napıcagımı bilemiyorum Allaha hep dua ettim nasibimdeki insanı karşıma çıkar diye ama hep istemediğim insanlar cıktı beğenemedim bazı şeyleri uymadı Bi yola girdim olmadı nişan yapacakken sorunlar cıktı karşı taraf herşeyi sorun yaptı yapıcı değil hep yıkıcı idiler ondan sonra zaten hep yarı yolda bırakıldım nasibim cıksın diye hep dua da ettim yaşımda geldi 26 yaşındayım çevremdeki insanların lafları dalga geçmeleri de yordu beni buraya içimi dökmek için geldim biri var 1 senedir ama o da evlilik konusu açmıyor hiç arada yazmıyor tekrar geliyor onunlayken mutluyum iyi davranıyor ama ciddi bişey demiyor hiç annem de biliyor onu nişan söz bişey yapmak istemiyor mu diyor ben mi diyim yap diye zorla olmaz ki diceksiniz seni yedekte tutuyor olabilir cünkü gidip geliyor ama sevmesem konuşmam görücü usulü de cıkıyor talip ama ailesiyle birlikte yaşayacak mış ve uzak yerler cıktı hep o yuzden olumsuz baktım annemde istemiyor uzak sen cok seçiyorsun diyorlar ama öyle istemiyorum napabilirim bu cocugu istiyorum ama en azından annesi ile tanıştırabilirdi benden 1 yaş küçük bu arada işi de var ben kpss ye giricem artık cok yoruldum çevreme bakıyorum sevdikleri ile evlenmiş mutlular bide ben sevdiğim nasip olmuyor anlamadım Allah tan umut kesilmez hayırlısı herşeyin ama insan yuvası olsun istiyor ailem de üzülüyor annem daha cok
KPSS ve iş evlilikten daha önemli ve kafa patlatılması gereken bir olay benceKızlar napıcagımı bilemiyorum Allaha hep dua ettim nasibimdeki insanı karşıma çıkar diye ama hep istemediğim insanlar cıktı beğenemedim bazı şeyleri uymadı Bi yola girdim olmadı nişan yapacakken sorunlar cıktı karşı taraf herşeyi sorun yaptı yapıcı değil hep yıkıcı idiler ondan sonra zaten hep yarı yolda bırakıldım nasibim cıksın diye hep dua da ettim yaşımda geldi 26 yaşındayım çevremdeki insanların lafları dalga geçmeleri de yordu beni buraya içimi dökmek için geldim biri var 1 senedir ama o da evlilik konusu açmıyor hiç arada yazmıyor tekrar geliyor onunlayken mutluyum iyi davranıyor ama ciddi bişey demiyor hiç annem de biliyor onu nişan söz bişey yapmak istemiyor mu diyor ben mi diyim yap diye zorla olmaz ki diceksiniz seni yedekte tutuyor olabilir cünkü gidip geliyor ama sevmesem konuşmam görücü usulü de cıkıyor talip ama ailesiyle birlikte yaşayacak mış ve uzak yerler cıktı hep o yuzden olumsuz baktım annemde istemiyor uzak sen cok seçiyorsun diyorlar ama öyle istemiyorum napabilirim bu cocugu istiyorum ama en azından annesi ile tanıştırabilirdi benden 1 yaş küçük bu arada işi de var ben kpss ye giricem artık cok yoruldum çevreme bakıyorum sevdikleri ile evlenmiş mutlular bide ben sevdiğim nasip olmuyor anlamadım Allah tan umut kesilmez hayırlısı herşeyin ama insan yuvası olsun istiyor ailem de üzülüyor annem daha cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?