- 1 Kasım 2017
- 356
- 235
- 103
- 36
- Konu Sahibi violetworld
-
Adam dengesiz işte. Bir öyle bir böyle. Sizi bahsetmediginiz kelimenin müptelası yapmış
Yaşlarımız da 31 ve 32. Bu yaşımda birisine "bak valla evlenmek istemiyorum, billa evlenmek istemiyorum, evlenenin......." demek zorunda bıraktı ya beni...Bana pek olgun gelmedi.
Yaşlarımız da 31 ve 32. Bu yaşımda birisine "bak valla evlenmek istemiyorum, billa evlenmek istemiyorum, evlenenin......." demek zorunda bıraktı ya beni...
Ben de o stratejiyi kullanıyorum şuan, yani asla böyle bir beklentide olmadığımı davranışlarımla göstermeye çabalıyorum. Yaraları var tabi, evlilik delisi kadın travması almış. İlk karısı öyleydi, evlenmek için onu öyle bir oyuna getirdi ki, adam yurtdışında okulu bırakıp gelmişti onunla evlenmek için. Ama beni tanıyor 10 yıldır! Öyle birisi olmadığımı izah etsem de, fayda etmedi bu son yıllarda. Artık bir kere daha tekrar ederse birşey söylemeden terkedeceğim, baksın görsün ilişkiye nasıl zarar verdiğini.Evlilikten de korkuyor sizi kaybetmekten de.Bir gün evlenmek isteyecek gibi geliyor.Sizin öyle bir beklentide olmadığınızı anladığında evliliği ciddi düsünebilir.Yaraları vardır,bosanmıs cok bir sey diyemedim
Yaşlarımız da 31 ve 32. Bu yaşımda birisine "bak valla evlenmek istemiyorum, billa evlenmek istemiyorum, evlenenin......." demek zorunda bıraktı ya beni...
Ha birde ayıplıyor. Diyor ki, "kadınlar işte hep evlilik düşünürler, akıllarına hep o gelir, uzun süre sevgili olmayı beceremezler." İşte o zaman patladım ben.Resmen algı yapıyor sizin üstünüze. Evlenmek isteseniz ne var ki bunda ayıp bir şey mi?
Yaw niye uzun süre sevgili olalım ki. Alsın kaliteli çukuletasını yüzüğünü bakalım biz evet diyecek miyiz ? Ayrıca sizi evlenmeye değer görmüyorsa bıraksın yani. Bu ne böyleHa birde ayıplıyor. Diyor ki, "kadınlar işte hep evlilik düşünürler, akıllarına hep o gelir, uzun süre sevgili olmayı beceremezler." İşte o zaman patladım ben.
Biz normal sevgililik bile yaşamadık ki. Yani yaşayamadık. Hep bu konu yüzünden stresli davranıp birşeyler yüzünden tartışıp ayrıldık, daha başlamadan. Aramızda sevişme de olmadı, birşey de olmadı. Sadece uzaktan uzağa bir yakınlık, sevgi var, o kadar.Bu kadar çok bu anlamda baskılarsa beni , ben evlenmek isteyebilirdim. Gıcık olurum herhalde. Ayrıca bu beyzadeye deli divane aşık mısınız, çok mu güzel sevişiyor çok mu yakışıklı ne bileyim çok mu kültürlü?? Yani bu saçma sapan tavrını çekmeniz ya da idare etmeniz için olan artısı ne çok merak ettim. Bugün istemiyorsunuzdur ama belki üç ay sonra isteyeceksiniz bu çok rahatsız edici bi tavır değil mi??
Biz normal sevgililik bile yaşamadık ki. Yani yaşayamadık. Hep bu konu yüzünden stresli davranıp birşeyler yüzünden tartışıp ayrıldık, daha başlamadan. Aramızda sevişme de olmadı, birşey de olmadı. Sadece uzaktan uzağa bir yakınlık, sevgi var, o kadar.
Çok rahatsız edici tavır
Bana diyor ki, maddi durumum yerinde olsa şu saniye seninle evlenmek isterdim. Beni gelecek eşi gibi arzuladığını hep dile getiriyor. Ama neymiş, beklemek zorundaymış. Sanki onu acele ettiren var.Sonu evliliğe gitmeyecek bir ilişki yaşamak ne kadar anlamlı ki ? Kusura bakmayın ama benimle evlilik düşünmeyen biriyle bir ilişki bile düşünmem. Beni eşi olmaya layık görmüyorsa gitsin başkasıyla ilişki yaşasın. Beni istiyorsa o diz çöküp evlenelim diye peşimden koşmalı. Sizin durumunuz bana bir garip geldi
3 yıldır çıkıyormuşsunuz altı üstü bir ev kiralayıp birlikte yaşayacaksınız bu kadar zor mu evlenmek?Bana diyor ki, maddi durumum yerinde olsa şu saniye seninle evlenmek isterdim. Beni gelecek eşi gibi arzuladığını hep dile getiriyor. Ama neymiş, beklemek zorundaymış. Sanki onu acele ettiren var.
Hem zaten ne eşi? Dur bir bekleyelim diyorum, bir sevgili olalım, sonranın konuları bunlar diyorum. Yok yine tekrarlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?