- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 33
- Konu Sahibi violetworld
-
Acaba ikizler burcu mu beyfendi ?Merhaba arkadaşlar. Şuanki ilişkimde kafamı kurcalayan bir sorun var.
Erkek arkadaşımla 10 yıl kadar arkadaştık, ikimiz de 20'lerde evlendik, sonra olmadı boşandık, bu süreçte hep iletişimimiz oldu. Yıllar geçti, boşandıktan sonra aramızda birşeyler oluşmaya başladı, bana çıkma teklif etti. Şakasına dedi ki, filmlerdeki gibi, 3 yıla kadar kimseyle evlenmezsek bir-birimizle evleniriz. Sonra normal sevgili olduk. Taaa ki o paranoyak davranıncaya kadar.... ilkinde 1 haftaydı başlamıştık, herşey güzel giderken dedi, "ben kısa zamanda evlenemem, maddi sorunlarım var." Bense hiç evlenmek istemiyorum kısa zamanda. Yani ima etmişliğim de yok. Ama bunun beynine bir kere oturmuş: violet benden evlilik bekliyor.
Sonrakı 3 yılda inişli-çıkışlı ilişki yaşamamızın temel sebebi bu konu oldu. O hep bana evlilik delisiyim gibi davrandı, ben de hep izah ettim böyle birşey yok diye, o hep yine tekrar etti.... Yani kendi-kendine gelin güvey olup bana öyleymişim gibi davranıyor! Ben de en son dayanamadım sinirimden patladım. Çok kötü laflar ettim.
Şuan barıştık, evlilik kelimesini tabu ilan ettim, bir daha açma bu konuyu dedim. Ama canımı çok sıkıyor onun bu davranışı. Sizce normal mi? Ben anormal bir ilişkidemiyim?
Hayır, akrep. Hep sokuyor beni zehirliyor.Acaba ikizler burcu mu beyfendi ?
Sende zehiri akıtıp yoluna bak derim.Hayır, akrep. Hep sokuyor beni zehirliyor.
Yapacağım bunu. Sırf gıcık olduğum üçün yapacağım, hem de en keskin olanından. Telaşlansın beyfendi.Evlilik düşünmediğinizi belirtecek bir gelecek planınızdan bahsedin, başka bir şehre yerleşmek gibi.. o zaman tepkisi ne olacak?
Offf fazla triplidir! Ayrica laf sokan erkekten de kadindan da hoşlanmam itici oluyorlar. Siz de ya zehirlenin ya da kendinizi kurtarin diyorum. Çünkü olaylar sizin tercihinize göre yaşanacak. Hatta siz yaptiklarinizi söyleyip basin tekmeyi bakin bakalim arkanizdan geliyor mu? Gelgitli erkekten hayir gelmezHayır, akrep. Hep sokuyor beni zehirliyor.
Ama tutarlı bi plan yapın, yalanınız ortaya çıkmasın.Yapacağım bunu. Sırf gıcık olduğum üçün yapacağım, hem de en keskin olanından. Telaşlansın beyfendi.
Ha birde ayıplıyor. Diyor ki, "kadınlar işte hep evlilik düşünürler, akıllarına hep o gelir, uzun süre sevgili olmayı beceremezler." İşte o zaman patladım ben.
At şu mıymıntı herifi başından. Manit iken bile beş para etmiyor. Diyelim ikiniz de okey oldunuz, evlendiniz. Saç baş yoldurtur bu, ömür yer ömür.Biz normal sevgililik bile yaşamadık ki. Yani yaşayamadık. Hep bu konu yüzünden stresli davranıp birşeyler yüzünden tartışıp ayrıldık, daha başlamadan. Aramızda sevişme de olmadı, birşey de olmadı. Sadece uzaktan uzağa bir yakınlık, sevgi var, o kadar.
Çok rahatsız edici tavır
Ha birde ayıplıyor. Diyor ki, "kadınlar işte hep evlilik düşünürler, akıllarına hep o gelir, uzun süre sevgili olmayı beceremezler." İşte o zaman patladım ben.
Hayır benim canımı sıkan onun relax olamaması. Bu yüzden sevgimi de rahat ifade edemiyorum. Sanki tetikteymiş gibi, benim göstereceğim aşırı sevgiden ya da geleceğimize dair düşüncemden tırsacak gibi duruyor. Birşey söylediğimde kendimi suçlu gibi hissediyorum.Senin canını sıkan nedir? Yeniden gitme ihtimali mi, evlenmek istememesi mi?
10 yil sevgiliydiniz sonra evlendiniz bosandiniz simdi ayni kisiyle tekrar evlilik görüsmeleri oluyor dogru mu anladim? Baska erkek yok mu bu dünyada bu adamdan baska?Merhaba arkadaşlar. Şuanki ilişkimde kafamı kurcalayan bir sorun var.
Erkek arkadaşımla 10 yıl kadar arkadaştık, ikimiz de 20'lerde evlendik, sonra olmadı boşandık, bu süreçte hep iletişimimiz oldu. Yıllar geçti, boşandıktan sonra aramızda birşeyler oluşmaya başladı, bana çıkma teklif etti. Şakasına dedi ki, filmlerdeki gibi, 3 yıla kadar kimseyle evlenmezsek bir-birimizle evleniriz. Sonra normal sevgili olduk. Taaa ki o paranoyak davranıncaya kadar.... ilkinde 1 haftaydı başlamıştık, herşey güzel giderken dedi, "ben kısa zamanda evlenemem, maddi sorunlarım var." Bense hiç evlenmek istemiyorum kısa zamanda. Yani ima etmişliğim de yok. Ama bunun beynine bir kere oturmuş: violet benden evlilik bekliyor.
Sonrakı 3 yılda inişli-çıkışlı ilişki yaşamamızın temel sebebi bu konu oldu. O hep bana evlilik delisiyim gibi davrandı, ben de hep izah ettim böyle birşey yok diye, o hep yine tekrar etti.... Yani kendi-kendine gelin güvey olup bana öyleymişim gibi davranıyor! Ben de en son dayanamadım sinirimden patladım. Çok kötü laflar ettim.
Şuan barıştık, evlilik kelimesini tabu ilan ettim, bir daha açma bu konuyu dedim. Ama canımı çok sıkıyor onun bu davranışı. Sizce normal mi? Ben anormal bir ilişkidemiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?