Evlilik konusunu açıp sonra kendisi kapatıyor

Acaba ikizler burcu mu beyfendi ?

Evlilik düşünmediğinizi belirtecek bir gelecek planınızdan bahsedin, başka bir şehre yerleşmek gibi.. o zaman tepkisi ne olacak?

Hayır, akrep. Hep sokuyor beni zehirliyor.
Offf fazla triplidir! Ayrica laf sokan erkekten de kadindan da hoşlanmam itici oluyorlar. Siz de ya zehirlenin ya da kendinizi kurtarin diyorum. Çünkü olaylar sizin tercihinize göre yaşanacak. Hatta siz yaptiklarinizi söyleyip basin tekmeyi bakin bakalim arkanizdan geliyor mu? Gelgitli erkekten hayir gelmez

İçinde yaşadığımız toplumun etkisi ile kafası karışmış. Tekrar evlenmek istemiyor, ama senden de vazgeçemiyor. Keşke o gelip bize danışsaydı ona güzelce akıl verirdik, akışına bırak derdik.

Sen kendini gayet güzel ifade etmişsin bence, artık yapacak bir şeyin yok. Akışına bırakmazsa, anın tadını çıkarmazsa yol verirsin. Ama inşallah böyle bir durum olmaz, çünkü seni gördüğü anda yeniden yanına geleceğine, etrafında aşk kelebeği olacagına eminim :)

Bir de şöyle tipler vardır... sevgilisiyle evlenme muhabbetinde hep askıya alır, bahaneler çıkarır, ayrılınca sonraki ilk sevgilisiyle bikaç ayda evlenir...
İstemiyor sanırım siz de ummayasınız diye sık sık size belirterek darlamış sizi. aslında sizle ilgili değil kendisi istemiyor olduğundan sık sık dile getiriyor bana göre

Bende bunu anlamıyorum, evlenmek istemiyorsun, evlilik meraklısı olarak gördüğün kadınla ( konu sahibi lafım size değil, sizin büyük baş öyle düşündüğü için yazdım.) neden sevgili oluyorsun. Burada sıkıntı adamdaki tavır ve eski evliliğinin acısını sizden çıkarması. Ayrıca evlilik istememek bir tercih olduğu gibi evlilik istemekte tercihtir,böyle bir talebiniz olsa bile bunu sizle kavga edip size dikte etmek yerine, beklentiler farklı diyip ayrılabilir insan. Eğer aşkından ölmüyorsanız, yol verin gitsin. Ayrıca hem size evlilik meraklısı diyip, sonrada aklınca sizi yanında tutmak için, şuan mevcut olmayan durumlar üzerinden, çocuk avutur gibi şöyle olsaydı seninle evlenirdim muhabbeti çevirmesi bile o adamı terk etmek için bir neden bence.

Adam boşa vakit kaybı karım beni Tufaya getirip evlendi diyecek kadar ergen biri,karısının bu ergeni boşamasına şaşırmadım.Çıtır düşürse anında nikahı basacak bir tip gibi geldi.Evlilik konusunda ki düşünceleriniz neler bilmiyorum ama bir gün evlenmek istiyorsanız bu çocuktan çok daha olgun,kasmayan erkeklerde var yani

farklı bir bakış açısı sunacağım. geçmişte bir erkek arkadaşım (normal iş arkadaşı) evlenmeyi düşünüyor musun diye sormuştu, işteki en yakın arkadaşımdı, ben de "hayır bu yıllarda düşünmüyorum" demiştim. sonra o arkadaş benden uzaklaştı, açıkçası çok da önemsemedim çünkü sevdiğim bir arkadaşım olmasına rağmen sonuçta arkadaştı, duygusal bağım yoktu. Yıllar sonra facebookta beni eklemiş, biraz konuştuk falan sonra neden öyle apar topar benden uzaklaştığını sordum (ayni işyerinde arkadaşlığımızı küt diye kesti), hani birşey oldu bana anlatmak istemedi mi ya da küstü mü acaba diye. O da bana "o yıllarda bana aşık olduğunu ama evlilik düşünmediğim için benden kendini uzaklaştırdığını" söyledi ve çok şaşırmıştım. Yani evlilik düşünmeyen kadın sevgili de belki ayrılma veya kavga nedeni olabilir, bilemiyorum

Ha birde ayıplıyor. Diyor ki, "kadınlar işte hep evlilik düşünürler, akıllarına hep o gelir, uzun süre sevgili olmayı beceremezler." İşte o zaman patladım ben.

Vallaha kardeşim ben başkasının adamda açtığı yaraları ne çekerim böyle nede sarmaya çalışırım. Madem kötü kötü eski karisi travma yarattı o zaman gitsin tedavi olsun. Bu ilerde sen evlenmek istesen bile herseyi burnundan getirir. Yani iyi cekiyorsun adami

Yarın adama "seni seviyorum aşkım, nikah işlemlerini başlat. 3 yıl oldu artık, sensiz bir hayat istemiyorum. Herkese de anlattım zaten, ailem haftasonu seni bekliyor tanışmak için" deyin, kalbine insin kurtulun

At şu mıymıntı herifi başından. Manit iken bile beş para etmiyor. Diyelim ikiniz de okey oldunuz, evlendiniz. Saç baş yoldurtur bu, ömür yer ömür.

Ha birde ayıplıyor. Diyor ki, "kadınlar işte hep evlilik düşünürler, akıllarına hep o gelir, uzun süre sevgili olmayı beceremezler." İşte o zaman patladım ben.

Bişey soyliym mi ben böyle bı adamı rencide ederdim. "Sen aklın yokmuş gibi gidip bı sahtekarin ağına düştün diye bütün kadınları suclayamazsin, kadın sarrafi mi kesildin başıma" derdim. Çok sinir bozucu

Senin canını sıkan nedir? Yeniden gitme ihtimali mi, evlenmek istememesi mi?
Hayır benim canımı sıkan onun relax olamaması. Bu yüzden sevgimi de rahat ifade edemiyorum. Sanki tetikteymiş gibi, benim göstereceğim aşırı sevgiden ya da geleceğimize dair düşüncemden tırsacak gibi duruyor. Birşey söylediğimde kendimi suçlu gibi hissediyorum.

10 yil sevgiliydiniz sonra evlendiniz bosandiniz simdi ayni kisiyle tekrar evlilik görüsmeleri oluyor dogru mu anladim? Baska erkek yok mu bu dünyada bu adamdan baska?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…