aklında başkası varken unuturum deyip sevmediğin biriyle evlenme madem rahatın yerinde bekle zaman her şeyin ilacıdır.
İnan biz kadınlar sevgisiz yaşayamıyoruz.ben severek evlendim ama şu anda bu sevgiden eser yok.Onu sevmediğimden değil,ben çok seviyorum eşimi ama sevilip sevilmediğimi bilmiyorum bile.her neyse,bu beni çok üzüyor.İnsanları bilemeyiz.hayat ne getirir ne götürür.seversin evlenirsin bir bakmışsın o sevgi bu sevgi miydi dersin.sevmeden evlenmişsin amabelki de sana gerçek sevgiyi hissettirecek kişi odur.Bilemezsin.bence birazda kadere bırak her şeyi ne dersin?
Evlilikle ilgili kötü bir tecrübe yaşamışsın zaten. Bir insan sevmediği biriyle evlenemez, ona dokunamaz, ömür geçiremez hem bu onada haksızlık olur. üstelik nerdeyse çocuğuyla aynı yaştasın. bence kendine daha uygun ve gerçekten birşeyler hissedebileceğin biriyle olmalısın. Sırf evlenmiş olmak için evlenilmez bence bırak boşver o insanda hayatına baksın.
şuan aslında flört aşaması, o aşamada belki unuturum diyorum kendime yol çizmek istiyorum anne baba yanında nereye kadar gider bilmiyorum..insan kendi evi kendi düzeni olsun istiyor bir hayat arkadaşı istiyor ama hata yapmakta istemiyorum... denemeye değmez mi daha mı kötü olur..uzatmayayım mı...kestiremiyorum yani...
Birinin acısını bir diğerinde atlatamazsınız.
Üstelik çocukLları var ve sizden büyük bir insan.
Hiçbir şekilde birbirinize uyamazsınız.
Siz dışarı çıkmak istersiniz o ise dinlenmek.
Onun düşünceleri size çok geriden gelir.
Vs vs vs vs
Bir sürü şey sayabilirim.
Eğer tekrardan mutsuz bir evlilik yaparsanız buraya gelip yeniden kocam benden büyük anlaşamıyoruz, boşansam ne olur dersiniz. Peki bu sefer tekrar baba evine dönebilecekmisiniz?
Ben bu türk kadınalrının evde oturma merakını anlamıyorum.
Bence bırakın evde oturmayı kimse rahat yaşamıyor.
Kafanızı dağıtacak kurslara gidin, bir işe girin.
Kendinizi mutlu edecek birşeyler bulun.
Ailenize hiçbir zaman yük olmazsınız.
Kimse yaşı kemale erince sokağa atarım diye çocuk sahibi olmaz.
Mutsuz olmak istiyorsanız doğru yoldasınız...
15 yaş farkı çok fazla üstelik cocuklarıda varmış.sen bu cocuklarla aynı evde yaşayacaksan daha kötü günler seni bekliyor .23 yaşında en büyük cocuğu umarım erkekte değildir ve evlenmezsin arkadaşım.27 yaşındasın aynı yaştayız inan eşimle aramda 5 yaş var ,ancak anlaşıyorum sanırım yaş farkı artsa daha da anlaşamadığın birçok şey önüne çıkar diye düşünüyorum.senin annen baban kaç yaşında bir de onu merak ettim söylersen.
yok canım sen boşver .annenle aralarında 5 yaş var onu anne olarak dahi göremez ,ordan sorun çıkar ne bilim.evet kücük göstermesi yaşça senden fazla olduğunu değiştirmiyor dediğin gibi.ama bak en azından 30 lu yaşlarda biri daha uygun canım.bakarsın nasibin başka yerden çıkar az daha bekle bakalım.tabiki 27 yaşında bir erkek için evlenmek büyük ihtimalle düşük gibi görsende gerçekten evlilik için sorumluluğunu alabilen çok .ben 22 dim eşim 27 yaşındaydı evlendiğimizde.insanın içiyle alakalı.sen çalışmayı düşünüyor musun ,çalışırsan belki ortam olur kendi hoşlandığın biiryle evlenme şansın doğar hı ne düşünüyorsun bu konuda.malesef büyük çocuğu erkek ve yakında 24 olacak ama anneleriyle kalıyorlar, tabi babalarına gelmeyeceklerinin garantisi yok...görüştüğüm insanda erken evlenmiş...annem 47 babam 55 yaşında. ama şu var arkadaşım benimle yaşıt erkekler, gezme tozma peşinde ve hiç evlenmemişler, evlilikle alakaları yok...görüntü olarak 35-36 gösteriyor ama bu gerçeği değiştirmiyor tabi..
yok canım sen boşver .annenle aralarında 5 yaş var onu anne olarak dahi göremez ,ordan sorun çıkar ne bilim.evet kücük göstermesi yaşça senden fazla olduğunu değiştirmiyor dediğin gibi.ama bak en azından 30 lu yaşlarda biri daha uygun canım.bakarsın nasibin başka yerden çıkar az daha bekle bakalım.tabiki 27 yaşında bir erkek için evlenmek büyük ihtimalle düşük gibi görsende gerçekten evlilik için sorumluluğunu alabilen çok .ben 22 dim eşim 27 yaşındaydı evlendiğimizde.insanın içiyle alakalı.sen çalışmayı düşünüyor musun ,çalışırsan belki ortam olur kendi hoşlandığın biiryle evlenme şansın doğar hı ne düşünüyorsun bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?