Eskiden aralarında birşeyler geçmiş ,boşanmış dahi olsalar 2 insanla aynı ortamda bulunmak beni baya zorlardı..Aklımdan neler neler geçirirdim Allah bilir..Birbirlerine nasıl baktıklarını,acaba 2 taraftan birinde hala karşı tarafa karşı birşeyler kalıp kalmadığını düşünür de düşünürdüm...Çok kıskancım sanırım...
Anneannemin komşusu vardı...Adam karısından boşandı,başka kadınla evlendi...Sonra 2. karısından boşandı,tekrar eski karısı ile evlendi..
Tuna Kiremitçi de aynı şeyi yapmıştı yanılmıyorsam değil mi ???
arkadaşlar birde bana dediki, bu eşini dinen boşamış ama resmen boşamak istememiş, ben artık evlenmeyi düşünmem o çocukların başında durur demiş.. bayanın ailesi zorlamış madem dinen boşadın resmende boşayacaksın demişler, eşide kabul etmiş boşanmışlar...bundan çıkaracağınız farklı anlamlar var mı
Arkadaşlar merhaba,
27 yaşındayım ve erken yaşta kötü bir evlilik geçirdim, aldatılma sebebiyle ayrıldım ve yaklaşık 3 yıl oldu ayrılalı. Bundan 2 ay öncesine kadar hayatımda çok sevdiğim biri vardı, daha önce evlilik yapmamıştı yaşıttık, o da beni çok seviyordu ama iş ciddiye binince korktuğunu farkettim ve sorunlarımız oldu ayrıldı. Ben ev hayatına çok yatkın olduğum için ve içimde hala ümidim olduğu için yeniden evlenme niyetiyle tavsiye üzerine biriyle tanıştım. Yaşı 42, aramızda 15 yaş fark var, görünüş olarak yaşlı göstermiyor ama 2 çocuğu var ve en büyüğü benden 4 yaş küçük. Onunla ilk görüştüğümü eski erkek arkadaşım hep aklıma geldi, kendimce onurlu bir yas tutuyordum, çok kötü olmuştum ondan başkasını düşünemezken başkasıyla olmak fikri beni çok duygusallaştırdı, sanki kalbim ağlıyordu...ve benim yolumu çizmem gerektiğini söyledim, benden sana hayır gelmez deyince diğer tarafa yoğunlaşmaya çalıştım.Şimdi tanıştığım bu insanda evlilik düşünüyor ve çok uzatmak istemediğini söylüyor. Evliliği hem çok istiyorum hemde çok korkuyorum, sevmediğin bir insanla evlenmenin ne kadar kötü olduğunu biliyorum ama sevdiğimlede olmuyorki ve olmayacakmaddi olarak kimseye bağlılığım yok ailemin yanındada çok iyi bakılıyorum, elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyorum, yaşıtlarımda daha hiç evlenmemiş, bazen evlilik fikrini aklımdan çıkarayım diyorum, bazende yaş ilerledi mantık diyorum, maddi durumu çok iyi ve hayatını oturtmuş, tek istediği bir düzen...zamanla eski sevgilimi unuturum mu acaba bilmiyorum çünkü şimdiye kadar aklımda hiç geçmiş olmamıştı biriyle birlikteyken kalbim başkası için atmamıştı..kızlar siz ne düşünüyosunuz
yani bencede evleneceğin kişi, kendi yaşlarına yakın biri olsa,hatta senden accık küçük olsa daha güzel olur :86:
Genel anlamda düşüncemi söyleyeyim....İnandırıcı biri değil....
Sana yönelik düşüncemi özetleyeyim....Kızım, sana başka adam mı yok ??? Memlekette adam mı kalmadı ???
canım öyle olgun erkek nerdee...evlenip ayrılmış olunca malesef dikkatli olmak gerekiyor, sen ne kadar düzgün olursan ol farklı amaçları olanlar oluyor, bu nedenlede biraz olgun olsun istemiştim...artık aldatılmayı kaldıramam herhalde, aldatılmak üzülmek istemiyorumm...ki ben kendi evimde aldatıldım, artık o tip şeyleri görmek, duymak, uğraşmak istemiyorum
allah şaşırtmasın şu adamları
Ama bak hamuru iyiyse,yaş önemli değil bana kalırsa..hamur ve niyet önemli..
Yaşı ilerlemiş erkek aldatmıyor,aldatmaz diye bir genel durum yok..
Ona bakarsan,adamların andrapoz dönemleri oluyor ve 'acaba hala beğeniliyor muyum,çaptan mı düştüm amanin erkeklik mi gidiyor yoksa' diye panikleyip,başka arayışlara girebildikleri daha genel gerçek bir durum..
Allah şaşırtmasın şu adamları
ama bak hamuru iyiyse,yaş önemli değil bana kalırsa..hamur ve niyet önemli..
yaşı ilerlemiş erkek aldatmıyor,aldatmaz diye bir genel durum yok..
ona bakarsan,adamların andrapoz dönemleri oluyor ve 'acaba hala beğeniliyor muyum,çaptan mı düştüm amanin erkeklik mi gidiyor yoksa' diye panikleyip,başka arayışlara girebildikleri daha genel gerçek bir durum..
olgun bir erkeğin karısını aldatma riski daha az olur diye düşündüm, birde kendinden genç karısı olursa.. ama yanılıyorda olabilirim tabi...evlen bi dert evlenme bir dert...öyle çıkıp gezip tozayım onunla bununla vakit geçireyimi de sevmiyorum..karşıma düzgün biri çıksın onunla devam edeyim diyorum ama en büyük korkum aldatılmak. nolacak bu erkeklerin bu durumu, ilerde Allah nasip ederse oğlum olursa onu çok iyi yetiştiricem..
arkadaşlar ona msj attım, enine boyuna düşündüm bu işin sonu yok diye..o da kib diye cevap yazdım, bitirdim yani, bundan sonra herşeyin hayırlısı olur inş..
arkadaşlar ona msj attım, enine boyuna düşündüm bu işin sonu yok diye..o da kib diye cevap yazdım, bitirdim yani, bundan sonra herşeyin hayırlısı olur inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?