ben 28 yaşındayım ben olsam evlenirmiydim evlenmezdim sanırımacele etme bence zamana bırak belki seveceğin biri çıkar karşına aradaki yaş çok fazla bu adamın nerdeyse seninle aynı yaşta çocukları var fikirleriniz aynı olmaya bilir senin düşünce tarzın ona çocukça gelebilir 20 yıl sonra sen 47 o ise 62 yaşında olacak bence hiç hoş değil yaşını göstermeye bilir ama fikirleri olgunlaşacak :82:
birşey daha soran oldumu bilmiyorum ama adam neden eşinden ayrılmış :44:
hayır soran olmadı. bana söylediği, eşini hiç sevmediği, köylük yerde erken yaşta görücü usuluyle evlendiği ve eşinin pis olduğu doğru düzgün yemek yapmayıp çocuklarını aç bıraktığı ve kavgacı bir kişiliği olduğu...
hayır soran olmadı. bana söylediği, eşini hiç sevmediği, köylük yerde erken yaşta görücü usuluyle evlendiği ve eşinin pis olduğu doğru düzgün yemek yapmayıp çocuklarını aç bıraktığı ve kavgacı bir kişiliği olduğu...
canım bak ne güzel işinde varmış lütfen acele etme olurunu bırak .canım ben uzun yıllardır kurumsal bir şirkette çalışıyorum ama yaşıtlarımla vakit geçirmek istemiyorum çünkü baktığım zaman gerçekten sorumluluk alabilecek bir özellik göremiyorum...onunla aynı dönemde işyerindeki bir arkadaşım vasıtasıyla haber gönderen 30 yaşında hiç evlenmemiş bir adam vardı, benimle görüşmek için çok ısrar etti çok mantıklı konuştu,daha önce evlenmiş olmamın onun bakış açısını değiştirmeyeceğini falan söyledi ama bu konuda ağzım bir kere yandı, bu yaştan sonra istenmeyen gelin olmak istemiyorum ve şuan hayatımda olan adamı seçtim ama sanırım bununla araya mesafe koymam gerekecek...
dikkat et boşanan erkekler hep aynı şeyi söylüyorlar sanki kendi sütten çıkmış ak kaşık sen birde eski karısını konuştur neler çıkar bunun altından
evet evet...genellikle araya fotokopi kağıdı konulmuş gibi aynı klişe laflar...kadın pistir,yemek yapmıyordur,çocuklara bakmıyordur,çok kıskançtır..çocuk yoksa kadın vücudum bozulmasın diye çocuk istemiyorum diyordur..zaten aslında kadını hiç sevmeden evlenmiştir.....KÜLLİYEN YALAN !!!!
hepimiz biliyoruz bizim kadınlarımız her çileyi çeker ama yinede evini çoluğunu çocuğunu bırakıp gitmez geneli böyledir şimdiki gençler dert çekmiyorlar ama onun yaş gurubu öyle değil benceyinede kesin konuşmyayım sonra bana kızan olur :18:
Boşanmalar o kadar coğalmıskı sen az daha bekle sana göre olan
boşanmıs adayı
18de 20 sınde evlenıp boşananlar var ya çok hızlı nesil
yaşıtın veya en fazla 32 derım ben
Düşüncemi yazmak istiyorum..Tepki de çekmek istemiyorum aslında ama, bu benim bakış açım...
Ben arada çocuk varsa tam bir boşanma olamayacağını düşünenlerdenim...Çünkü çocuk için illaki bir araya gelmek durumda boşanan çift....Eşimin eski eşi ile şu ya da bu şekilde bir araya gelmesini kaldıramazdım....Muhakkak sorun olurdu...Olgunlukla falan da karşılayamazdım...Bu nedenle kendim de çocuksuzsam karşımdaki insanın da boşanmış dahi olsa henüz çocuğu olmamış olmasını isterdim.....Herkesin fikri farklı tabi...
doluya koysan almıyor boşa koysan dolmuyor..eşine hayatı zindan edip sana gelen adamıda napıcaksınki...en güzeli bu işlerin bir kere olması ama herşey istediğimiz gibi olmuyor malesef...
tepkı olarak yazmıyorum ama , çocuk için bır araya gelmek demek
duygusal bır seyler yaşamak istemek değildir ,öyle olsalar zaten ayrılmazlardı değil mi
herkezın bakıs acısı farklı ,kımse çocuğu olduğu için pişmanlık duymak istemez de olmasında
sonucta kımse ayrılmak ıcı evlenmıyor.Çocuk için bır ara gelımek el ele romantızm yaşamakta değildır galıba
Düşüncemi yazmak istiyorum..Tepki de çekmek istemiyorum aslında ama, bu benim bakış açım...
Ben arada çocuk varsa tam bir boşanma olamayacağını düşünenlerdenim...Çünkü çocuk için illaki bir araya gelmek durumda boşanan çift....Eşimin eski eşi ile şu ya da bu şekilde bir araya gelmesini kaldıramazdım....Muhakkak sorun olurdu...Olgunlukla falan da karşılayamazdım...Bu nedenle kendim de çocuksuzsam karşımdaki insanın da boşanmış dahi olsa henüz çocuğu olmamış olmasını isterdim.....Herkesin fikri farklı tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?