Evlilik korkusu ve yaş farkı..kısaca duygu karmaşası...

hayır soran olmadı. bana söylediği, eşini hiç sevmediği, köylük yerde erken yaşta görücü usuluyle evlendiği ve eşinin pis olduğu doğru düzgün yemek yapmayıp çocuklarını aç bıraktığı ve kavgacı bir kişiliği olduğu...

Sizin yaşınızdaki bir için 15 yaş fazla gibi geldi bana. Siz 50 o 65 olsa olurdu belki ama 27 yaşında olmaz gibi geliyor. İlerleyen yıllar içinde aranızda bazı uyumsuzluklar çıkma ihtimali yüksek bence. Üstelik daha sevdiğiniz birinden de yeni ayrılmışsınız. Daha gençsiniz, biraz daha bekleyin isterseniz. En azından ayrıldığınız kişiye duyduğunuz hislerin biraz soğumasına zaman tanıyın bana kalırsa.

Yaş farkınız cok fazla farkındasınız değil mi

birde sevmıyorsun bu sonra değişecegını sanmam en azından hoşlanma

olsa belkı değişir.Aielenden sıkıntı yoksa bu ne acele be güzelim.

Bilirsin evlendikten sonra zordur gerıye dönüşler.

biz ailesi olarak seni bu adama vermiyoruz
şaka bir yana bence sen bu aralar bir boşluğa düşmüşsün çokta mantıklı düşünemiyosun bacım biraz zaman tanı kendine evlilik işini şimdilik rafa kaldır olgun erkek illa 40 yaşla alaklı değil olgun insan bana göre her yaşta olgundur misal ben her yaşımda olgundum doğuştan yani

yaa kusurlu olan erkeklerin hemen hemen hepsinin boşandıkları eşlerinin arkalarından söyledikleri bu kadar mı aynı olur ya belki adamın kusur yoktur ama çok klişe laflar olduğunu düşünüyorum..inandırıcılığı yok...haa bir de eşini aldatmaya meyilli erkeklerin uydurmalarından biri bu...o kadar çok duydum ki..pis olan ,sevmediği kadından niye çocuk yapmış..? hatta çocuklar yapmış ?? vs vs......

Son düzenleme:

ne olursa olsun eski eşini kötüleyen birine güvenme

neyse ne 2 cocuğunun annesı sonucta dedikoducu kadınlar gıbı

anlasamadık demek zormu. Sevmıyorum böyle adamları

dikkat et boşanan erkekler hep aynı şeyi söylüyorlar sanki kendi sütten çıkmış ak kaşık sen birde eski karısını konuştur neler çıkar bunun altından

canım bak ne güzel işinde varmış lütfen acele etme olurunu bırak .
eminim senin gibi evlilik geçirmiş daha yaşı kücük olan biri denk gelir.öyle olmasa bile en azından cocukları olmaz sende sorun yaşamazsın.kim bilir o yaşı senden 4 yaş kücük olan oğluyla ve diğer cocuğuyla sorun yaşamayacağın.üstelik sana en güzel 35 li bir erkek gider ve ilkokul çağındaki cocuğuyla ne güzel yakıştırdım bak ben sana . keşke böyle olsada biri sana denk gelse.hakkında hayırlısı diyelim o zaman cünkü vazgeçiçe benzemiyorsun. allahım pişman etmesin.sonra eşinden şikayet etme hı .yaşı büyük ayak uyduramıyo bana vs vs.gibisinden .hep oyle oluyor cünkü o yaşta artık sakin kafa istiyor insanlar.sen çocuk düşünmüor musun o yaştakiler bebek sesinede tahammül edemez ondan biliyom.benim annemde 46 yaşında mesela.sesten gürültüden epey şikayetci huzur istiyorum diyo bizim bebelerin sesinden sonra

Evi pisse otursun kendide temızlesın sonucta oda orda yaşıyor

dinimizde bile kadın ev işinden mesul tutulmamıs

2 cocuğu yaparken cok akça pakcaymıs galıba

kadınada gıt sorsan Allah bılır ne der ki ,kadınların boşandığında en

çok madur taraf olacagına inanaıyorum toplumun bakıs acısı yüzünden

yaşı başı almıs erkekler ,çok daha yalancı oluyorlar seni kandırmasına izin verme

dikkat et boşanan erkekler hep aynı şeyi söylüyorlar sanki kendi sütten çıkmış ak kaşık sen birde eski karısını konuştur neler çıkar bunun altından

evet evet...genellikle araya fotokopi kağıdı konulmuş gibi aynı klişe laflar...kadın pistir,yemek yapmıyordur,çocuklara bakmıyordur,çok kıskançtır..çocuk yoksa kadın vücudum bozulmasın diye çocuk istemiyorum diyordur..zaten aslında kadını hiç sevmeden evlenmiştir.....KÜLLİYEN YALAN !!!!

Boşanmalar o kadar coğalmıskı sen az daha bekle sana göre olan

boşanmıs adayı

18de 20 sınde evlenıp boşananlar var ya çok hızlı nesil

yaşıtın veya en fazla 32 derım ben

hepimiz biliyoruz bizim kadınlarımız her çileyi çeker ama yinede evini çoluğunu çocuğunu bırakıp gitmez geneli böyledir şimdiki gençler dert çekmiyorlar ama onun yaş gurubu öyle değil bence yinede kesin konuşmyayım sonra bana kızan olur :18:

Son düzenleme:
Düşüncemi yazmak istiyorum..Tepki de çekmek istemiyorum aslında ama, bu benim bakış açım...
Ben arada çocuk varsa tam bir boşanma olamayacağını düşünenlerdenim...Çünkü çocuk için illaki bir araya gelmek durumda boşanan çift....Eşimin eski eşi ile şu ya da bu şekilde bir araya gelmesini kaldıramazdım....Muhakkak sorun olurdu...Olgunlukla falan da karşılayamazdım...Bu nedenle kendim de çocuksuzsam karşımdaki insanın da boşanmış dahi olsa henüz çocuğu olmamış olmasını isterdim.....Herkesin fikri farklı tabi...

Aslında öyle durumlar oluyor ki kadın çoluğunu çocuğunu elbette bırakmamalı ama kendisine eziyet eden,hor gören bir adama da katlanmamalı...Bu da işin başka yönü tabi....

Boşanmalar o kadar coğalmıskı sen az daha bekle sana göre olan

boşanmıs adayı

18de 20 sınde evlenıp boşananlar var ya çok hızlı nesil

yaşıtın veya en fazla 32 derım ben

doluya koysan almıyor boşa koysan dolmuyor..eşine hayatı zindan edip sana gelen adamıda napıcaksınki...en güzeli bu işlerin bir kere olması ama herşey istediğimiz gibi olmuyor malesef...

tepkı olarak yazmıyorum ama , çocuk için bır araya gelmek demek

duygusal bır seyler yaşamak istemek değildir ,öyle olsalar zaten ayrılmazlardı değil mi

herkezın bakıs acısı farklı ,kımse çocuğu olduğu için pişmanlık duymak istemez de olmasında

sonucta kımse ayrılmak ıcı evlenmıyor.Çocuk için bır ara gelımek el ele romantızm yaşamakta değildır galıba

doluya koysan almıyor boşa koysan dolmuyor..eşine hayatı zindan edip sana gelen adamıda napıcaksınki...en güzeli bu işlerin bir kere olması ama herşey istediğimiz gibi olmuyor malesef...

Evlenmek kadar boşanmak da doğal bir hak bence....Üzen aşağılayan adama katlanmak fedakarlık değil...Hani hastalık olur,geçici işsizlik vs olur,borç harç olur o zaman duruma katlanırsın,yuvanı bozmazsın...Birbirinize destek olursunuz maddi manevi..Ama adam seni aldatmış,dövmüş,hor görmüşse bunun adı fedakarlık değildir........

Duygusal olarak bir araya gelmek demek değil elbette ama arada çocuklar varsa sık sık görüşülmek durumunda olunacaktır..Üstelik çocuklar genellikle ne olursa olsun anne-babalarını bir arada görmek isterler..İster istemez çocuklar doldurulacaktır karşı tarafa karşı...Çok sorunlar olacağını,olduğunu gözlemledim..Kimi doğal karşılar,ben karşılayamazdım...Huzursuz olurdum...Allah dağına göre kar verir derler ya..Aynen öyle oldu...:)

Son düzenleme:

tabi gönül öyle olmasını istiyor, keşke evlenmiş ayrılmış çocuğu olmayan adam gibi adam olsun istiyorum ama karşıma böyle bir talip çıkmadı hiç :) ama eski eşinin sorun olacağınıda düşünmüyorum, bana söylediği ayrıldıktan sonra hiç yüzyüze gelmediği..birde şu var arkadaşlar, eşiyle çok iyi olsalar 20 yıl sonra boşanmazlardı herhalde...evlenmek ve eş adayı seçmek ne kadar zormuş 3 senedir ciddiye götürebileceğim bir ilişkim olmadı..demekki küçük yaşta evlenmesem bende hala bekar olurmuşum :) yaş küçük olunca daha kolay oluyor tabi ve bu kadar çok düşünmüyorsun, ayrıca şimdi şartlar çok farklı...hadi birinci kötüydü ikincidemi kötüydü derler adama...

Şunada cok inanırım ,bır kadın erkekten ayrılıyorsa cıdden o adam

dan kımseye hayır gelmez, ama erkek uçkur keyfıne bıle karısından ayrılıyor

boşanmıs kadın yanı hatayı tekrarlamak istemez ,ama erkeklerde akıllanmak pek yok değişmezler.

Ama adam olamayan erkek her evlılığınde adam olmadığını sergıler.

Erkeklerın boşama sebeblerı su saydığınız sebeblerdır

kadının boşama nedenıyse ya kumar ya içkı ya kadın ya eve bakmamktır .

Düşün hangısı daha ofsayttır kendın karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…