LOCA Kaçıyorum Kovalama! Kayıtlı Üye 7 Haziran 2009 9.667 265 363 37 Kocaeli 25 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi denade #81 okudum konunun başını da olmaz bu iş hem aşık değilsiniz adama hemde yaş farkı çok.aklınız çok karışık bu karışıklığın içinde bi evlilik doğru olmaz
okudum konunun başını da olmaz bu iş hem aşık değilsiniz adama hemde yaş farkı çok.aklınız çok karışık bu karışıklığın içinde bi evlilik doğru olmaz
D denade Guru Kayıtlı Üye 22 Mart 2011 58 0 286 İstanbul 25 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi denade #82 sağolun arkadaşlar..amin hepimiz için herşeyin hayırlısı olur inşallah..
svg24 sil baştan... Kayıtlı Üye 11 Şubat 2011 472 2 68 İstanbul 25 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi denade #83 lostworld .!.: arkadaşlar ona msj attım, enine boyuna düşündüm bu işin sonu yok diye..o da kib diye cevap yazdım, bitirdim yani, bundan sonra herşeyin hayırlısı olur inş.. Genişletmek için tıkla... inşallah karşına seveceğin sonuna kadar güveneceğin biri çıkar da bize de evleniyorum diye mutluluk dolu yazılar yazarsın
lostworld .!.: arkadaşlar ona msj attım, enine boyuna düşündüm bu işin sonu yok diye..o da kib diye cevap yazdım, bitirdim yani, bundan sonra herşeyin hayırlısı olur inş.. Genişletmek için tıkla... inşallah karşına seveceğin sonuna kadar güveneceğin biri çıkar da bize de evleniyorum diye mutluluk dolu yazılar yazarsın