- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
Eşim benden bin kat merhametlidir mesela .Ben kızdığım zaman pişman olmam o anında olur haklı bile olsa ...Bana der taş kalplisin diye .Evlenmeden önce kulqgimi deldirnistim .Bir süre sonra küpe çıkması gerekiyor ya sikismis canım acıyor diye cikaramamiati hala öyle ve bu güzel birşey ...Neleri kıskanırdı mesela, ve nasıl geçti tüm bunlar :) hayır babası annesi genç ve güzel bir çekirdek aile. Anne baba iki kardeşler. Şiddet e meyilini görmedim dediğim gibi bir ağrım sızım olsa hüngür hüngür ağlar, yolda yürürken kendi önüne değil benim önüme bakar takılırsam VS tutar diye. Abartıyor tabi :) ama dediğim gibi ani öfkeleri var, ileride bu katlanır mı diye tedirgin oldum.
Yani biz 19 yaşında tanıştık aynı üniv okuduk .Birisi teneffüste gelip ders kaçta basliyordu diye bile sorsa kıskançlıktan çatlatacak hale geliyordu .Kiyqfetime bile karışmaya kalktı aldı ağzının payını .Lab dersinde aynı grupta olduğum kişileri bile ben gruptayim diye bilinçli benim gruba geldiğini düşünürdü .Hep kavga ettik .biraz yaş büyüdükçe azaldı sonra kalmadı kalsaydı evlenmezdim çünkü perdenin açılıp açılmadığını kontrol eden adamlar var ben Katlanamam .Sadece kıskançlık yaptığı şeylerde dik dur tavrini köy ve gerekirse kavgadan korkma ben böyle böyle önüne geçtim ve bu kıskançlık ,anı parlamalar filan geçmeden evlenmek istemiyorum bu fikri kafasına sok her seferinde