- Emoji Skoru
- 25
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi calikusucum
-
Bende 28 bitecek evlenme korkusu oldugunu dusunuyorum kendımde. AşılmıyorEvlenmekten korkuyorum sizce bu normal mi, zaten bir Nisan atma dönemi geçirdim bir süre kimseyi hayatıma almak da istemiyorum ama evliliği ve evlenmeyi düşününce korkuyorum sizce geçer mi yoksa soğudum mu artık?
Dedi yapay zeka.Beğendiğiniz ve doğru insan karşınıza çıktığı zaman eminin çorap söküğü gibi iş evliliğe doğru gidecektir, karşınızdakinin de niyeti varsa.
Şunu bir kere anlamak lazım.
- Herkes aynı değil,
- Herkesin olaylara verdiği tepki başkadır
- Her aile kaynana problemli değil
- Her erkeğin kadına bakış açısı, verdiği değer imkanlar bir değil
Sonuç olarak, doğru kişi doğru zamama kadar free olabilir insan.
Ben de çok korkuyordum.üstesinden gelemediğim için evlenmedim zatenEvlenmekten korkuyorum sizce bu normal mi, zaten bir Nisan atma dönemi geçirdim bir süre kimseyi hayatıma almak da istemiyorum ama evliliği ve evlenmeyi düşününce korkuyorum sizce geçer mi yoksa soğudum mu artık?
Neyden korkuyorsunuz seks mı cocuk mu neEvlenmekten korkuyorum sizce bu normal mi, zaten bir Nisan atma dönemi geçirdim bir süre kimseyi hayatıma almak da istemiyorum ama evliliği ve evlenmeyi düşününce korkuyorum sizce geçer mi yoksa soğudum mu artık?
Neyden korkuyorsunuz seks mı cocuk mu ne
Bence zaten korkulacak bir şey,piyango gibi bir şey ne çıkacağı belli olmuyor,sadece gözünüzü dört açıp iyi analiz etmeye çalışın evlilik öncesi tanıma sürecinde,ve içinize sinmeyen bir şey olduğunda bitirmekten çekinmeyin.. Boşanmak bin nişan atıp,bin sevgiliden ayrılmaktan daha zirEvlenmekten korkuyorum sizce bu normal mi, zaten bir Nisan atma dönemi geçirdim bir süre kimseyi hayatıma almak da istemiyorum ama evliliği ve evlenmeyi düşününce korkuyorum sizce geçer mi yoksa soğudum mu artık?
Korkacak bısey yokMesela ben aynı eve girince yaşanacak olan monotonluktan, doğabilecek şiddetten, ailesine karşı beni ezme ihtimalinden, ailesini kendi kurduğumuz aileden üstün tutmasından çok ama çok korkuyorum.