evlilik meraklısı değilim !!!!

35smyrna35

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
346
370
303
İzmir
selam kızlar erkek arkadaşım şuan askerde dün akşam şu ünlü sosyal paylaşım sitesine girdiğimde mesajlarına baktım.Bir arkadaşıyla konuşmuş beni sormuş erkek arkadaşımda 'evlilik için beni sıkıştırıyor askerden döneyim evlencem' yazmış Kendimi çok kötü hissettim,şok oldum.İnsanlara benle ilgili nasıl bahsediyor ? Ve ben yaşadığım şehri onun için terkedip İstanbula onun yanına gidicem bu konuda beni teselli eden herşey çok güzel olacak diyen o ama çevresine benden nasıl bahsediyor ? Kızlar bana bişeyler diyin ? ne yapıcam ne yapmalıyım ? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

Allah Allah? Basina silah mi dayamissin seninle evlenmesi icin? Cok yanlis bisey yapmis.

selam kızlar erkek arkadaşım şuan askerde dün akşam şu ünlü sosyal paylaşım sitesine girdiğimde mesajlarına baktım.Bir arkadaşıyla konuşmuş beni sormuş erkek arkadaşımda 'evlilik için beni sıkıştırıyor askerden döneyim evlencem' yazmış Kendimi çok kötü hissettim,şok oldum.İnsanlara benle ilgili nasıl bahsediyor ? Ve ben yaşadığım şehri onun için terkedip İstanbula onun yanına gidicem bu konuda beni teselli eden herşey çok güzel olacak diyen o ama çevresine benden nasıl bahsediyor ? Kızlar bana bişeyler diyin ? ne yapıcam ne yapmalıyım ? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

Başkasının özel mesajını okumak doğru değil bence. O yüzden bundan haberdar olduğunuzu belli etmeden aynı sitede göndermeler mi yapsanız? Bekarlık sultanlık hakketen, bir elim yağda diğeri balda yaşıyorum baba evinde. Hatta yurtdışına gidip 1 yıl hem dil eğitimi hem tatil yapasım var, tarzında paylaşımlarınız olsa, inandırıcı olur mu? :8:

erkekler kendi aralarında erkeklik yapıyorlar... ondandır... yanında da kuzu gibidir kesin:52:...

çok yakın bir abinin arkadaşı varmış... o adam dışarda karıma şöyle yaparım böle derim. hatta ayaklarımı yıkatırım gibi ütopik şeyler dermiş. tamir için evlerine gitmişler. kadın dominant biriymiş. adamın oğluna dalgasına "annen babanı akşam dövmüş" demişler. yazık çocukta "yok valla amca sadece süpürgenin sapını deydiriverdi" demiş... meğer evde kazak erkek değilmiş:27:

kendi aralarında o tip saçma şeyler konuşabilirler... seninle alakası yok yani..

Sen de arada şöyle de:'Amannnn evlenmeye hiççç acelem yok canım, zamanı gelince olur, hele bi askerden gel bakarız.' gibi.
Ben olsam fena gurur yapardım, asla evlilik lafını ağzıma alamazdım.

(Geçen yıl bu zamanlar bu sebeple erkek arkadaşımla tartışmıştık, bir daha evlilik bahsini hiç açmadım, kendime tek kişilik planlar yaptım. Sonuç olarak 6 ay sonra evlendik:)

erkekler kendi aralarında erkeklik yapıyorlar... ondandır... yanında da kuzu gibidir kesin:52:...

çok yakın bir abinin arkadaşı varmış... o adam dışarda karıma şöyle yaparım böle derim. hatta ayaklarımı yıkatırım gibi ütopik şeyler dermiş. tamir için evlerine gitmişler. kadın dominant biriymiş. adamın oğluna dalgasına "annen babanı akşam dövmüş" demişler. yazık çocukta "yok valla amca sadece süpürgenin sapını deydiriverdi" demiş... meğer evde kazak erkek değilmiş:27:

kendi aralarında o tip saçma şeyler konuşabilirler... seninle alakası yok yani..
ahahaha:1:
Tövbe tovbeee .
Bir sure evlilikten bahsetme hatta evlilik için daha erkek ya .
Sanki senin biraz olgunlasman gerek de:19:

Sen de arada şöyle de:'Amannnn evlenmeye hiççç acelem yok canım, zamanı gelince olur, hele bi askerden gel bakarız.' gibi.
Ben olsam fena gurur yapardım, asla evlilik lafını ağzıma alamazdım.

(Geçen yıl bu zamanlar bu sebeple erkek arkadaşımla tartışmıştık, bir daha evlilik bahsini hiç açmadım, kendime tek kişilik planlar yaptım. Sonuç olarak 6 ay sonra evlendik:)

aynen öyle oluyo katılıyorumm :1:

kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Ben sabah bağırdım çağırdım bide üste çıktı... Konuyu kendine çevirmeye çabaladı yani hala çok sinirliyim.....

kusura bakma senin askerden gelmeni bekleyemeyeceğim uygun birileri çıktı karşıma evleniyorum, zaten biliyorsun evlilik meraklısıyım de ve bir süre görüşme :)))))))))))

gösteriş budalasıymiş sevgilin. güya erkeklik yapmaya çalışmış. ama gününü göster. pişman et; et ki birdaha ona buna malzeme etmesin seviyorum dediği kızı, utanmaz.

kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Ben sabah bağırdım çağırdım bide üste çıktı... Konuyu kendine çevirmeye çabaladı yani hala çok sinirliyim.....

Benim adama bi de bana 'Ben evliliğe hazır değilim, istemiyoru.' demişti.

Tabi içten fena bir şekilde kırılmıştım, madem hazır değilsin sen bilirsin dedim çekildim köşeme. Ama küsmek trip atmak değil, sadece sevgiliyiz modundaydım. Hatta yazın tatile gidelim falan diyordum, tabi tatil yalan oldu :9: Sen de bir daha gündeme getirme bu konuyu, bırak ne zaman çözülüyorsa o çözülsün.

İnsanın evleneceği varsa da evlenesi gelmez bu laftan sonra vallahi.Benim gelmez şahsen.İnat yaparım,sinirlenirim.Dostlar iş başında görsün diye yalan beyanda bulunmak .... :19:

belki havasını atıyodur çocuk elleme yazık:9:
bizde böyle kızlarla falan muhabbet ederken
ilişkimiz hakkında kendimizi tatmin edecek pembe
yalanlar söylemişizdir :32:
yok mu kesin vardır söyleyenler:40:

Canım bu durumda yapacağın en ıyı sey tek kısılık hayallerini anlat. Evlilikten bahsetme. Ne bılım su kursa katılıcam sonrasında sunu yapıcam vs. Onun arkadaşlarına ne evliliği planlarım daha bitmedi de.ozaman erkek arkadaşın kudurma noktasında tavan yapıp rekor kırar.

Peki gerçekten baskıcı bir yanın olamaz mı? Belki farkında bile değilsindir.
Erkek arkadaşının yazdığı hiç hoş değil ama senin onun yazışmalarını okuman da hiç güzel değil.

Ben olsam kimse için şehir değiştirmem
Tayin filan dışında
Hemde bu şimdiden havaya girmiş
Ağırdan al, o evlilik kem küm dedikçe nasip kısmet de geçiştir

Heyy Allahım adama bak sen, arkadaşlarına nasılda hava atıyor..

Bağırıp çağırdım demişsinizya, nasıl üste çıkmaya çalıştı kendisi merak ettim..
Yoksa mesajlarımı nasıl okursun sen olayına mı çewirdi durumu?

Back
X