- Konu Sahibi Nisan.umut
-
Okuyup anlama yorumlarına hastayımO yorum ilk sayfada ve evlenenleri yargilamiyor orada. Orada bir uye hevesini almış şeklinde bir yorum yapmış ve banlanmis yaptığı yorum yüzünden .
Tekrar okursanız anlayabilirsiniz sanirim
Milattan önce ve çağ dışı benzeri yorumlar yapılmış gördüğüm kadarıyla
Okuyup anlama yorumlarına hastayım
Çok açık bir şey yazdım evliliği istemeyen beraber yaşamak için ön kabul görmeyen biri niye sevgilim beni ailesiyle tanıştırmıyor diye üzülür neden nişan düğün gibi beklentileri olur?
Hem bireyselci davrandığını söyleyip hemde toplumdan onay beklentisi olması
Oraya buraya çekmeye çalışıyorsunuz yazdıklarımı
Meraklida gozukebilirsin ayni evin icinde yasiyosun iki yil olmus iliskin gunde ne sakinca varki ailelerimizle tanisha zaman gelmedimi sence de de eger kiviriyosa iliskini sorgulamalisinHep konusuyoruz onu ailelerimizin haberi var safece tanısma olmadı cnm
Sanılanın aksine, evlenmeden birlikte yaşayan veya yaşamak isteyen insanlar, evlilik kurumunu "tü-kaka" gördükleri için, "aman canım birlikte yaşamak varken ne gerek var" diye düşündükleri için değil, tam tersi fazlaca önemli buldukları için,birlikte yaşayıp yürütüp yürütemediklerini gördükleri bi insanlar evlenmeyi daha risksiz buldukları için tercih ederler. Şahsen kendimden örnek vermem gerekirse 7 yıl flort 2 yıl nişanlılık geçirdiğim insanla evlendiğim ilk yılda boşandım mesela, ama 2 yıl aynı evde yaşayıp sonrasında evlendiğim insanla halen evliyim ve çok mutluyum.. Tabi bunun bir garantisi var mı, yok elbette ama dediğim gibi riski diğerine göre daha düşükBoşananda birlikte yaşayanlarda ayrılabilir.
Bunda bir şey yok
Tepki insanları medeni değil biz bir imzaya muhtaç değiliz deyip evlenenleri yargılayıp içten içe evlenmek istemelerine
Yapılana söylenilen birbirini tutmuyor
Kimsenin evlenmesi beraber yaşaması beraber yaşayıp sonra evlenmek istemesi beni ilgilendirmiyor
Yav he heCanı istediği için beklentileri olur. Keyfinin kahyası öyle istediği için bende bunu diyorum nesini anlamıyorsunuz?
Siz oraya buraya çekmeye çalışıyorsunuz. İnsanların söylemediği şeyleri söylediğini iddia ediyorsunuz . Nerede demiş diyince gösteremiyorsunuz. Bu sebeple konuyu bir yere çekmeye çalışmıyorum. Nerede yazmış gösterin diyorum gösteremiyorsunuz. Tdk da bu eylemin karşılığı iftira oluyor.
Yav he he
İleriki sayfalarda hamile kadına hevesini senden aldı kocan başkasına gitmiştir şimdi yazanlarda aşırı modernler oluyor değil mi?
Beraber yaşamak illa evlilikle sonuçlanacak diye bir şey yok
Adam evlenmeyebilir yorumuna bu tepki neden?
Kadın kötü bir şekilde söylemiş ama olmayacak bir şey söylememiş
Bu forumda konu sahiplerini cinsellik le vurmaya kalkanların tam karşısında oldum
Evli olduğunu bilmeden aşık olanları herkes yerden yere vururken destek oldum
Ama siz gibisi insana kendini sorgulatır.
Sizin gibi yaşamayan düşünmeyen insanlar var
Oturup forumda kimin yazdığını nereye çekeceğim diye uğraşacağınıza bir bunu kabullenmeye çalışın en başta
Lütfen alıntıda yapmayın
Neden evlenmek istiyorsunuz o zaman ?Tanıyorsun heralde sen enişteyi :) eleşteiye açık bir insanım ancak söylediğiniz şeyler çağ dışı ve bana ters benim sorum cok baska yani
Hevesini aldıktan sonra senle neden evlensin ki yorumuyla sizin ki aynı çünkü dimi savunacam diye yazıp duruyorsunuz da boşa yazıyorsunuzBeraber yaşamak illa evlilikle sonuçlanacak diye bir şey yok
Adam evlenmeyebilir yorumuna bu tepki neden?
Kadın kötü bir şekilde söylemiş ama olmayacak bir şey söylememiş
Sizinki çok dolu bir yorum oldu şimdiHevesini aldıktan sonra senle neden evlensin ki yorumuyla sizin ki aynı çünkü dimi savunacam diye yazıp duruyorsunuz da boşa yazıyorsunuz
En azından yav he he yazmadımSizinki çok dolu bir yorum oldu şimdi
Tabii öyledirEn azından yav he he yazmadım
Şu mesaja kırmızı görmüş boğa gibi saldırıp karşı tarafa boş yapıyor yazıyorsunuzKatılıyorum
Madem beraber yaşamak için evlilik şart değil illa imza gibi bir beklentileri yok
O zaman neden aile tanışması söz nişan gibi çoğu evlenin yapmadığı beklentiler var
Beraber yaşamak sadece çocuk varsa sıkıntı olacak bir durum
Esimin "kusura bakma anamnez ben seninle en azından senin istediğin sürecde evlenmeyi düşünmüyorum " demesi en doğal hakkı iken ve bana "hayatındaki adam ben olmak istiyorum" diyerek ertesi hafta ailesini ailemin yanına kendi rızası ile gondermisken bu şantaj -tehdit değildir. İnsanin ne istediğini bilip ona göre yaşaması gerekir ve verilen kararlar beraberinde sonuçlarını da getirir. Eşim yollarımızı ayirabilirdi benimle evliliğe mecbur değildi .Esimin gelenek görenekleri fazla dusunmesinin konuyla ilişkisi; bunların erkeğe yukledigi maddi bir külfet bir yük var ..eşimin maddi olarak uygun olmaması bunlar için geçerli idi.Guven güvenmeme meselesine gelince adam yüzüğü parmağıma kelepcelemedi sonuçta .."niyetim seninle ciddi ve çevren bunu bilsin istiyorum" dedi, taktı yüzüğü diye bana güvenmiyor anlamı çıkıyorsa sözun nişanın ,evlilikte takılan yüzüklerin anlamı ne ?Bunlar neden takılıyor baskalarina o kişinin hayatında birisinin olduğunu göstermek için değil mi? Öbür yandan ben de bu pastahane sozu ile tatmin olmamış "evlenmeyi dusunmuyorsan ayrılalım " demişim ..eee siz bunu da şantaj olarak degerlendirdiniz ! Ne yapaylim şimdi 13 yıllık evlilik hükümsüz mu oldu ?Adama "benim ile evlenmezsen ayrilirim" demissin. Bu tehdittir. Adami mecbur birakmatir.
Esin miladdan önce gelenek görenekleri sevmesi, benim söylediklerim ile ne alaka?
Ve yüzük takilirken siz evli degildiniz ki. Normalinde o yüzük evliligi sembolize eder. Söyler misin, evlenmeden o yüzük neyi sembolize ediyor? Ve esin üstüne basa basa, is yerinde, disarda takmani istiyordu. Neden? Kendini yüzüksüz "koruyamiyormusun"? Senin üzerinemi atlayacaklar yüzüksüz? Ergenler gibi pastane sözü olmus iste, kabul et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?