- 25 Mart 2022
- 49
- 30
- 3
- 32
- Konu Sahibi yasmin2500
Acikcası böyle bir düşüncem yoktu.İlk geldiğim zamanlar bekar evleri vardi arkadaşlarıyla kalıyorlardı bende kaynım orda kalır diye düşündüm a.a tersi oldu hadi tamam neyse dedim evet yakın evlenir gider sabrexeyim dedi..Bu kaynım aklımın ucundan bile geçmedi.Çunku okuyordu bunlarında ümidi okusun kendini kurtarsın diye ama onu da beceremedi ünv kazanamadı memlekette çalışmaya başladı.Pandemide işi kapanınca işsiz kaldı tutup buraya gönderdiler.İlk geldiginde de eşime soyledim ben sürekli olarak bakamam tm dedi zaten buraya pek gelmez daha çok evli olan kardeşine yardim ettiği için gelmiyor duda gerçekten.en azından dengeli biçimde devam ediyordu.ama son 1 ayıda geçti sürekli geliyor anlayacağıniz yerleşti bütün kiyafetlerini getirmiş bunu görünce anladim artık ben sustukça bunlar iyi niyetimi suistimal ediyorlar o yuzden de hergün eşime söyledim ben yapamıyorum dedim dün zaten büyük tartısma yaşadik son olarak bu sorunu hallet dedim halledemezsen çeker giderim kardesinle berabber mutlu mutlu yaşarsın bana seni rezil edrim diyor.Iki kadınsın bir kardeşime bakamıyorsunuz üstüne birde ağlayıp duygu sömürüsü yapıyor.Düşundukce sinirim zipliyor siz siz olun benim düştüğüm hataya düşmeyin.
Bu Arada konu sahibine bişey daha sormak istiyorum aslında çok soru sordum eminim konu Sahibi cevaplamayacak..
Acaba başta 4 sene diğer kaynınıza bakarken şöyle mi düşündünüz aman nasıl olsa yaşı var kaynımın 3-4 sene sonra zaten evlenir diğer kayın da buraya gelecek olsa artık ben birine baktım diğerine de zaten o bakar diye mi düşündünüz başta? Neden kabul ettiniz?