Sosyal medyaya inanan biriyseniz evlenseniz de mutlulugu bulamazsınız,çünkü hayat sosyal medyada görünenden ibaret değil... Bir yakın arkadaşım var, biosunda tanışma tarihi,nişan tarihi, evlenme tarihi falan yazıyor. Ama deli gibi boşanmak istiyor, henüz Cesaret edemedi. Bir diğer arkadaşım devamlı çocuğuna 'biktim sendeeen' diye bağırır, 'birakip kaçağım o olacak' diye dert yanar. Ama geçen gün anneler gününde üç story yazı paylasmis anne olmanın harikaligiyla ilgili

Yani sosyal medya ilizyondur . Ben anlayamıyorum, 'sosyal medyada insanların cildi harika' falan diyorlar. O insanlara bakıyorsun, ceylangoz pürüzsüz ten efekti olmadan ölse paylaşım yapmıyor. Yine de insanlar cildini övüyor

Konuya gelince ben de 30 oluyorum ve bekarım. Hayatımdan genel olarak mutluyum. Büyük sorumluluklarım yok, canım isteyince kampa gidiyorum,canım isteyince bilet alıyorum. İkinci bir ksiiyi düşünmeme gerek kalmiyor. Kendimle zaman geçirmeyi seviyorum,herhangi bir sosyal aktivite için kimseye ihtiyacım yok, pandemiden önce her ay en az 2 tiyatroya giderdim. Çift kişilik bilet alır eşi dostu davet ederim , turist gezidiririm, bazen sarhoş olurum... aşk hayatim da keyiflidir, romantik hikayeler girer çıkar devamlı...
Bu yüzden evliliği aramıyorum..hadi ben 30 yaşındayım, 3 kuzenim var , Kırklara girmek üzere olan. Onlarin da hayatı çok keyifli ve onlar da evlenmeyi düşünmüyorlar. Hiç de eksik hissettiklerini düşünmüyorum. Çünkü isteseler kaç kere evlenirlerdi, koca adayı çok...
Ha bu demek değil ki evlilik karşıtıyim ,tam tersi
Hayatımın onunla daha keyifli geçeceğine inandığım birisi olunca sıkı sıkı tutunup yepyeni bir sayfa açmayı cok isterim
Pek çirkin bir filmin pek güzel sözünde söylediği gibi;
Eki Görüntüle 2847513
Ama bana bu hissi vermeyen,idare eder bir flortumle neden sırf yaşım geldi diye evleneyim ki? Bence mutlu bir ömrü hak ediyorum, o yüzden doğru tercihler yapmalıyım