• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik mi bekarlık mı?

[QUhatlarını demm786, post: 42489703, member: 657613"]Yaşım 33 oldu canım kardeşim 2 çoçukla ben de böyleyim[/QUOTE]
Bu huylarını değiştir allaha yönel

Evlendiginde hayatin bekarlik gibi olmayacagi icin sorun olmaz bence

Ben buna katılmıyorum. Evlilik kutu gibi bir evde oturup kv kp elti muhabbeti yapmak, çamaşır bulaşık yıkamak ya da Türk toplumunun kafasındaki evlilik imajından ibaret değil. Evlilik haydi bir düzen kuralım sabah 8de kalkalım gece 11de yatalım 2-3 çocuk yapalım 80 yaşında ölelim olarak anlaşılsa da topraklarımızda, bence çok sevdiğin biriyle olmaktan ve hayatını ona adamaktan ibaret. Size göre marjinal insanlar da diğer marjinallere aşık oluyor zaten. Kurt Cobain-Courtney Love evliliği mesela, benzer kafadaki , benzer hayat stilindeki 2 insan bir araya gelmiş. Onların evliliği Türk normlarına göre evlilik değil, teyzelere kalp krizi geçirtecek cinsten. Kate Moss-P. Doherty keza. Bir de uyuşturucu bağımlısı evli bir çift haberi okumuştum Romanya'dan, aynı anda altın vuruş yapıp intihar etmişlerdi. Çocuk yapmadıkları, akraba ziyareti yapmadıkları, normlara uymadıkları için onlar evli değil mi şimdi? Birbirlerini sevmiyorlar mı? Kaç evli çift birlikte yaşadıkları gibi birlikte ölmek ister? Kaç kişi sevgilisi,eşi için ben ondan daha uzun yaşamayı düşünmem der?

Aşkın pekçok hali var, bundan ilişki olmaz, ondan evlilik olmaz demeyin,oluyor.

Konu sahibi de kendisi gibi çok dip dibe ilişkiden, kısıtlanmaktan hoşlanmayan biriyle yaşamaktan mutlu olacaktır diye düşünüyorum. Herkesin bir kafa dengi , birlikte olmaktan mutlu olduğu biri oluyor illa ki.

Konu sahibi bu soruyu sorduğuna göre zaten kendi kafasındaki evlilik kalıbına uymayan bir hayat yaşadığını düşünüyor. Geleneksel bir evlilik düşüncesi olmasa neden sorgulasın. O anlattığınız uç örneklerdeki evlilikler yaşama düşüncesinde olsa bence hiç sormazdı. Evlenilir tabii ki, evlenilmez evlilik olmaz diye bir şey yok. Mesele nasıl olacağında. Ayrıca çocuk sahibi olma konusu bence çok ciddi sorumluluk alanıdır ve alkol uyuşturucu alan gece hayatı yaşayan bir bayan ve erkek anne babalık yapamaz. Velayeti bile alınır.

su götürmez derecede geçek olan bir şey var ki bu konu "fake"
profil uyduruk
konu uyduruk
özgürüm, gecelere akarım, alkol alırım filan.
dün cumatesi idi gecelere akmış olmanız lazım.
bence uyuyun hem akşamdan kalmasınız ne işiniz var gündüz vakti sitede.
pes.

Canım ben sana hergün dışarda mıyım uykusuzluk var demiştim zaten dün gece oturdum aileye konuştum bu konu hakkında ne var bunda ben sadece sorumsuz bi bi bayanım dedim ya ilişkilerim hep kötü bitti vs
su götürmez derecede geçek olan bir şey var ki bu konu "fake"
profil uyduruk
konu uyduruk
özgürüm, gecelere akarım, alkol alırım filan.
dün cumatesi idi gecelere akmış olmanız lazım.
bence uyuyun hem akşamdan kalmasınız ne işiniz var gündüz vakti sitede.
pes.

Konu sahibi bu soruyu sorduğuna göre zaten kendi kafasındaki evlilik kalıbına uymayan bir hayat yaşadığını düşünüyor. Geleneksel bir evlilik düşüncesi olmasa neden sorgulasın. O anlattığınız uç örneklerdeki evlilikler yaşama düşüncesinde olsa bence hiç sormazdı. Evlenilir tabii ki, evlenilmez evlilik olmaz diye bir şey yok. Mesele nasıl olacağında. Ayrıca çocuk sahibi olma konusu bence çok ciddi sorumluluk alanıdır ve alkol uyuşturucu alan gece hayatı yaşayan bir bayan ve erkek anne babalık yapamaz. Velayeti bile alınır.
Biliyorum teşşekür ederim yinede zaten evlilik düşündüm sonra belki normal bi eş olursam çoçuk gelirdi arkasından ailem de bana çok üzülüyo kendimi heba ettigimi düşünüyorlar

Ben bu söylediklerinizi hiç yapmıyorum demeyim de sürekli yapmıyorum ama bekarlik diyorum :KK73:
Not: 4 aylık evliyim :confused:

Yalnizliktansa yaninda olmaktan mutlu olacaginiz biriyle evlilik diyorum.
Ama bazi ozelliklerinizi en azindan cocuk sahibi olursaniz torpulemelisiniz.

Kendin gibi biriyle mutlu olabilirsin belki ama annelik sanmıyorum
Hamilelikten itibaren yeme içmene dikkat etmen lazım
Her gece kop kop yapıp alkol sigara ile sağlıklı bi gebelik mümkün değil

Bacım biliyorum da insan görünce benim de olsa böyle bi bebek diyo arkadaşlarımın çoğu erkek bazıları evli bazıları bekar filan eşleriyle arasında çok problem oluyor bu sigara gece geç gelme konularından senlerdir acaba diye düşünüyorum
E sen kocanı sıkmazsın
İstediğini içer istediği kadar gezer
Sorun buysa sizde olmaz
Senelerdir bunu mu düşündün sadece

Aşık olduğunuz, sevdiğiniz ve sevildiğiniz, sayılıp saygı gösterdiğiniz biri varsa tabi ki EVLİLİK :nazar::KK200: Bunları tamamladığınız anda bu olur yoksa böyle kalın siz :)

Öncelikle Slm kızlar yaşım 33 oldu bekarım ama evlilik sorumluluğunu alıcagımı düşünmüyorum çok özgür ruhlu biriyim sürekli gece dışarı çıkmak gezmek istiyorum ayrıca sigara ve alkol aşırı derece alıyorum benden sizce kötü bi anne bi eşmi olur
Enteresan bi konu acmissiniz bazi sorulara da cvp vermemissiniz.
Yasiniz 33 diyor hesabinizda 21 hangisi dogru?
Arti bi es adayi olsa evlilik mi bekarlik mi diye sorman normal ama sen gece hayatini cok seviyorum alkol sigara girla evlensem mi acaba bilemedim ki diyosun.
Sen once bi aday bul normal iliskiyi en az bi 6 ay yurutebil de sonra bunlari dert edersin bence daha mantikli olur

Enteresan bi konu acmissiniz bazi sorulara da cvp vermemissiniz.
Yasiniz 33 diyor hesabinizda 21 hangisi dogru?
Arti bi es adayi olsa evlilik mi bekarlik mi diye sorman normal ama sen gece hayatini cok seviyorum alkol sigara girla evlensem mi acaba bilemedim ki diyosun.
Sen once bi aday bul normal iliskiyi en az bi 6 ay yurutebil de sonra bunlari dert edersin bence daha mantikli olur
33 canım çok seven biri oldu fakat olmadı evlenmek istemedim Ailesi'de böyle bi kızla olmaz dedi

Back
X